Back To The Future - Geleceğe Dönüş Fan Club (478 ÜYE) (135. sayfa)
-
-
Seriyi tekrar bitirdim. Gerçekten efsane
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Beklenen gün geldi .Geleceğe dönüş serisi 4K olarak sonunda bizlerle :)
-
Çok şanslıymışsın hocam, giden herkes içine oturamıyor sanırım etrafı kapatılmış
Normalde evet yasaktı kesinlikle o kadar dil döktümki gorevliye dayanamadı sonunda sağolsun 😁
Benim icin unutulmaz bir anı hayatımın filmidir Geleceğe dönüş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim içinde yeri çok özeldir hocam 1. değilsede hayatımın 2. filmidir, bir türkün orjinal DeLoreana binmesi kendim binmiş kadar mutlu etti hocam
4K Bluray düştü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 16 Ekim 2020; 22:29:43 > -
abi fırsat bulduğunda şu almanac la geçmiş zamana atlasaydın da bizi de milyarder yapsaydın . şaka maka 35 sene olmuş gerçi abd eyaletlerinde replikaları kopyaları çok bu araç tasarımın fakat dediğin gibi filmde kullanılan orjinali ise vay be iyi bakmışlar resmen . yani 15 20 sene önce olsaydı gördüğümde heyecan ve duygusal şeyler hissedebilirdim ama geçmiş artık bizden de artık geleceğe dönüş gideceğe sövüş mü kalmış :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Ekim 2020; 3:25:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder4K Bluray düştü.
Düştü de 4k Blu-ray oynatıcı cihazların fiyatını görsen...
Mamunda ya gelmemiş henüz. Bekliyorum.
4.bolum cikmadan buralar senlenmez.
21 ekim back to the future günümüz kutlu olsun
-
-
Okuyucular hep pahalı hocam
PC'den izliyorum.
129 tlye BD Okuyucu almıştım zamanında.
Bu filmi farklı yollardan buldum çünkü erken düştü :)
quote:
Orijinalden alıntı: Intruder
Okuyucular hep pahalı hocam
PC'den izliyorum.
129 tlye BD Okuyucu almıştım zamanında.
Bu filmi farklı yollardan buldum çünkü erken düştü :)Henüz bakmadım ama malum ortama düştüyse indirmek lazım, benim 4k TV de hakkını vererek izlemeli bu filmi.
4K'dan 1080p'ye çevirenler olur elbet. O zaman eski 1080p'lerden daha kaliteli olur sanırım?
-
Arkadaşlar bir de Rüştü Asyalı ve Yekta Kopan dublajı olan var mı?
Not: Tv'den kayıt edilenden bahsetmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Ekim 2020; 1:53:44 > -
Yapay Zeka 4K Remastered sürümü var. Joy diye aratırsınız. Çok başarılı olmuş.quote:
Orijinalden alıntı: LaztronotHenüz bakmadım ama malum ortama düştüyse indirmek lazım, benim 4k TV de hakkını vererek izlemeli bu filmi.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X