< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bel fıtığı ve skolyoz ile araba kullanmak
-
-
doktora gidiyoruz biz. düzeliyoruz öyle sürüyoruz.
-
Hocam fıtığa doktor ne yapacak ki? Yüzmeye git der(ama geçmez) veya ameliyat edelim der 1 senen burnundan gelir. Skolyoza da bir şey yapamıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nedne yahu ? once fizik tedavi verir egzersizlerle düzeltmeye calısır, nasıl oturup vkalkacağını eşya taşıyacağını oğretir ha ilerlemiş safha ise ameliyatla alır. bunun dert edilecek birşeyi yok yani.
-
Sağlık sorunları düşündüğünüz kadar basit değil 1 yıldır orta ve yüksek düzeyde bel ağrısı çekiyorum egzersiz yapıyorum hatta gyme de gidiyorum bele dikkat ederek. Kaslar ne kadar güçlensede ağrıda azalma olmadı böyle devam ederse ameliyata kadar yolu var ama fıtık ve skolyoz gibi omurga ameliyatları berbat şeyler başarılı geçse bile yıllarca kağıt gibi belle geziyorsun. Başarılı olmazsaya hiç girmiyorum.
bakın sağlık ile ilgili temel şu bilgiyi vereyim. olmayacaksın. yani hasta olmayacaksın. yerden nasıl bir şey alınır, nasıl eğilmen gerek, nasıl eşya taşıman gerek oğreneceksin. belini sakatlamayacaksın. ha fıtık olduysan da tedaviye cevap vermiyorsan da ameliyat. yapacak birşey yok.
bende de boyun fıtıgı var, boynum sağa sola donmuyor. ne yapayım, meslek hastalıgı benim bilgisayar başında çalışıyorum.. çok cabalayarak egsersizle gözlerimi hiç bozmadım, boynumu da ameliyatsız egsersizle topladım çok şükür. yani hasta olmamaya bak olduysan da tedavi ol . inanın ağlamanın yakınmanın bir faydası yok.
-
ben 2 kez yenisölözdeki masöre gittim. Allah razı olsun adamlardan faydası çok oldu. ama dikkat etmek gerek sürekli.
www.instagram.comŞevket Turan Metin Başol (@yenisoloz.masor) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/yenisoloz.masor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 2 Ekim 2023; 10:46:14 > -
Egzersizle fıtık yok oldu mu yoksa verdiği rahatsızlık mı azaldı sadece
Doktora gittim röntgene baktı skolyozun ilerlememiş ve fıtığın yok dedi(röntgenden nasıl anladıysa...). Egzersizleri yap ağrın geçer falan dedi. Yapacağım geçerse dünyanın en mutlu insanı olabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X