oyunu media marketten satın aldım uzun süredir korsan olarak mp de oynuyordum çok beğendiğim için satın aldım içim rahat etsin diye neyse kurdum ancak mp de en fazla 3-4 dk oynayabiliyorum sonra menüye atıyor hata mesajındada internet bağlantını kontrol et falan diyor connection to the game server has been lost
punkbuster olayınıda denedim ki zaten kendisi update leri indirmeden önce punkbuster ıda kurdu yönetici olarakta çalıştırdım gene attı
youtube tan çözüm ararken bitanesi cmd ekranını aç dediğim şeyi kopyala yapıştır olur demişti bende yaptım bu sefer hesabıma bile bağlanamıyorum zaten kullanılıyor diyor...
Cmd ekranı ile ne alakası var bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Mortuuus
Cmd ekranı ile ne alakası var bunun
bağlantı hatasını o şekilde çözüldüğünü yazmıştı adam denedim daha beter oldu neyse dün gece inat ettim yaptım çok basit bir çözümü var oyunun kurulu olduğu yerdeki exe sini masaüstüne yolladıktan sonra sağ tuş özelliklerden hedef yolunun sonuna bi komut ekliyoruz sorun düzeliyor. -pinginterval 50000
steam kullanan arkadaşlar için oyun listesinden sağ tuş özellikler yapsınlar işte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme