Şimdi Ara

Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.818
Cevap
41
Favori
151.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cidden ayarlamis herhalde cunku filmi tekrar actim dedigin sahneye baktim. Yerde yan yatmis beyaz bir saat var onu diyorsun sanirim. O saat yaklasik olarak 08:18 falan. Yerde kaldigi icin sidereal zamana gore uyarlamayi unutmus herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beni de ekler misin? teşekkürler
  • Beni otomatik eklemeniz lazımdı sanırım üyeliğe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTTF -- 19 Mayıs 2015; 14:18:38 >
  • Seri bugün bitti ben de kervana katıldım arkadaşlar ekleyin
  • Forumda şimdiye dek gördüğüm en kabarık üye listesine sahip fan club. Bi ara izleyim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakuda

Forumda şimdiye dek gördüğüm en kabarık üye listesine sahip fan club. Bi ara izleyim bende

Hiç izlemedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Forumda şimdiye dek gördüğüm en kabarık üye listesine sahip fan club. Bi ara izleyim bende

Hiç izlemedinmi?

Belki küçükken izlemelidir ama bilmiyorumdur. Özetle hatırlamıyorum yani daha İnception falanda izlemedim film kültürüm Bayağı Zayıf ama geliştireceğim. Bir yandan iyi bir şey millet izleyecek film bulamıyorken şuan ben çoğu kült filmi izlememiş durumdayım

• bende izlemedim la :D
  • quote:

quote:

quote:

Hiç izlemedinmi?

Belki küçükken izlemelidir ama bilmiyorumdur. Özetle hatırlamıyorum yani daha İnception falanda izlemedim film kültürüm Bayağı Zayıf ama geliştireceğim. Bir yandan iyi bir şey millet izleyecek film bulamıyorken şuan ben çoğu kült filmi izlememiş durumdayım

Anladım durumu dostum. En kısa zamanda izle ama filmde çok fazla ayrıntı var. Ayrıntı deyince gözün korkmasın. Gözden kaçınca konunun bütünlüğü kaybolan ayrıntılar gibi değil bunlar. Ben seriyi 100'den fazla izledim hala ayrıntı yakalıyorum düşün artık.

Neyse çok uzattım iyi seyirler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hiç izlemedinmi?

Anladım durumu dostum. En kısa zamanda izle ama filmde çok fazla ayrıntı var. Ayrıntı deyince gözün korkmasın. Gözden kaçınca konunun bütünlüğü kaybolan ayrıntılar gibi değil bunlar. Ben seriyi 100'den fazla izledim hala ayrıntı yakalıyorum düşün artık.

Neyse çok uzattım iyi seyirler

Saolasın hacito

• Yakuda Y kullanıcısına yanıt
    Ne demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bir bttf hayranı ve 80 lerin adamı olarak beni de eklerseniz çok mutlu olurum.Bu arada 25.yıl özel seri Tr de bulabilir miyim almayı düşünüyorum tavsiyeniz var mıdır?.www.wearegoingback.com açilmış muhtemelen 30.yıla özel duyuru hazırlıgi var gibime geldi.

• Bende Back To The Future hayranıyımdır. Defalarca izlemişliğim vardır.
  • yekta kopan-rüştü asyalı
    seslendirmeli seriyi bulamadım.
    varmıdır paylaşacak.
  • 2. Film'de Marty 2015'e geldiğinde şehirdeki sinemada jaws 19 yazıyor.Bu yazıyı Robert Zemeckis dalga geçmek için mi,Steven Spielberg öz eleştiri için mi yoksa set çalışanları şakası mı.bilen varsa dvd commentary'de gören duyan varsa söyleyebilir mi?
  • 30 sene geçmesine rağmen hala aynı güzellikte ve aynı yeşillikte her yer, bizim ülkemizde olsaydı büyük ihtimal beton manyağı edilirdi her yere AVM yapılır ve yeşil yok edilir ağaçlar kökünden kesilir tabiri caizse içine ederdik.
  • Bu da bizim kulüp arkadaşlar bekleriz hepinizi:

http://nelanbu.net/gelecege-donus-kulubu/

Yukardaki bağlantıda paylaştım ama burada da paylaşayım:

--ANKET--
    Geleceğe Dönüş devam filmi çekilmeli mi çekilecekse nasıl çekilmeli?
    http://strawpoll.me/4852553/

http://forum.donanimhaber.com/m_107754774/f_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.matrax -- 6 Ağustos 2015; 17:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Ne güzel yahu her yeri aynen korumuşlar imrendim resmen.
  • 2015'de gittikleri tarih yaklaşıyor dımı :)

nıke o tarihte o ayakkabılardan ureteceğini açıklamıştı
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.