Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşverin arkadaşlar değmez dandik grafikleri olmasana rağmen çok kasıyor orjinal alınacak oyun değil
  • Arkadaşlar Grafikleri Beğendim Ben :S Ayrıca 1680x1050 Çözünürlük Tam Detaylarda kasma görmedim :S sistemden sisteme değişiyor olmalı.
  • Ahmet Arkadaşım Fazla Keyinin Olduğunu Söylemişsin Lütfen Birini Bana PM den Yolar Mısın Lütfen ?
  • ilk günlerde isteseydiniz verirlerdi. baza ya pm attım 1 mesajım vardı oda Want a key konusunaydı. verdi keyi.
  • Ne Yapalım, Yetişemedik; Baza'dakiler De Bitmiş...

Artık Başka Ümit Kalmadı, Beta Oynayamayacağız Heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 30 Ocak 2010; 18:33:53 >
  • hay ben böle işin ya beta oyuna keyle oynıcaz diye ugraşıyoruz bu nedir. saçmalık kardeşim 2 gündür alıcam diye ugraş hiç bi sonuç yok
  • bu ne yaa resmen dalga geçiyorlar saat 19 olacak nerdeyse key mey yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

O yine iyi ben özel atmaya çalıştım adamın posta kutusu dolmuş.

Forum yöneticisinin posta kutusu dolmuş arkadaş ya :D

Ayrıca şu oyunu key alıp oynayabilen arkadaşlar varsa yorumlarını alalım.
    SS de alabilirsek çok iyi olur.

Zahmet edip te oyunun ana konusuna bakarsan SSlere ve yorumlara ulaşabilirsin.

2009 Şubatında açılmış konunun 32 sayfasıın hangi birinde olduğunu söylemek mi daha kolay yoksa hepsini tek tek tarayıp yapılmış yorumları tek tek bulmak mı?.

Oynadıysan varsa bir fikrin belirt. Yok ben oynamadım bir fikrim olamaz diyorsan ve fikirlerini belirmiş insanlar gördüysen beni oraya yönlendir.
    Ama öyle "Cami yi geçince sola dön" tarzında bir adres tarifi ile 1 yıllık ve 32 sayfalık bir konuda tek tek yorum aranmaz bunu bileydin keşke de işkembeden sallayıp post kasmasaydın boşuna!

• Beta oyuna key gerekliliği nedir arkadaş yok böyle birşey!

Ulan oyununu tanıctıcaksın ne keyi meyi anlamadım gitti.
  • yok be , bunlar kafa buluyor bizle. beta falan vericekleri yok artik . amaclari milleti azdirmak . forum admini id3 birde milletle sey gecer gibi
    "25 post" kurali koymus . lan uye olduk bu sefer uye aktivasyon forumu gelmedi 30 dakikadir . resmen milleti enayi yerine koymaktalar. Ama diyorum ; onceki bf serileri gibi bunuda kiracaklar. benim gibi orjinalini alicak adami bile caydirdilar ya , lanet olsun yapicaklari oyunuada , millete cektirecekleri izdirabada ...
  • DICE çok saçmalamış bu nedir eziyet.
    İnsan orjinalini alacaksa bile almaz.
  • quote:

Beta oyuna key gerekliliği nedir arkadaş yok böyle birşey!

Ulan oyununu tanıctıcaksın ne keyi meyi anlamadım gitti.

Aynen katılıyorum. Tanıtım amaçlı çıkarıyorsun beta key istiyor. Saçmalık. Böyle yaparak rakiplerinden aşağıya düşüyorlardı. Beta free olsaydı çok büyük patlama olurdu herkes oynardı ve çoğu kişide orjinal lama düşüncesi oluşurdu.
  • Şimdi şöyle ben zaten BF serisine meraklı biri değilimdir. Tarz olarak Cod gibi küçük mekanlarda geçen seri savaşı severim eskiden cs şimdi cod.

Yani tarz olarak uzak olmama rağmen meraklandım bir deniyeyim dedim belki beğenirimde alırım orjinalini diye hay demez olaydım.
  • quote:

Şimdi şöyle ben zaten BF serisine meraklı biri değilimdir. Tarz olarak Cod gibi küçük mekanlarda geçen seri savaşı severim eskiden cs şimdi cod.

Yani tarz olarak uzak olmama rağmen meraklandım bir deniyeyim dedim belki beğenirimde alırım orjinalini diye hay demez olaydım.

begenmediysen , sarmadiysa ...

accountunu bana verebilirmisin ? kangren olucam beta key alciam diye ...
  • Saat 20 oldu Hala 0 hala 17 yazıyor, resmen dalga geçiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Şimdi şöyle ben zaten BF serisine meraklı biri değilimdir. Tarz olarak Cod gibi küçük mekanlarda geçen seri savaşı severim eskiden cs şimdi cod.

begenmediysen , sarmadiysa ...

accountunu bana verebilirmisin ? kangren olucam beta key alciam diye ...

Bende key alamadım zaten ona sitem ediyorum

• bu key yüzünden baştan kaybetti dice
  • Abi çüş be bu kadar da olmaz ki
    Ya çıktığı an bitti bu melet...
    Ya da bu herifler bizi saf yerine koyuyor.
    Anlamadım ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 97gazisi -- 30 Ocak 2010; 20:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 97gazisi

Abi çüş be bu kadar da olaz ki
    Ya çıktığı an bitti bu melet...
    Ya da bu herifler bizi saf yerine koyuyor.
    Anlamadım ki!

amaç oyun çıkmadan yapabildikleri kadar pre order yapmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 30 Ocak 2010; 20:21:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

O yine iyi ben özel atmaya çalıştım adamın posta kutusu dolmuş.

Forum yöneticisinin posta kutusu dolmuş arkadaş ya :D

Ayrıca şu oyunu key alıp oynayabilen arkadaşlar varsa yorumlarını alalım.
    SS de alabilirsek çok iyi olur.

Zahmet edip te oyunun ana konusuna bakarsan SSlere ve yorumlara ulaşabilirsin.

2009 Şubatında açılmış konunun 32 sayfasıın hangi birinde olduğunu söylemek mi daha kolay yoksa hepsini tek tek tarayıp yapılmış yorumları tek tek bulmak mı?.

Oynadıysan varsa bir fikrin belirt. Yok ben oynamadım bir fikrim olamaz diyorsan ve fikirlerini belirmiş insanlar gördüysen beni oraya yönlendir.
    Ama öyle "Cami yi geçince sola dön" tarzında bir adres tarifi ile 1 yıllık ve 32 sayfalık bir konuda tek tek yorum aranmaz bunu bileydin keşke de işkembeden sallayıp post kasmasaydın boşuna!

Beta 2 gün önce çıktığına göre ilk sayfalarda olacak hali yok sanırım? Arkadaşın teki inceleme yapıp puan bile vermiş.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.