Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.818
Cevap
41
Favori
151.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

back to the future'daki gizli 11 eylül mesajları

Ben bu tür komplo videolarına şüphe ile yaklaşırım ama bu gerçekten beni etkiledi.

Eksi verip geçecekken izledikce bu kadar da olmaz dedirtti. Sonuna kadar izleyin.

Ha bu arada benim de gerçekten çok sevdiğim bu filmin yönetmeninin yahudi olduğunu aklınızda tutun.

https://www.youtube.com/watch?v=pFM02ItYKbY&feature=youtu.be

enteresan gerçekten

• Bilal0 kullanıcısına yanıt

1) Yırtık notu doktor bir zaman sonra (muhtemelen Marty gittikten sonra) bantlayıp yanında tutuyor.Vurulduğu gün de kağıt yanında zaten.
    2)Yıl olarak 1985'te yaşandığından o zamana gidiyor.Yani 26 Ekim 1985 saat 01:35'te gidiyordu 1955'e, 26 Ekim 1985 saat 01:24'te geri dönüyor.Varış zamanını biraz geri alıyor doktoru kurtarabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

1) Yırtık notu doktor bir zaman sonra (muhtemelen Marty gittikten sonra) bantlayıp yanında tutuyor.Vurulduğu gün de kağıt yanında zaten.
    2)Yıl olarak 1985'te yaşandığından o zamana gidiyor.Yani 26 Ekim 1985 saat 01:35'te gidiyordu 1955'e, 26 Ekim 1985 saat 01:24'te geri dönüyor.Varış zamanını biraz geri alıyor doktoru kurtarabilmek için.

Teşekkürler.
  • Bilal0 kullanıcısına yanıt

Aslında doktor yanlışlıkla zaman aygıtlarını çalıştırıyor (vitesin oradaki alete kolu çarpıyor - tam zamanını hatırlamıyorum ama) ardından da yıldırım araca 1.21 GW elektirik verince araç zamanda hareket ediyor.Araç arıza vermeye başladığından (arada zaman göstergeleri kapanıyordu falan) doktor 1985'e değil de 1885'e gidiyor.
  • Efsane efsane..

Kaynak:http://acidcow.com/pics/31729-back-to-the-future-behind-the-scenes-65-pics.html

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE)

Raylara dikkat

2015 yılının olası BMW modeli E24 kasa 6.33 CSi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 6 Mart 2015; 17:09:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

back to the future'daki gizli 11 eylül mesajları

Ben bu tür komplo videolarına şüphe ile yaklaşırım ama bu gerçekten beni etkiledi.

Eksi verip geçecekken izledikce bu kadar da olmaz dedirtti. Sonuna kadar izleyin.

Ha bu arada benim de gerçekten çok sevdiğim bu filmin yönetmeninin yahudi olduğunu aklınızda tutun.

https://www.youtube.com/watch?v=pFM02ItYKbY&feature=youtu.be

Video yu izledim.ne kadar gizli şifreleme yapılmış. ozellikle perdede mc fly annesi ikiz kuleleri ters izletince .Bunlar tesaduf olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. filmin sonuna doğrı martin'in almanac'ı yakma sahnesinde; o kadar fırtınada nasıl olupta kibriti yakabiliyor ve rüzgarda kibrit sönmüyor, yanan kibrit nasıl oluyorda kitabı anında yakıyor, (sanki gaz dökülmüş gibi) hala çözemedim :)
  • filmi izleyip geri dönecegim
  • Yukardaki video
  • Sadece ilk filmini izledim ama güzeldir zamanına göre.
  • Ölü ozan kullanıcısına yanıt
    Bu tür yazıları spoiler arasına yazsaydın ya

Cevap:

Yanlış hatırlamıyorsam benzin döküyor, kerosen de diyebiliriz.Ayrıca Amerikalıların kibritleri kalitelidir, hemen her yerde yanar.
  • Beyler ben seriye yeni başladım. 3. Filmi güzel gibi durmuyor sizce izlesemmi yoksa 1 ve 2 yetermi

• Serinin son filmi zaten.İzle, beğenmesen bile hikayeyi sonlandırmış olursun.Diğer filmlere benzemese de iyi sahneleri var.
  • Beyler, ben birinci filmi tamamiyle anladim diyebilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Beyler, ben birinci filmi tamamiyle anladim diyebilen var mi?

Ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tmp341

Serinin son filmi zaten.İzle, beğenmesen bile hikayeyi sonlandırmış olursun.Diğer filmlere benzemese de iyi sahneleri var.

Üçüncüsü de mükemmeldi . Mükemmel bir seriydi keşke daha önce izleseydim. Bir de gtada bu araba vardı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Ben

Seriyi çocukluğumdan beri yüzlerce kez izlemişimdir. Her şeyi çözdüm, sahnelerin sırasını ve replikleri bile ezberledim bir sürü hata buldum ama çözemediğim tek yer var. Onu soruyorum.

- Çalan saatler benim mi?
    + Evet, saat sekiz.
    - Mükemmel! Deneyim işe yaradı!
    - Hepsi tam olarak 25 dakika geri kalmış!
    + Bir dakika bekle Doktor.
    + Bana saatin 8.25 olduğunu mu söylüyorsun?
    - Aynen öyle.
    + Kahretsin!
    + Okula geç kaldım.

Burdaki deney ne deneyi ve neden 25 dakika? Hiçbir bilgim yok bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Nisan 2015; 11:32:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: X kare

quote:

Ben

Seriyi çocukluğumdan beri yüzlerce kez izlemişimdir. Her şeyi çözdüm, sahnelerin sırasını ve replikleri bile ezberledim bir sürü hata buldum ama çözemediğim tek yer var. Onu soruyorum.

- Çalan saatler benim mi?
    + Evet, saat sekiz.
    - Mükemmel! Deneyim işe yaradı!
    - Hepsi tam olarak 25 dakika geri kalmış!
    + Bir dakika bekle Doktor.
    + Bana saatin 8.25 olduğunu mu söylüyorsun?
    - Aynen öyle.
    + Kahretsin!
    + Okula geç kaldım.

Burdaki deney ne deneyi ve neden 25 dakika? Hiçbir bilgim yok bu konuda

Öncelikle bu deneyin zaman makinesi ile ilgisi yok (sanırım). Doktorun başka bir konu ile alakalı deneyi olsa gerek. Şöyle bir araştırdım ve en mantıklı cevap olarak solar zaman ve sidereal zaman arasındaki 1 haftalık farkın 25 dakika olmasını gördüm. Hatırlarsanız Marty , Doktor'a "1 haftadır nerelerdesin" gibi bir şey diyordu.

• obili O kullanıcısına yanıt
    Aynen doktor 1 haftadir piyasada yoktu. Cok guzel yakalamissin olayi simdi anlasildi durum. Gunluk yaklasik 4 dk fark var. Haftaya vurunca asagi yukari 25 dk olarak cevirmisler filmde.

Tamam bunu cozduk ama doktor o kadar saatin sidereal zamana gore islemesini nasil saglamis olabilir? Hepsini teker teker acip ayarmi cekmis acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 5 Nisan 2015; 13:15:22 >
  • quote:

Aynen doktor 1 haftadir piyasada yoktu. Cok guzel yakalamissin olayi simdi anlasildi durum. Gunluk yaklasik 4 dk fark var. Haftaya vurunca asagi yukari 25 dk olarak cevirmisler filmde.

Tamam bunu cozduk ama doktor o kadar saatin sidereal zamana gore islemesini nasil saglamis olabilir? Hepsini teker teker acip ayarmi cekmis acaba?

Adam psiko yapar mı yapar ...

Sanırım birisi hariç hepsini ayarlamış. Plutonyum kutusunu gösterirken ekrana gelen saat hariç.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.