Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.820
Cevap
41
Favori
151.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler, gerçekten çok makbule geçti. 2. ve 3.filmlerin de var mı acaba?
  • cebir38 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim. bnm gibi arayıpta bulamayanlar kafayı yemesinler diye yaptım :)
    2. filmin ses dosyası kötü durumda. sanırım tv.den kayıt ederken anten tam çekmemiş. bu yüzden baştan sona ''pııırrrr'' bir ses devamlı geliyor. onu temizleyip, senkronu bitirince yüklicem ok.
    3. filmi daha önce 2 parça olarak yaptım ama güzel olmadı. volumeyi çok yükseltmişim, ses patlaması olmuş. o yüzden cızırtıları temizleyip, adam akıllı hale getirdikten sonra paylaşcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

rica ederim. bnm gibi arayıpta bulamayanlar kafayı yemesinler diye yaptım :)
    2. filmin ses dosyası kötü durumda. sanırım tv.den kayıt ederken anten tam çekmemiş. bu yüzden baştan sona ''pııırrrr'' bir ses devamlı geliyor. onu temizleyip, senkronu bitirince yüklicem ok.
    3. filmi daha önce 2 parça olarak yaptım ama güzel olmadı. volumeyi çok yükseltmişim, ses patlaması olmuş. o yüzden cızırtıları temizleyip, adam akıllı hale getirdikten sonra paylaşcam.

Bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
  • hakanözkan85 H kullanıcısına yanıt
    Sadece ses dosyalarını paylaşırsan iyi olur dostum. 1080p si var bende onun üstüne eklemek güzel olur.
    Bir de mesela basslarla oynadım demişsin, 6. dakikada power of love çalarken beni rahatsız etti. Müziklere pek dokunmazsan iyi olur.
  • bu çalışmayı Adobe Premiere Pro CC yazılımında yaptım. film altı ses kanalına sahipti. bu kanallardan birisi de ingilizce dublaja aitti. bnd türkçe dublaj mp3 dosyasını ing. dublaj kanalına koydum. böylelikle filmin geri kalan 5 kanalındaki film müzikleri arka plan sesleri vs açık durumda. bu kaliteli seslerin olduğu kanalların volume seviyesini arttırdım. çünkü türkçe ses dosyasından gelen müziklerin seviyesini geçmeleri gerekiyordu. konuşma olmayan yerlerde kanalların volume seviyesini takip ederek bu işlemi yaptım. + konuşma seslerinin film müziklerinden daha fazla seviyede olmasına özen gösterdim. birazda Bass efekti verdim. tabiki ses patlaması olmasın diye, sesin kırmızı renke gelmemesine dikkat ettim. ufak tefek kusurlar varsa bu türkçe ses dosyasının kaydından kaynaklanabilir.
  • Dünyanın tartışmasız en iyi bilim kurgu film serisi olan Geleceğe Dönüş'te kahramanlarımız Marty McFly ve Dr. Emmett Brown zaman makinesiyle 1984 yılından 31 yıl sonrasına, yani 2015 yılına gitmişlerdi.
    Peki 30 yıl önce 2015`te ne bekliyorduk, ne bulduk?

- Filmde 2015 yılında benzin istasyonuna giren nanoteknolojik araçların herhangi bir insan yardımı olmadan benzin alabildiği görülüyor.
    Ne oldu?
    Oysa aradan geçen yıllara rağmen benzin istasyonları bu derece değişmedi.

-Bir diğer sahnede ise Jaws film serisinin 19 ayrı filminin çekildiğine şahit oluyoruz.

Ne oldu?
    Oysa Jaws serisi için bugüne dek 4 film çekildi.

-2015 yılına zaman makinesiyle ulaşan Marty`nin ayakkabasının bağcıkları otomatik olarak bağlanıyordu ve ayağın büyüklüğüne göre kendini optimize edebiliyordu.
    Ne oldu?

Tasarımı benzese de gerçekte böyle bir ayakkabı henüz icat edilmedi.

-Filmde 2015 yılında her yer uçan arabayla doluydu.
    Ne oldu?
    Oysa bugün için böyle bir araç piyasada yok.

-Dr. Emmett Brown, araç kullanırken 2015 yılının modası olan bu nanogözlükleri giyiyordu.

Ne oldu?
    Oysa bugün için Google Glass`ı saymazsak araç kullanırken çoğumuz güneş gözlüğüyle idare ediyoruz.

-Filmde gelecekte Hoverboard denilen uçan kaykaylar dikkat çekiyordu.
    Bugün ise bu alete yakın bir cihaz bulunmuyor.

• ses dosyaları tv.den kayıt olduğu için cızırtı ve hışırtı vardı. o yüzden Adobe Audition programında dosyaları temizledim.. dosyaların temizlenmemiş hallerini de dede hızında int. ile akşam yükleyeceğim, kıyaslarsınız ok.
    http://yadi.sk/d/E8wNKN-BNreap
    http://yadi.sk/d/B56oGF1kNredh
    http://yadi.sk/d/mELt8XJZNrefo
    Geleceğe Dönüş 1-2-3 türkçe dublaj ses dosyaları.
    1. ve 2.film Sezai Aydın-Yekta Kopan seslendirme.
    3.film Rüştü Asyalı ile ismini bilmediğimiz birisi seslendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanözkan85 -- 3 Mayıs 2014; 0:20:22 >

Eyvallah, eline sağlık.
  • Geleceğe Dönüş 1-2-3 türkçe dublaj ses dosyaları.
    1. ve 2.film Sezai Aydın-Yekta Kopan seslendirme.
    3.film Rüştü Asyalı ile ismini bilmediğimiz birisi seslendiriyor.

http://yadi.sk/d/Lfvp7zgENtx6A
    temizlenmeden önceki halleri. biraz hışırtı var ok.
    Çok teşekkür ederim. Bu arada 3. filmdeki diğer seslendirme, youtube'a göre (http://www.youtube.com/watch?v=Jqpw-24V3As) Tolga Garipoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebir38 -- 3 Mayıs 2014; 12:15:24 >
    Anlayamadığım bir şey var. http://yadi.sk/d/x-1hnSA_Nkh8f linkinden indirdiğim filmden çıkardığım ses dosyasını kullanırsam benim 810p lik filmimde hiçbir sorun olmuyor. Birebir görüntü ile ses uyumlu. Ancak, aynı 810p lik filme "BTTF1 Adobe Audition****" veya "BTTF 1-2-3 cızırtılı temizlenmemiş halleri.rar" ses dosyalarını eklersem ses ve görüntü uymuyor. delay değerleri ile oynasam da uyumu sağlayamıyorum.
    rica ederim. 3.filmde Martini seslendiren Tolga Garipoğlu değil. eskiden hani bir Hugo oyunu vardı Show tv de gündüzleri yayınlanır, telefondan doğru çocuklar oynardı. işte orda programı sunan kişi Tolga Garipoğlu idi. isterseniz googleden bakıp, sesleri kıyaslayın. onun sesi olmadığını göreceksiniz.
    Sorunuza gelince; paylaştığım videodaki ses dosyasını filme eklerken, 2.19 saniye sonra başlayacak şekilde montajladım. aradaki bu farkı nasıl buldum diye sorarsanız; videodaki film müzikleri ile ses dosyasından gelen müziklerin senkronluğunu sağlayarak bunu tespit ettim.
    1. filmi ben de 2.5 sn lik gecikme ile hallettim. Ancak 2. filmi halledemiyorum. Filmin bir kısmı tam otururken, bir kısmı geri kalıyor. Aslında 2.filmin görüntüsü 1. film ile aynı özelliklere sahip. Neden olmadı acaba?
    Görüntü ile ilgisi yok. mp3 dublaj dosyası filmden 3.05 saniye sonra başladığında oturuyor. ama 40. dakikalardan itibaren kaymaya başlıyor. görüntü geride kalıyor. sonuçta dublaj dosyası tv den kayıt edilmiş. belki yayınlayan kanal 1-2 saniyelik bir yeri atlatmıştır. bu yüzden filmin orjinaline uymuyordur.
  • bu filmin nasıl bu kadar seveni var anlamadım 5 para etmez bir film gibi duruyor
    buna en iyi bilim kurgu diyen bilim kurgu izlememiştir.
  • doktoru kim seslendiriyor sezai aydın değil ? h ttp://www.hdfilmizlebe.com/gelecege-donus-1-izle-turkce-dublaj.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

doktoru kim seslendiriyor sezai aydın değil ? h ttp://www.hdfilmizlebe.com/gelecege-donus-1-izle-turkce-dublaj.html

Ercan Demirel
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

doktoru kim seslendiriyor sezai aydın değil ? h ttp://www.hdfilmizlebe.com/gelecege-donus-1-izle-turkce-dublaj.html

Ercan Demirel

Sağol . Bu arada Sezai den çok daha iyi ses bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde Ercan Demirel seslendirmeleri var. Millet Sezai Aydın ve Rüştü Asyalı'nın seslendirmelerini arıyor :) Ben de o kadar aradım ve bu sitede buldum. hakanözkan85 sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanözkan85

arkadaşlar Geleceğe Dönüş filmine 2000 li yıllarda yeni dublaj yapılınca eskilerini aramış fakat bulamamıştım. bulabileceğimi de sanmıyordum. int. girmediğim, bakmadığım site ve forum kalmadı. buradaki forumda 35 sayfayı tek tek inceledim. eski dublajı indirmek için verilen linkler kapanmış. kime sordumsa hardisk bozuldu, yandı, dvd yi çöpe attım vs cevaplar geldi.. forumda yazılanlara bakılırsa bıtturk sitesinde varmış. ama siteye üye olmak için birisi tarafından davet edilmek gerekiyor. VIP üye olmaya bile çalıştım, adminlere mesaj ve email bile attım.. Allah aşkına pc başında eski dublajları aramaktan gözlerim ağrıyor artık. Allah rıza için kimin elinde eski dublajlar(doktoru Sezai Aydın yada Rüştü Asyalı nın seslendirdiği dublajlar) varsa bana versin, istanbul dayım, parası neyse vercem. email adresim erdem2680@hotmail.com ayrıca facebook.com/unutursun85 dan bana ulaşabilirsiniz.

hocam buabildinmi

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.