Şimdi Ara

BACKTRACK 5R3 KABLOSUZ AĞ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A win7 yüklü pc ye wmware 9 kullanarak backtrack 5r3 kurdum. Elimde tplink 150 mbpslik wireless adaptör var (model wn7200) wmwareyi açıp backtrackı başlattıktan sonra wm-rem. devi.-realink 802.11 n wlan-disconnect şeçeneklerini şeçiyorum. Root penceresine ifconfig yazdığım zaman adaptörün mac adresini görüyorum. airmon-ng yazdığım zaman ınterface chipset drıver ----- wlan0 ralink rt2870/307 rt2800usb - [phy0] yazısı çıkıyor root penceresinde... yanlış anlamadıysam wıreless adptörü tanıyor aynı zamanda wıreless adaptör mönitör mod uyumlu ama bi türlü kablosuz ağları görmüyor root penceresine bir iki koddan sonra airodump-ng mon0 yazdıktan sonrea hiçbir kablosuz ağı bulamıyor uygulamalar-internet –wicd network manager kısımında kablosuz ağ bulunamadı kablolu ağa bağlanıldı yazıyor pc de kablolu ağ bağlantısı yokken. Pek bişey anlayıp bilmediğim bi konu belki çok basit bir hata yapıyorum sorunu anlatabilmişimdir umarım yardımlarınızı bekliyorum...

• Yok mu yardım edecek birisi???
  • Airmon-ng stop wlan0 yapın
    Daha sonra ifconfig wlan0 down komutunu ve macchanger ile mac adresinizi değiştirin

Airmon-ng start wlan0 yapın

Sonrasında airodump-ng yi çalıştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş denedim ama ağ sinyalleri yine gelmiyor...
  • aynı sorun bendede var yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.