Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    We currently have 0 keys left.

Thousands of more keys will be available
    Saturday 17:00 CET
    PRE-ORDER a Ranked BC2 game server (INFO)

5 de gine dağıtılıyo olley
  • YOk mu key verecek bir hayırsever.
  • ben siteye hala giremiyorum. kesin ip ban yapıyo belli bi denemeden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro_73

The number of keys is limited!
    We currently have 0 keys left.

Thousands of more keys will be available
    Saturday 17:00 CET
    PRE-ORDER a Ranked BC2 game server (INFO)

5 de gine dağıtılıyo olley

turkiye saatiyle 18.00 oluyor dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

nerden aldiniz keyi i3D net ten mi acilmiyor sayfa

cidden ya , milleti cingeneye ceviriyorlar . Ben orjinalini alicaktim oyunun . Hatta ekran kartimi degistiricektim subat sonu gibi . Ama vazgectim ! korsanini alicam oyunun . Bu oyunu kalbura cevirirler , diger onceki BF oyunlari gibi , korsanlada online oynarsin. Ama tovbe ! almiycam . Bu turde hareket eden oyun yapimcilarina karsi , korsana "EVET" , sonuna kadar ...

Dalgami geciyorlar milletle !!!
  • Ne şanssızım yahu bilgileri yazdım, 2.adıma geçtim; sayfa bulunamıyor dedi...

Zaten dün aldığımda kullanılıyor çıktı, şanssızlık üstüne şanssızlık...
  • baslarım boyle işe ya uyuyordum az once uyandım dolaysıyla yine kacırdık
  • işkence cekiyoruz resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI3 -- 30 Ocak 2010; 16:43:56 >
  • Arkadaşlar key alamadım fazla olan varsa 1 tane rica ediyorum ÖM den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Aspirin_Gripin

nerden aldiniz keyi i3D net ten mi acilmiyor sayfa

cidden ya , milleti cingeneye ceviriyorlar . Ben orjinalini alicaktim oyunun . Hatta ekran kartimi degistiricektim subat sonu gibi . Ama vazgectim ! korsanini alicam oyunun . Bu oyunu kalbura cevirirler , diger onceki BF oyunlari gibi , korsanlada online oynarsin. Ama tovbe ! almiycam . Bu turde hareket eden oyun yapimcilarina karsi , korsana "EVET" , sonuna kadar ...

Dalgami geciyorlar milletle !!!

hocam bende ayni senin gibi dusunuyodum hatta para ariymaya baslamistim fakat suan yari fiyatina olsa almam orjinal yasasin korsan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Oyunu hiç beyenmedim Modern Warfare 2 nin tırnağı bile olmaz.Umarım BETA olduğu için böledir ama şuan ki notum 0

Hangi yönlerden bir kaç ss koyabilirsen sevinirim bu oyunu güzel olur umuduyla bekliyorduk. Bad Company'i oynamadım eski BF serileri için söylüyorum oyun modlarının verdiği zevk açısından COD veya MW serileri bencede daha iyi. BF'nin haritaları fazla büyük ve grafik olarakda zayıftı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_capone -- 30 Ocak 2010; 17:39:18 >
  • Thousands yazmislar , sanirim son seferki 300 den fazla key dagtimi olucak . 3000 yapsinlarda daha fazla kisi nasiplensin .

ayriyetten gormemislik yapip, turklugumuzu gosteren somurucu arkadaslarin Allah gozunu doyursun , bir tane neyinize yetmiyor .
  • arkadaslar i3d.net e üye olmak gerekiyormu key için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_capone

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Oyunu hiç beyenmedim Modern Warfare 2 nin tırnağı bile olmaz.Umarım BETA olduğu için böledir ama şuan ki notum 0

Hangi yönlerden ?

Modern Warfare 2 FULL tüm ayarlar açık bir şekilde gayet akıcı bir şekilde oynuyorum bunda Medium da bile kasıyo anca Low da oynayınca akıcılığı sağlayabiliyorum..Optimizasyon berbat..BETA diyemi böyle bilmiyorum..Oyun Videolarını çok beyenmiştim ama oynayınca tüm hayallerim suya düştü.
    Map çok büyük birçok araç kullanılabiliyor.Fakat ben genede Modern Warfare 2 diyorum Klasik FPS benim daha hoşuma gidiyor..

Bide FULL sürümünüde Single Player oynadıkdan sonra kararımı vericem orjinal alıp almıyacağıma.MW2 yi orjinal almıştım

• Turkiye saati 5 oldu , millet hollandadaki 5 ile karistirdi herhalde , aradaki saat farkinida bilmiyor bizim millet . site mefta !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

arkadaslar i3d.net e üye olmak gerekiyormu key için?

?
  • ben keyimi aldım netimim cok yavas olmasına rağmen. ne diyelim şans. bu 2. keyim dün aldığım çalışmamıştı. buseferkini alır almaz hemen oyuna girdim sonunda oldu.

oyuna gelince netimden dolayı biraz lag oluyor. grafiklere gelirsek sanırım beta olmasından kaynaklanan ayar sorunu var. ayarları medyumdan high a çekiyorum af'yi 16x yapıyorum ne kasıyor nede grafiklerde bi değişikşik oluyor. gene aynı gene aynı. hiçbir değişiklik yok hem fps olarak hemde görüntü olarak. sanırım bu oyun için martı beklemek en iyisi olucak.
  • beyler ben almaya caliscamda benim icinde 1 tane fazladan alir misiniz:D eger olursa ben alirsam baskasina veririm bende.
  • 19 DK KALDI DİKKAT
    KESİN GİNE KEY ALAMAM

• 8 dk..
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.