Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana verir misin hocam lutfen bu arada sorun icin gelicek olursak betada devam etmez cunku mesela knight onlinedada beta vardi.herkes 80 lvldi. beta sadece deneme amacli devam etmez bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßLacKLioN -- 31 Ocak 2010; 17:22:53 >
  • Ben Beğenmedim Diyemem, Bize Savaş Atmosferini Çok İyi Yansıtmışlar.Ama Eksik Yönleri Çok Bu Hatalar Beta Olduğu İçin Tabiki De Tam Sürüm İle Düzeltilecek..

Çıkışını Sabırsızlıkla Bekliyorum, Ama Orjinal Alıp Almayacağım Konusunda Emin Değilim.Sırf Bize Yaşattıkları Key Eziyeti Yüzünden Almayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 31 Ocak 2010; 17:25:48 >
  • Evet Key'lerden biri " masum koylu " arkadaşımıza gitti
  • Bende key alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet123123

Evet Key'lerden biri " masum koylu " arkadaşımıza gitti

hala duruyosa rica edebilir miyim ?
  • Diğer Key'De ManitoN arkadaşımıza gitti.

Herkese iyi oyunlaaarrr (:
  • PC için key ı olan varsa cok guzel olurdu
  • Arkadaşlar fazla key varsa rica edebilirmiyim.Oyun 3 gündür yatıyor öyle
  • fazla keyi olan varsa cok makbule gecer
  • Key gönderebilecek kimse varsa çok iyi olur.
  • aynı şekilde fazladan key varsa bana da PM lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

JCB 'ye katılıyorum.Grafikler güzel değil pc'im kasıyor diye savunma yapıp bu oyun kötü denmez.İlk önce bu oyunun hangi iddalar ile çıktığını öğrenmemiz lazım.Bize hangi özellikleri sunacak.Bu oyunun asıl ana özelliği multidir.Bc2'yi singlesi için alan insan çok azdır.Ayrıca Dice kesinlikle en iyi grafik iddası ile bu oyunu çıkarmıyor.Tabi burda grafiğin nasıl yorumlandığıda önemlidir.Statik zarar veremediğin bir çevreye grafik basmak kolaydır.İşin kolayına kaçmak demektir.Ama dice ne yaptı zor olanı seçti.İnanılmaz fizik hesaplamaları yapan bir oyun motoru ile bu oyunu yaptı.Nerdeyse %90 çevreye zarar verdiğimiz bir oyun.Multide arka planda oyun motoru ne hesaplamalar yapıyor bunu biliyormusunuz.Hem de bu kadar geniş alanlarda geçiyor.Bence bu gördüğümüz grafik aksine çok iyi.
    Evet dün betayı oynadım pc'de.Tüm ayarları low yapıp 720 p'de oynadım.Grafik olarak sırıtsada ancak o zaman akıcı oynuyordum.Betadaki haritayı beğendim.Ama ben klavye-mouse ile oynamayı beceremiyorum.O yüzden ps3'deki performansımı sergileyemedim.Zaten çok lag oluyor.Devamlı oyun donuyor.O low ayarlarda bile bina yıkılmalarında kasıyor.Yani pc'de ki betada tam istediğim verimi alamadım.Ama oyun mükemmel ona laf yok.Sistemi iyi olan bu oyunu kesinlikle alsın.Ben bu oyunu sevmiyorum diyen adam bile biraz daha kasıp oynasa eminim bu oyunu sevecektir.Çünkü bu oyunda o potansiyel var..
    Ayrıca bir arkadaş sormuş.Ps3 deki beta ile pc'de ki beta arasında grafik farkı varmı dedi.
    Ps3'deki beta başka bir haritaydı.Sanırım oyun ps3'de high'da 1280x720p'de 2x aa ile sabit 30 fps'de çalışıyor.Benim pc'de o ayara getiremiyorum zaten çok kasıyor.Ancak grafiğin nasıl olduğunu görüyorsun.Tabi ki iyi bir pc'de oyun ps3'den daha iyi gözükür aa ve çözünürlük ile.Onun dışında pek de fark yok diyebiliriz.Bi de bu pc'deki betada en fazla 11 levele ladar çıkabiliyoruz.Ps3 betada sınırsızdı bu rütbe.30. rütbeye kadar gelmiştim..Bunda onu kaldırmışlar galiba..

Hocam paneldeki sistemimi görebilirsin, herşey high 1280*1024 te 8xAA 16xAf ile oynuyorum. Etrafımdaki binalar yıkılınca falan 20 civarına iniyor fps yani tam dibimde patlama falan olursa. Onun dışında akıcı şekilde oynuyorum ve herşey high ama sen Ps3 te oynadığın için sordum çünkü grafikler Ps3'e göre vasat geldi bana. 8xAA ile ağaçlar ve çoğu kaplama testere şeklinde sırıtıyor belkide BETA olduğundandır ona birşey diyemem. Ama Ps3 betası ile Pc betası arasında aşırı bir grafik farkı var gibi geliyor. Veya harita farklı olduğu için bana öyle gelmiş olabilir.
    Ama yazının ilk kısmına katılmıyorum. Betanın çıkmasına az bir süre kala oyunu UC2'ye yaklaştırdık şeklinde açıklama yapmışlardı grafik açısından. Yanlışım varsa düzeltirsen sevirinirim, benim gördüğüm kadarıyla az bir süre UC2 oynamıştım, orada da çok fazla etkileşime girilmiyordu çevreyle belkide bunu kast etmişler diyorum. Ama grafik kalitesi fiirmanın ilk açıklamalarına oranla vasat geldi gözüme. Sen de Ps3 te oynadığın için bir sorayım dedim.
    Gerçi fark etmez her türlü oynanır bu oyun grafik falan gözü görmüyor insanın o aksiyon içinde. Fizikleri bile yeter

• key rica ediyorum :)
    GOOGLE wave davetiyede var elimde 20 adet...
  • Artık hevesim kalmadı,kaç gündür uğraşıyoruz,yok olmuyor. Vermiyolar key.
  • abi bana da lazım ya key
  • Key istemeyi bırakın bence. Siteleri takip edin. Çünkü millet 1 tane keyi bile zor bulurken 2 tane almayı düşünmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Key istemeyi bırakın bence. Siteleri takip edin. Çünkü millet 1 tane keyi bile zor bulurken 2 tane almayı düşünmez.

i3d 'den server kiralayanlara 10 beta key hediye ediliyor anında.
    birisi server kiralasa da fazla keyleri burada paylaşsa ne güzel olurdu.
  • Elimde fazladan 1 adet beta key var arkadaşlar key bulamayan bir arkadaşa seve seve veririm
  • Caner765 rica etsem keyi verebilirmisin günlerce key için uğraşıyorum
  • tabi kardeş x fire ını aç..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.