Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben alamadım.Hayatımda ilk defa bu kadar antika site görüyorum.Login oluyorum çıkıyor.Tekrar üye oluyorum yine logout oluyor.Keyi nereye hangi butona tıklayıp alacağız o bile belli değil..Kısacası yine alamadık olsun ama @designr arkadaş sağolsun bize key verdi çalıştı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa

yaw allahaşkına yeme bizi.Biz giremezksen sen nasıl 3 tane aldın

Dostum yemin ederim şu an elimde 3 adet key var. Deneycm smdi. Diğerlerini de arkadaşlara vericem

ula hala giremiyorum 8mbit hzıı tam alıyorum ama yok yok yokkkkkkkkkkk 3dür alamıyorum yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: neophron83

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DoGGy_

quote:

3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa

yaw allahaşkına yeme bizi.Biz giremezksen sen nasıl 3 tane aldın

Dostum yemin ederim şu an elimde 3 adet key var. Deneycm smdi. Diğerlerini de arkadaşlara vericem

önce ben pm attım lütfenn.

Önce ben yazdım

• 20 mbit var....3. kez giremedim...
    fazladan alan olursa pm lütfen..veya ocamonu @ hot...com
  • Nyski 5vtknmz arkadaş verdi keyini teşekkürler alsam vercektim birine burda
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum bağlantım 8 mbit. indirip deneyecegim. Kendi keyimi alıp diger 2 sni verecegim. 1 saate hazır olur sabır :D
  • tam girdim 2.aşamaya geldim yanlış mail adresi dedi xD
    4-5 tane alan varsa paylaşabilirmi
  • ben hala giremiyorum..Alanlara vallahi helal olsun
  • gelde boyle siteye kufur etme key alamiyosun aliyosun in use cikiyo ne desen az bunlara
  • ilk ben pm attım arkadaşım lütfen önceliği isteme sırasına göre yaparsan sevinirim
  • Ahmet arkadaşım lütfen bana PM ile fazla keylerden birini gönderir misin ?
  • Beyler elide key olan varsa ,lutfen , ziyan olmasin kota ,bosuna indirmemis olalim su oyunu
  • yine alamadık artık main menuyle idare etcez
    ben boyle sitenin alanlarada iyi oyunlar ne diyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksentry -- 30 Ocak 2010; 16:22:58 >
  • arkadaş yine alamadım allah kahretsin yaa ne gıcık bişey 187 tane kev varken girebildim siteye gönderdim anca sayfa yüklendi üzgünüz keylerin hepsi bitti diyor yaa

elinde fazladan key'i olan arkadaşlar lütfen pm ile atın yoksa bu güzel oyunu oynuyamıcam
  • GLKD-FL3N-HFZ5-6X8D tuh calismadi ...
  • ya site gitti arkdaşlar elinde fazla key olan varsa banada atabilirmi pmden yada umitaktas2@gmail.com :)
  • Bu konudaki kullanıcılar: tibet41, zibartan, ahmet123123, ybektas55, DoGGy_, neophron83, MaCiT[35], Blacksentry, hardlove_72, Aspirin_Gripin, paratuzağı, MSERKANYAVUZ, whaTT, ka40, AI3, Alper1907, n1gh7m4r3, SONY_55, Gaara34, gopgop, ManitoN, Kraven, muro_73, K A Y A, BlackBonney, tommiks, slayer983, chaylak__, Aerospace
    34 kayıtlı üye, 23 misafir
  • Neyse artık,oyunu indirip deneyeceğim dün denerken yanlışlıkla keyi ezberlemişim yaw xDRüyama bile girdi oyun düşünün artık,rüyamda BETA keyler uçuşuyordu etrafımda xD
  • arkadaşlar lütfen fazladan key olan arkadaşlar bizlerede gönderin lanet siteye bi kere girdim olmadı yaa
  • Oyunu hiç beyenmedim Modern Warfare 2 nin tırnağı bile olmaz.Umarım BETA olduğu için böledir ama şuan ki notum 0
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.