Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.818
Cevap
41
Favori
151.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam bulmuş da yayınladı bile. Sağolsun çok güzel oldu.
  • beni de ekler misiniz klube
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer 1903

quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

ekle. deloreanla cekilmis fotomu da koyayim.

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

when this baby hits 88 miles per hour you're gonna see some serious shit!

Burası neresi?

London Motor Museum

vay be ne gunlerdi delorean'i ozledim

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

rica ederim. bnm gibi arayıpta bulamayanlar kafayı yemesinler diye yaptım :)
    2. filmin ses dosyası kötü durumda. sanırım tv.den kayıt ederken anten tam çekmemiş. bu yüzden baştan sona ''pııırrrr'' bir ses devamlı geliyor. onu temizleyip, senkronu bitirince yüklicem ok.
    3. filmi daha önce 2 parça olarak yaptım ama güzel olmadı. volumeyi çok yükseltmişim, ses patlaması olmuş. o yüzden cızırtıları temizleyip, adam akıllı hale getirdikten sonra paylaşcam.

Hakan hocam emeğine ellerine sağlık...2.filmi sabırsızlıkla bekliyorum...ileti yazalı 1 ay geçmiş umarım halledebilmişindir...dört gözle bekliyorum..Allah razı olsun tekrar çok sağol
  • nunu_82 N kullanıcısına yanıt
    5-6 mesaj yukarda tek link olarak var dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

5-6 mesaj yukarda tek link olarak var dostum.

hocam ilk filmi indirdim de 2.ci filmi sanırım henuz bitirmemiş Hakan kardeşimiz...1 mayıs'daki iletisinde senkrona başladığını bitirince yayınlayacağını yazmış o yüzden ben de yazdım acaba bitmiş midir diye hocam....hastasıyım çünkü bu filmin...ilk filmi indirdim ve LCD HD TV 'mde harikulade bir keyifle izledim Allah razı olsun Hakan hocadan..ufak tefek hatalar var ama sorun değil ( örnek haberleri sunan kadının hem orjinal sesi hem t.dublaj alt alta ve sahnede şarkı söylerken hem orjinal hem t.dublaj yani mikrofon ve tv ile alakalı 2-3 sahnede var o kadar onun dışında gerek görüntü gerek ses muhteşem... 2.ci filmi de sabırsızlıkla bekliyorum...
    Evet ben yanlış okumuşum 2 le 3 bitmemiş henüz.

Parlament sinema kulübü verirken vhs kasetlere kaydetmiştim ben de hala saklarım.
  • quote:

Evet ben yanlış okumuşum 2 le 3 bitmemiş henüz.

Parlament sinema kulübü verirken vhs kasetlere kaydetmiştim ben de hala saklarım.

Hocam o VHS kasetlerden olanı CD ye aktarıp upload edip buradfa paylaşman mümkün mü? gerçi Hakan hoca da yakında 2.ciyi veriri ama ben pek anlamam bu işten olursa diye dedim inan yıllardır interneti alt üst ettim hiç bulamamıştım burada buldum burdada ilk sayfadaki linkler patlaktı ama saolsun Hakan halletmiş inan altın değerinde benim için...
    Yok dostum malesef. Kasetler 20 yıllık zaten ses ve görüntü kalitesi oldukça kötüydü 10 yıldır da hiç açıp bakmadım.
  • quote:

Yok dostum malesef. Kasetler 20 yıllık zaten ses ve görüntü kalitesi oldukça kötüydü 10 yıldır da hiç açıp bakmadım.

Eyv hocam saol gene de.. hakan kardesimizden 2. Ci filmi bekliyorum sonra inan messi nin Turkiye de top oynamasi kadar sevincem:-)
  • arkadaşlar merhaba size güzel haberlerim var..Hakan kardeşimizin Sezai Aydın ve Yekta kopan'Lı olan efsane STAR TV dublajlı ilk 2 filmi bluray 1080p HD Görüntü kalitesiyle netten indirip,

ses senkronunu ayarladım.. her film 1.5 GB... Yani 2 film 3 GB ediyor... ben yandex'e en kısa zamanda yükleyip ayrı bir konu başlığı açarak sizlerle paylaşacağım..

Tüm Geleceğe Dönüş hayranları yararlansın..saygılar...

Not: serinin 3.filminde asla Sezai Aydın ve Yekta Kopan efsanesi bir arada değil..doktor Rüştü Asyalı ve Marty ise değişik bir ses.. o yuzden keyif alamazsınız diye senkron etmedim.. internetten marty'nin Yekta Kopan Doktorun ise değişik bir ses olan klasik halini bulup indirebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nunu_82 -- 4 Haziran 2014; 1:39:15 >
  • Tekrar merhaba..sanırım fazla ilgi yok ya da arkadaşlar umudu kesmişler...işlerimden dolayı upload'ı uzun süren serinin 2 filmini henüz upload edemedim..

En geç Cuma günü ayrı bir başlık altında sizlerle paylaşacağım ( serinin ilk 2 filmi 1080p bluray Yekta Kopan-Sezai Aydın efsane dublaj )

Yandex'den full hızla indirebilmeniz için yandex'e upload edeceğim fakat malumunuz çok uzun sürüyor dediğim gibi aksilik olmazsa Cuma günü bitmiş olacak...
    2.filmdeki kayma sorununu halletmenize sevindim. bakalım paylaştığınızda nasıl birşey görücez ;) kayıt sırasında oluşan ''pırrr'' sesini de engelleyelim ok.
  • beni de ekle hocam
  • serinin 2.filminin yandex'e uploadım ilk olark hakan ile paylaştım bana dönüş yapmasını bekliyorum..yarın da 1.filmi upload edeceğim.. herşey tamamsa cuma günü bu sayfada paylaşacağım..
  • bekliyoruz teşekkürler emeğiniz için
  • işte Geleceğe Dönüş 4 fragmanı. dört gözle bekliyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=Rq_-XSJ2Pr8
  • quote:

işte Geleceğe Dönüş 4 fragmanı. dört gözle bekliyoruz.

Bu ne la Fake ötesi
  • ekle dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işte Geleceğe Dönüş 4 fragmanı. dört gözle bekliyoruz.

bu fragmanı 93 yıında görmüş olsaydım inanırdım.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.