Şimdi Ara

Bacardi Carta Blanca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir önce ki konu başlığımda bana hediye gelen absente hakkında konuşmuştuk, yine güzel bir hediye ulaştı elime :) Kendisi hakkında ufak çaplı bir araştırma yaptım. Sizlerinde yorumlarını almak isterim..

Bacardi Carta Blanca

Bacardi, Küba'da yaşayan İspanyol damıtımcı Don Facundo Bacardi tarafından bilinen çağdaş damıtım aygıtlarında damıtarak daha rafine ve rahat içimli bir hâle getirilmişidir. Önceleri denizcilerin ve sert erkeklerin tercih ettiği içki böylelikle daha seçkin bir toplumsal sınıfa hitap etmeye başlamıştır.

Bacardinin özü şeker kamışıdır. Dünya da barmenlerin kokteyllerde en çok kullandığı bir içki türüdür aynı zamanda. En bilinen kokteyli Bacardi Mojito'dur. Firma 1862'de Küba’da üretime geçmiştir.

Altını ( wikipedia )

Çok abartılık olmamak kaydı ile bir kaç bardak içtim tadı oldukça güzel ve hoşuma gitti. İzlediğim videolar'dan yola çıkarak mojito yaptım diyebilirim :) . Herhangi farklı bir yönetimi var mı dır yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kryuzman -- 6 Ocak 2017; 11:15:26 >

• Haram
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Starbuzz Blue Mist 250gr
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.