Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fazla keyini vermek isteyen olursa bende bulamadım (aslında sitenin birinden aldım ama kullanılmış key verdi hibonolar)
  • ya arkadaşlar kimsenin elinde key varmı yada nerden bulabilirim oyunu çok merak ettim denemek istiyorum kafayı yicem
  • Hemen bitirmişler keyleri ipini koparan key alıyor.Zaten bende kullanılmış key aldım.Fazladan Keyi olan varsa benden pmlerini esirgemesinler
  • arkadaşlar cidden nerden bulabilirim pc için beta key ya oyunda öle elimde kaldı lütfen bilen varsa sölesin yada elinde fazladan key olan varsa
  • twitterdan takip ethttp://twitter.com/bc2com
  • o sayfayıda kaç kişi takip ediyosa keyler çıkar çıkmaz used diyo.Yada bizi yiyip kullanışmış keyleri ittiriyolar
  • MURJUK KARDEŞİM TEKRAR TŞKELR VERDİGİN BİLGİLER ÇOK İŞE YARADI AMAÇOK KASIYOR KASMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ
  • beta key lazim yardimci olursaniz sevinirim
  • Elinde keyi olan esirgemesin
  • Yaw bişi demiyorum madem beta ücretisz süreceksin neden key koyuyorsun
    madem key koyuyorsun kolay alınabilecek gibi yap milleti koyun haline getirme bu ea delirtir adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkal

Yaw bişi demiyorum madem beta ücretisz süreceksin neden key koyuyorsun
    madem key koyuyorsun kolay alınabilecek gibi yap milleti koyun haline getirme bu ea delirtir adamı

Hala beta ile demoyu karıştıranlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkal

Yaw bişi demiyorum madem beta ücretisz süreceksin neden key koyuyorsun

Closed Beta denen şeyi hiç ömrü hayatında duydun mu acaba ?
  • Horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan yumurtamı tavuktan horoz demiş ben anlamam öper geçerim
    o misal ben open data bilmem varsa key alınabilecek bi yer söle benle birlikte formda bekleyen bir sürü insan alsında kursun engin bilgilerinden daha yararlı olursun
  • http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=161568

50 tane key

Bundan önceki yarışmada admin keylerin bitiş hızını göstermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 1 Şubat 2010; 0:46:25 >

• Grafikler normal sürümde daha da iyileştirilir, ayrıca performans ve optimizasyon da.. Boşuna BETA demiyorlar buna, amacı zaten onların göremeyip normal kullanıcıların görebileceği hataları düzeltebilmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCiT[35]

MURJUK KARDEŞİM TEKRAR TŞKELR VERDİGİN BİLGİLER ÇOK İŞE YARADI AMAÇOK KASIYOR KASMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ

Görüntü özellikleri en aza indirmelisin. Son ekran kartı sürücülerini de indir. Henüz oyun yeni ve konsol çakması olduğundan henüz sürücüler ona göre optimize edilmedi.(nvidia sürücü çıkarmış galiba ama ati çıkarmadı) Oyundan da kaynaklanıyor, ilerde daha akıcı oynanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

quote:

MURJUK KARDEŞİM TEKRAR TŞKELR VERDİGİN BİLGİLER ÇOK İŞE YARADI AMAÇOK KASIYOR KASMAMASI İÇİN NE YAPMALIYIZ

Görüntü özellikleri en aza indirmelisin. Son ekran kartı sürücülerini de indir. Henüz oyun yeni ve konsol çakması olduğundan henüz sürücüler ona göre optimize edilmedi.(nvidia sürücü çıkarmış galiba ama ati çıkarmadı) Oyundan da kaynaklanıyor, ilerde daha akıcı oynanır.

ewet 1280*1024 yaptım ve low çok akıcı oldu tşkelr

oyuna baya ısındım çok güzel oluyor evdeydim ev birden tüm duvarları yıkıldı ne yapacagımı şasırdım :) çok güzel aksiyon var

bide anlıyamadıgım mevzu hiç ayayrlama diye bişi yok çok kısıtlı ayrıltılı ayar yapamıyorum inşalalh tam sürümde ve çıkacak paketlerde düzeltilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaCiT[35] -- 1 Şubat 2010; 1:52:28 >

• fazladan key alan varsa pm den gönderirse çok sevinirim arkadaşlar. oyunu kurdum ama key bulamadığımdan bakamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

oyuna baya ısındım çok güzel oluyor evdeydim ev birden tüm duvarları yıkıldı ne yapacagımı şasırdım :) çok güzel aksiyon var

bide anlıyamadıgım mevzu hiç ayayrlama diye bişi yok çok kısıtlı ayrıltılı ayar yapamıyorum inşalalh tam sürümde ve çıkacak paketlerde düzeltilir

low seçtiğin yeri ADVANCED'e getir yanda menü açılır

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

quote:

quote:

low seçtiğin yeri ADVANCED'e getir yanda menü açılır

tşkelr işe yaradı bide 5+1 den ses alamıyor sadece2 kanal ses çıkıyor

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.