ALDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
quote:Orijinalden alıntı: ahmet123123 3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa yaw allahaşkına yeme bizi.Biz giremezksen sen nasıl 3 tane aldın
quote:Orijinalden alıntı: ahmet123123 3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa 1 tanesini verir misin?
quote:Orijinalden alıntı: DoGGy_ quote:Orijinalden alıntı: ahmet123123 3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa yaw allahaşkına yeme bizi.Biz giremezksen sen nasıl 3 tane aldın Dostum yemin ederim şu an elimde 3 adet key var. Deneycm smdi. Diğerlerini de arkadaşlara vericem
quote:Orijinalden alıntı: ahmet123123 quote:Orijinalden alıntı: DoGGy_ quote:Orijinalden alıntı: ahmet123123 3 Tane aldım farklı maillere. Hepsi anında geldi. sonundaaaa yaw allahaşkına yeme bizi.Biz giremezksen sen nasıl 3 tane aldın Dostum yemin ederim şu an elimde 3 adet key var. Deneycm smdi. Diğerlerini de arkadaşlara vericem önce ben pm attım lütfenn.