Bildirim
BACAK KILI ALMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bendede çok var ya şortla çıkamaz oldum dışarı -
Her Yaz Kot Pantolonla Gezmek Zorundayım -
Lazer yaptir ben yaptirdim gecen ama cok pis acitiyor soyliyim. Birde yeni bir alet varmis soprano xl diye o acitmiyor dediler onla yaptirdim ona ragmen acidan kivrandim. Gerci sadece ilk seansta cok fazla acitiyor. -
ağdayla alınmayacak kadar sert çıkıyorlar.bunları nasıl tüy haline getirebilirim azaltabilirim seyrekleştribilirim? bir görseniz beni evrim teorisine hemen inanırsınız -
GEÇEN REKLAMINI GÖRDÜM 3 HAFTA SONRA HİÇ ÇIKMIYOMUŞ 8 DKAİKA İÇİNDE DÖKÜLÜYOMUS
fACEBOOK REKLAMLARINDAKİ BİR KREM -
dostum sesu nun çıkardığı erkeklere özel tüy dökücü krem var al onu kullan.Merak etme kıl hafif hafif çıktığında bişe olma yani kötü falan durmaz dursa bile tekrar sürersin gider b kadar basit niye sorun yapıyosunuz? -
Al tüy dökücüyü,küçük bil bölgeye dene.1 hafta izle ne oldu ne bitti.Baktın sorun yaratmadı tüm bacağına yaparsın.
Ama şunu söyleyeyim kimse ay şu bacaklara bak çok kıllı falan demez sizin için.Yapacağınız şey omuzda ki,koltuk altında ki ve genital bölgede ki kılları almak olsun bence.Habir de göğüste çok varsa makineyle şöyle bir üstünden geçin derim.Tam almayın yani böyle az görünsün kıllar.Fazlasına gerek yok. -
yaptırabiliyorsan laser epilasyona gitmen gerekir ama imkanım yok dersen tavsiye olarak sir ağda ile almanı öneriyorum. kökünden halleder birazcık zahmetlidir şeker içermediği için tüylerinin geç çıkmasını sağlar koltuk altlarını sir ağda ile alıyorum misss 1 ay sıkıntı olmuyor. -
bendede baya vardı .tak etti artık. o kadar çok vardı ki gece sıcaktan uyuyamıyordum ya su gibi terliyodum. dedim anne sunlara cozum bulalım yeter.aldı makası annem kesti düsün artık ne kadar çok vardı bacaklarım bi rahatladı varya dostum bidahaki sefer tüy dökücü kullanmak istiyorum ama . sende deneyebilirsin makas olayını -
Makineyle alıyorsun önce. Ondan sonra da jiletle dalıyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: [Binboa]
Al tüy dökücüyü,küçük bil bölgeye dene.1 hafta izle ne oldu ne bitti.Baktın sorun yaratmadı tüm bacağına yaparsın.
Ama şunu söyleyeyim kimse ay şu bacaklara bak çok kıllı falan demez sizin için.Yapacağınız şey omuzda ki,koltuk altında ki ve genital bölgede ki kılları almak olsun bence.Habir de göğüste çok varsa makineyle şöyle bir üstünden geçin derim.Tam almayın yani böyle az görünsün kıllar.Fazlasına gerek yok.
Metroseksüel detected.Kaşlarını da al.Alınmış kaş iyidir,cillop gibidir -
quote:
Orijinalden alıntı: ToffieBoi
Makineyle alıyorsun önce. Ondan sonra da jiletle dalıyorsun
makinanın 2 numarasına alıp yapsak jilet vurmasak nasıl olur ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Se'eks Duvarı
quote:
makinanın 2 numarasına alıp yapsak jilet vurmasak nasıl olur ?
Az bir bölgede dene. Eğer tamamen almayacaksan, çok kısa olduğu zaman diken diken oluyor.
Alınmış kıllar geri çıkarken o evrede oldukça rahatsız ediyor.
Eğer çok kısa değilse olmuyorsa, hiçbir sorun olmaz.
Fakat uçları kesileceği için daha kalınmış gibi görünecek kıllar. Uçlar küt olduğu için öyle görünüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Se'eks Duvarı
quote:
makinanın 2 numarasına alıp yapsak jilet vurmasak nasıl olur ?
abi iyi güzel de, sonra daha çok çıkar. 3 günde bir almak zorunda kalırız ya
-
Jiletle alan bi enkaz gördüm :/
Tüyler çıkmaya başladığında iğrenç bi görüntü oluşuyor bu ayın mens health sayısında sayfa 117'yi açın adamın göğüslerine bakın görürsünüz -
kılların çook değilse ılık ağdayla al ama çoksa kısalt makineyle sonra ağdaya vur. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpergayretli
quote:
Orijinalden alıntı: [Binboa]
Ama şunu söyleyeyim kimse ay şu bacaklara bak çok kıllı falan demez sizin için.Yapacağınız şey omuzda ki,koltuk altında ki ve genital bölgede ki kılları almak olsun bence.Habir de göğüste çok varsa makineyle şöyle bir üstünden geçin derim.Tam almayın yani böyle az görünsün kıllar.Fazlasına gerek yok.
Metroseksüel detected.Kaşlarını da al.Alınmış kaş iyidir,cillop gibidir
Orman detected.
-
Ben son 2 seferde ağda yaptım. Acıtıyor biraz ama nereden baksan 2 haftaya yakın pürüssüz bacak oluyor. Daha sonra da yavaş yavaş çıkıyor. Tüy dökücüyle alırsan jiletten farkı olmaz ve 2 güne kıllar baş verir. -
peki tüy dökücü krem kullansam kaç gün sonra çıkmaya başlar ?
Benzer içerikler
- yeni gözlük aldım bulanık görüyorum
- atarax kilo-aldırır-mı
- atarax öldürdü
- minoxil saç döker mi
- ketoral şampuan kepeğe iyi gelir mi
- en iyi nebulizatör
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- parmakla tansiyon ölçme
- ateş ölçer tavsiye
- ilaç içtikten sonra uyunur mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X