Bildirim
Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (115. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zimilanga
yaw arkadaşlar herkes uzun uzun sezai aydın (1,2) rüştü asyalı(3) dublajından bahsetmiş durmuş da internette nerde arasak başka dublajlısı çıkıyor. bir müslüman 1080 p sini geçtim normal kalite bu dublajların olduğu link yqa da torrent verebilir mi Allah için ya telif varsa mesaj atın lütfen bi nette yok bu dublajlar kimse link bilgi vermemiş ancak efsane dublaj demiş demiş durmuş
www.unutulmazfilmler.com
burdakı her film altyazılı ve 720 p -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
Orijinalden alıntı: |Amon|
2 gundur seriyi bastan sona izledim. 3. Film biraz sonuk kalsada seri olarak mukemmel. Keske daha uzun surseymis. Dizi seklinde bile olabilirmis aslinda.
Ilk kez mi izlediniz?
daha önceden izlemiştim ama parça parça, televizyonda denk geldikçe. ilk defa tam anlamıyla baştan sona izledim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Seriyi sevenlere Rick and Morty'i önerebilirim. Kesinlikle pişman olmazsınız. Zaten Back To The Future'dan ilham alınarak yapılmış. Rick ile Doc arasındaki görsel benzerlik, Marty ile Morty'nin isim benzerliğinden anlaşılabiliyor.
rick and morty aslında doc and mharti'den geliyor. doc and mharti'de, back to the future'dan
bazı sahneler rahatsız edici olabilir
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
2 gundur seriyi bastan sona izledim. 3. Film biraz sonuk kalsada seri olarak mukemmel. Keske daha uzun surseymis. Dizi seklinde bile olabilirmis aslinda.
Ilk kez mi izlediniz?
daha önceden izlemiştim ama parça parça, televizyonda denk geldikçe. ilk defa tam anlamıyla baştan sona izledim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Seriyi sevenlere Rick and Morty'i önerebilirim. Kesinlikle pişman olmazsınız. Zaten Back To The Future'dan ilham alınarak yapılmış. Rick ile Doc arasındaki görsel benzerlik, Marty ile Morty'nin isim benzerliğinden anlaşılabiliyor.
rick and morty aslında doc and mharti'den geliyor. doc and mharti'de, back to the future'dan
bazı sahneler rahatsız edici olabilir
Doc and Mharti ile Rick and Morty'nin yaratıcısı aynı kişi Justin Roiland direkt olarak Back To The Future'dan esinlenildiğini söyleyebiliriz. Bu seriden sonra animasyonun da aynı kalitede olması sevenleri için büyük şans. Tek eksisi 10 bölüm olması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
geleceğe dönüş 2 sezai aydın dublajı kaliteli ses dosyasi olan bilen var mıekleme yapacağım filme -
-
2 güne geliyolar beyler beklemedeyiz -
Keşke yarın sinemalarda oynasa 1 günlük. Yaşım yetmedi zamanında izlemeye, o zevki tatmak isterim -
Yarın, 21 Ekim 2015... Geleceğe Dönüş 2 filminde seyahat ettikleri tarih
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
Yarın, 21 Ekim 2015... Geleceğe Dönüş 2 filminde seyahat ettikleri tarih
Ağlıcam lan
1985 yılında filmi izleyen herkes filmi izlerken bizim yarın yaşayacağımız günü yani 30 yıl sonrasını düşünüyorlardı acaba gerçekten böyle mi olcak diye. Harbi ağlıcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 20 Ekim 2015; 14:22:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
Keşke yarın sinemalarda oynasa 1 günlük. Yaşım yetmedi zamanında izlemeye, o zevki tatmak isterim
Yurtdışında sinemalarda izleyebilecek insanlar, sanırım amerikadaydi.
Onun dışında rtl 2 kanalı da 2.filmi verecek. Geçen gün 1. sini verdiler.
Bizde de cnbc akıl edip verse keşke. Her ne kadar bilgisayarda olsa da tv de izlemek ayrı bi güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Efsane film için büyük güne az kaldı hani nerde bizim uçan kaykaylar -
hiç bir kanal vermiyor aslıda bu akşam 1. filmi yarın akşam 2. filmi verseler izleyenler için de sürpriz olur -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mağdur Adam
hiç bir kanal vermiyor aslıda bu akşam 1. filmi yarın akşam 2. filmi verseler izleyenler için de sürpriz olur
Reyting rekorlari kiran diziler varken neden zamanda yolculugu konu olarak ele alan en iyi bilim kurgu filmini yayinlasinlar ki?
Meşhur gün geldi.
Saatler kaldi
Bu onun sesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni cıkan bluray setı alan var mı ??
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi bağcığını bağlayan Nike satılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X