Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Öncelikle bana akıl öğreteceğine terbiyeli ol, doğru düzgün cevap yaz. Steam için geçerli o dediğin zaten ama adamlar bununla yetinmemiş üzerine key vermişler daha fazla kişi oynasın diye. Neye göre adalet yok ? İlk gün bende kaçırdım ama 2. gün bir sitenin verdiği saate göre kendimi ayarladım ve o saatte key aldım hiç öyle maymuna falanda dönmedim. Eğer geç kaldıysan bu senin problemin. Gönül isterki herkes oynasın ama geç kaldıysan adamlar ne yapsın ? Şunu anlayamıyoruz bir türlü. Adamlar fiyatları Türkiye'ye göre belirlemiyor. Onlar hatta hiç takmıyor bizi. Normalde 50-60 lira bu tip oyunlar için ideal fiyatlardır alırsın veya alamazsın o ayrı. Ama oyunu buraya getirenler üzerine koyunca ve vergilerde binince kafadan 90 lirayı buluyor. Bu yapımcıların suçu mu ? Ayrıca bu neyin adaletsizliği ? Pre-order yapanlar key alacak dendi öyle de oldu zaten. Pre-order yapıpta key alamayan var mı ?
    Adamlar ekstra olarak key dağıttı ve önce davranan yetişen 3 gün boyunca sorunsuz olarak key alabildi. 2. gün ben aldım 3. gün 2 arkadaşım aldı verilen saatte sorunsuz şekilde.
    Ayrıca merak etme benim zihniyetimde sorun yok. Asıl sorun, pire yüzünden komple daireyi yakmayı çalışan ama kendisine bak arkadaş bu yaptığın gereksiz ne gerek var diyen kişinin zihniyetini sorgulayan zihniyettedir. Ayrıca hiç merak etme çünkü mantığın, paranın, imanın kimde olduğunu öyle bir bakışta anlayamazsın heleki bu şekilde seviyesizce ve yukarıdan bakmaya çalışarak hiç anlayamazsın. Seninde söylediğin gibi, bilmem anlatabildim mi ?

finaller oldugu icin , seyimiz falan sallayarak gezmiyorduk ,zamanimiz yoktu . ilk gun ikinci gun diye , birsey de duymadik ustelik . Oyun daha 10. ayda aciklandiginda , on sparis verenler oynayabilecek denmisti beta icin . He kalkdiki milletin senin gibi bos vakti olmamis olabilir, kaciranlarda olmustur . Ama buda ID3 gibi kompleks sahibi birinin , oyun severlere " beta key" diye eziyet etmesi , onlari maymuna cevirme hakkini vermemistir . onu gectim , sen bu oyunu orjinal alicakmisin ? bana onu soyle .MW2 de "BF2" oyunmu diyen zihniyettekiler bile keyleri somuruyorlar , sonra laf edince bize muhalefet oluyorlar . MAdem o kadar can s1kiciydi neden keyleri somurduler ?
    dinime kufur eden , musluman olsa ...

bana yukarida yazmissin toptan cevapliyayim dedim .

Senin finalinden banane adamlara ne ? Niye anlamak istemiyorsunuz daha doğrusu ne var bunda yani.. Adamlar pre-order yapanlara key vericez demişler vermişler üzerine birde ekstra olarak daha fazla kişinin oynaması için key dağıtmışlar şanslı olanlar almış. Bunda garip olan ne anlamadım ? Ayrıca benim boş vaktim olduğunu nereden biliyorsun daha doğrusu tanımadığın birini benim bir tarafımı sallayarak gezdiğimi nereden biliyorsun ?2. gün dağıtımdan 5 dakika önce haberim oldu şanslıydım alabildim.
    Benim orjinal alıp almamam seni ilgilendirmiyor ama söyleyeyim, oyun çıktığında elim sıkışık olmaz ise evet alacağım. BF2 oyun mu diyen zihniyetteki kişiler dediğin insanların key alıp almaması beni ilgilendirmiyor. Keşke herkes alsa bende isterim herkesin oynamasını tabiki. Oyunu sen oynamayınca ben birşey kazanmıyorum. Kimsenin dinine de küfrettiğim falan yok benim hangi mesajımı gördün senin attığına benzer ?

herkezin bos vakti olmuyor yani . demek istedigim buydu . sacma bir elestiri olmus yorumun bu yonden .
    benim sinirlendigim konu , milletle alay gecilir gibi davranilmasi . simdi bu adamlar konuda acmislar forumlarina "orjinal alicakmisiniz " basliginda . simdi sen mantikli ol alirmiydin ? ordan oraya yonlendiriyorlar . resmen dalga geciyorlar , ben buna sinirlenuiyorum ve tiksindim artik oyundan . Orjinalini almiycam . bu benim kendi gorus acim . ben ekran kartimi bile degistirecektim gts250 ustune birde psu , sirf daha onceki serilerini sevdigim icin . artik orjinal almayi dusunuyordum . Ama resmen milleti maymuna cevirmisler birde dalga gecer gibi , orjinal alicakmisiniz konusunu acmislar .
    bazilari "sen almasan batacak sanki" demisler. ben , sen ,biz , siz , onlar bu son asamaya geldiginde , ne olucagi malum . zaten diger bf lerdeki gibi kiracaklar online icin . Ama buna ragmen orjinal almayi dusundum , 170 euroyu gozden cikarmistim , ama almiycam . bu duruma dusenelerde beklesinler . id3 parayi server kiraliyarak kirma derdinde . ne olursa olsun kiracaklar sistemlerini ...

• quote:

Orijinalden alıntı: engin285

quote:

quote:

@Kraven@

Seninkide cevapmı şimdi? Sırf cevap vermiş olmak için yazıyorsan hiç boşuna kendini kasma. Bizde biliyoruz bu oyunun Closed beta olduğunu ve closed betanın ne olduğunu! Beta çıkmadan önce ne dediler? Bu betayı sadece Ön sipariş veren kişiler deneyebilecek! Dendimi denmedimi? Ama beta yayınlandıktan saatler sonra öğreniyoruz ki sağda solda key dağıtılmaya başlamış, şimdi bune perhiz bune lahana turşusu, a madem öyle e hadi bizde alalım diyoruz fakat key alımlarında bile bir adalet yok aynı yerden birileri çok daha rahat alabilirken birileri key almak için atmadıkları takla yapmadıkları maymunluk yok(bu tabiri kullandığım için kusura bakmayın ama insanları o hale getirdiler). Bende bu oyunu orjinal alacaktım hatta closed beta uygulamasına rahmen(Gönül isterdiki firma şunu ya open yapsın yada demo ki insanlar kendi sisteminde bir test etsin bakalım bu oyun alınırmı? alınırsa adam gibi oynanır mı?), Türkiye gibi bir ülkede insanların iş aş bulamadığı bir devirde bir bilgisayar oyununa 80-90 lira para vereceksin, sisteminde nasıl çalışacağını doğru düzgün kestiremeyeceksin, birde closed betayı yarı açık yarı kapalı betaya dönüştürüp eşitsizlik yaratacaksın, sonrada buna kızmayacak sinirlenmeyeceksin peh! Senin ve senin gibi düşünen zihniyet var olduğu sürece bu böyle devam eder, sende günün birinde başına böyle birşey gelirse bu kadar insanın neye sinirlendiğini anlarsın belki o zaman mantığın çalışmaya başlar. Bende gerekli tepkimi göstereceğim onlara ve er geç yaptıkları yanlışın farkına varacaklar, çünkü vaadedilenle yapılan arasındaki fark "closed beta" olarak açıklanamayacak kadar bariz, bilmem anlatabildim mi?

Öncelikle bana akıl öğreteceğine terbiyeli ol, doğru düzgün cevap yaz. Steam için geçerli o dediğin zaten ama adamlar bununla yetinmemiş üzerine key vermişler daha fazla kişi oynasın diye. Neye göre adalet yok ? İlk gün bende kaçırdım ama 2. gün bir sitenin verdiği saate göre kendimi ayarladım ve o saatte key aldım hiç öyle maymuna falanda dönmedim. Eğer geç kaldıysan bu senin problemin. Gönül isterki herkes oynasın ama geç kaldıysan adamlar ne yapsın ? Şunu anlayamıyoruz bir türlü. Adamlar fiyatları Türkiye'ye göre belirlemiyor. Onlar hatta hiç takmıyor bizi. Normalde 50-60 lira bu tip oyunlar için ideal fiyatlardır alırsın veya alamazsın o ayrı. Ama oyunu buraya getirenler üzerine koyunca ve vergilerde binince kafadan 90 lirayı buluyor. Bu yapımcıların suçu mu ? Ayrıca bu neyin adaletsizliği ? Pre-order yapanlar key alacak dendi öyle de oldu zaten. Pre-order yapıpta key alamayan var mı ?
    Adamlar ekstra olarak key dağıttı ve önce davranan yetişen 3 gün boyunca sorunsuz olarak key alabildi. 2. gün ben aldım 3. gün 2 arkadaşım aldı verilen saatte sorunsuz şekilde.
    Ayrıca merak etme benim zihniyetimde sorun yok. Asıl sorun, pire yüzünden komple daireyi yakmayı çalışan ama kendisine bak arkadaş bu yaptığın gereksiz ne gerek var diyen kişinin zihniyetini sorgulayan zihniyettedir. Ayrıca hiç merak etme çünkü mantığın, paranın, imanın kimde olduğunu öyle bir bakışta anlayamazsın heleki bu şekilde seviyesizce ve yukarıdan bakmaya çalışarak hiç anlayamazsın. Seninde söylediğin gibi, bilmem anlatabildim mi ?

Terbiye anlayışında bir sıkıntı var sanırım, her neyse. Şimdi bende derimki insanlara 1-2 ay öncesinden sadece Ön sipariş verenlerin betaya katılabileceğini söyleyip sonrada hangi ayrıcalıklara sahip oldukları belli olmayan (Yani Kapalı betanın tabiatına aykırı olarak ayrıcalığı bulunmayan kişilere) key dağıtmak adaletmi? Ben gideceğim sırf betayada katılabilmek için ön sipariş vereceğim bu iş için birde kredi kartımı kullanacağım sonrada bazı siteler çıkıp hop haybeden key dağıtacak. bak şimdi. Bunun adı düpedüz sahtekarlıkdır, ve adamlara yaptıkları şeyin bu olduğunu söylüyoruz, ya pre order olmayanlara dağıttıkları keyleri iptal edecekler yada artik bunu open yapacaklar çünkü ipin ucunu kaçırdılar bir kere, ama sen kalkmışsın hala bu kapalı beta diyorsun, yani hala bunun kapalı beta olduğuna inanıyorsan ya sen hayatında hiç kapalı beta görmemişsin yada yukardaki mesajdada dediğim gibi sırf birşeyler karalamak için yazı yazıyorsun, ve farkında değlsin belki ama asıl terbiyesizliği sen yapıyorsun, bak şu forumun sayfalarına kaç kişi key istemiş neler yazılmış, sonrada i3d'nin forumuna girip ordaki vaziyete bak, çokda büyütülecek bir konu değil ama insanların buna isyan edip tepkilerini dile getirmesine öyle ukalalık eder gibi "kardeşim kapalı beta bu" demekle olmuyor, önceki mesajımı daha sakin bir kafayla ve tekrar okumanı tavsiye ediyorum.

Seninde anlamak ismediğin nokta şu, pre-order yapacak olan adam zaten oyunu orjinal olarak alacak olan adamdır. Ha öyle almış keyi ha öyle almış ne fark ediyor ?
    Ayrıca Closed Beta dediğin şey sadece ayrıcalıklı olana key verilir diye birşey değil. Bu aralar çok sayıda online oyun açıldığı için onların closed betalarına gir bir dene en azından 3-5 tanesine hak kazanırsın önce davranırsan. Closed beta birazda şans işidir eğer sadece belirli kişilere verilmemişse. Zaten çok kısıtlı kişilere verilirse onun adı test olur orası ayrı da, mesela Star Trek online aynı bu şekil sadece Steam üzerinden pre-order yapanlara key veriyor. BC2 ise bununla kalmamış daha fazla oyuncu çekmek için daha fazla key yayınlamış.
    Zaten pre-order yapan kişi orjinal oyun almayı düşündüğü için yapmıştır. Ama sen anlamamakta ısrar edip birde terbiyesizlik yapma deyince üste çıkıyorsun hadi bunuda geçtim birde ukala diyorsun.. Neyse bu kadar saat boşa mesaj yazmışım zaten. Bu saatten sonra da yazmaya gerek yok çünkü karşıdakini anlamak yerine yok sen şöylesin yok sen yanlışsın yok sen ukalasın dan başka cevap alamıyorum.
    Diğer arkadaş en azından mantıklı bir şekilde söylüyor söyleyeceği şeyi.

• Niye taktın bu kadar ID3'ye anlamadım, elbet adamlar kendilerini düşünecek, herifin amca oğlu felan mısın sana iyilik yapsın anlayamadım. Sen nasıl kendini düşünüyorsan onlar da öyle.
    Ayrıca, key ya çekilişten kazanılır ya da pre-order verilir. Pre-order vermek asli çözümdür, amaç satışların artmasıdır, paza kazanmaktır. Çekiliş ise pre-order vermeyen veya kararsız olan kişiler KAZANSIN diyedir, vermeyen HERKES alsın diye değil. O yüzden "key bulamadım, günlerce aradım, of ulan, hay keyinize sizin" gibi tutumlar yanlış. Amaç herkesin oynaması olsaydı, zaten key diye bir şey olmazdı. F2P yaparlardı direk. Eğer alamadıysan, alamamışsındır. Şansını yitirmişsindir. Yırtınman, bu adamlar bu işten zerre çakmıyor, almıcam lan demen onlara bir şey kaybettirmez, aksine daha bilinçli oyuncu kitlesi kazandırır. Ki bu da benim çok hoşuma gider.

Ayrıca bu BETA, Closed BETA değil. Arada fark var.
    Closed BETA, bundan haftalar önce tamamlandı bu tamamiyle Public BETA.
    Closed BETA'ya sadece referans ile girebilirsiniz, key-önsipariş felan işlemez. Eğer aramızda FPS konusunda kendini kanıtlamış Avrupa'da tanınan oyuncular veya herhangi bir oyun firması veya dergide çalışan birisi varsa onlar Closed BETA'ya girebilir ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JCB -- 2 Şubat 2010; 11:03:45 >

• Haklısın Kraven, okuduğunu anlamak bir meziyettir, sen bu meziyete sahip oluncaya kadar sana cevap yazmanın bir anlamı yok.

JCB

Closed beta'nın ne olduğunu az çok anlatmaya çalışmış bu güzel fakat yanlış olan şu ki bu oyun Public beta değildir. Public olabilmesi için herkese açık olması gerekir. Closed Beta olarak lanse edilmiştir ve bununla ilgili birçok yerde kaynak vardır, senin bahsettiğin ve tamamlandı dediğin beta PS3 betasıdır. Adamların iddiası Betanın Closed olacağı ve sadece Pre-Ordered yapanların katılmaya hak kazanacağı yönündeydiki, bununla ilgili oyun sitelerinin geçmiş arşivlerini tarayabilirsin. Şimdi sorun şu: Yayınlanacak olan beta'nın closed olduğunu öğrendikten sonra, zaten betayı çok fazla kişinin beklediğini sanmıyorum, ben kendi açımdan konuşayım oyun çıktığı zaman nasıl olsa alacağım ben bu oyunu diyerekten fazlada önemsemedim. Betanın yayınlandığı gün sağda solda key dağıtıldığı duyduğumuzda verdiğimiz tepki "kardeşim bu Closed Beta değilmiydi nereden çıktı şimdi bu key muhabbeti" oldu. Alan aldı alamayan alamadı, ve hala almak isteyen kişilere şurda şu kadar post kasın, işte şu foruma şunları yazın gibi ne tür bir saçmalığa hizmet ettiğini anlamadığım şeyler gördüm. En son girdiğimde 150 sayfayı bulan binlerce mesaj. Şimdi burada bir iki üç kişiden bahsetmiyoruz yüzlerce binlerce hatta daha fazla kişiden söz ediyoruz, bu sen ben meselesi değil. Bütün bunların olmasına izin veren EA hata yapmışdır. İnsanlara yalan söylemişlerdir, şimdi size bir soru madem ki bu closed beta, sizce pre-ordered olarak key alanmı oyunun bug'larına eksiklerine dikkat eder, yoksa haybeden key alan çoğu ortaokul lise seviyesindeki betaya sadece bir oyun gözüyle bakanlarmı, ee peki nerde kaldı bunun closed betası nasıl closed beta bu? Belli ki keyiniz var insanları eleştiriyorsunuz ağlıyorsunuz diye, kaçınız EA'ye geri bildirimde bulunup bug, graphic anomalies,freezes v.s. rapor etti Allah aşkına, boş boş konuşmayı bırakında yazılanlar niye yazılmış bu insanlar ne anlatmaya çalışıyor onu anlamaya çalışın, yok sen Terbiyesizsin yok sen ağlıyorsun bırakın bu işleri biz ağlayacak evreleri çokdan geçtik sizin gibi çocuklara laf anlatmaya çalışıyoruz burada.

• quote:

Haklısın Kraven, okuduğunu anlamak bir meziyettir, sen bu meziyete sahip oluncaya kadar sana cevap yazmanın bir anlamı yok.

JCB

Closed beta'nın ne olduğunu az çok anlatmaya çalışmış bu güzel fakat yanlış olan şu ki bu oyun Public beta değildir. Public olabilmesi için herkese açık olması gerekir. Closed Beta olarak lanse edilmiştir ve bununla ilgili birçok yerde kaynak vardır, senin bahsettiğin ve tamamlandı dediğin beta PS3 betasıdır. Adamların iddiası Betanın Closed olacağı ve sadece Pre-Ordered yapanların katılmaya hak kazanacağı yönündeydiki, bununla ilgili oyun sitelerinin geçmiş arşivlerini tarayabilirsin. Şimdi sorun şu: Yayınlanacak olan beta'nın closed olduğunu öğrendikten sonra, zaten betayı çok fazla kişinin beklediğini sanmıyorum, ben kendi açımdan konuşayım oyun çıktığı zaman nasıl olsa alacağım ben bu oyunu diyerekten fazlada önemsemedim. Betanın yayınlandığı gün sağda solda key dağıtıldığı duyduğumuzda verdiğimiz tepki "kardeşim bu Closed Beta değilmiydi nereden çıktı şimdi bu key muhabbeti" oldu. Alan aldı alamayan alamadı, ve hala almak isteyen kişilere şurda şu kadar post kasın, işte şu foruma şunları yazın gibi ne tür bir saçmalığa hizmet ettiğini anlamadığım şeyler gördüm. En son girdiğimde 150 sayfayı bulan binlerce mesaj. Şimdi burada bir iki üç kişiden bahsetmiyoruz yüzlerce binlerce hatta daha fazla kişiden söz ediyoruz, bu sen ben meselesi değil. Bütün bunların olmasına izin veren EA hata yapmışdır. İnsanlara yalan söylemişlerdir, şimdi size bir soru madem ki bu closed beta, sizce pre-ordered olarak key alanmı oyunun bug'larına eksiklerine dikkat eder, yoksa haybeden key alan çoğu ortaokul lise seviyesindeki betaya sadece bir oyun gözüyle bakanlarmı, ee peki nerde kaldı bunun closed betası nasıl closed beta bu? Belli ki keyiniz var insanları eleştiriyorsunuz ağlıyorsunuz diye, kaçınız EA'ye geri bildirimde bulunup bug, graphic anomalies,freezes v.s. rapor etti Allah aşkına, boş boş konuşmayı bırakında yazılanlar niye yazılmış bu insanlar ne anlatmaya çalışıyor onu anlamaya çalışın, yok sen Terbiyesizsin yok sen ağlıyorsun bırakın bu işleri biz ağlayacak evreleri çokdan geçtik sizin gibi çocuklara laf anlatmaya çalışıyoruz burada.

Zaten senden seviye beklemiyorum ama bari kendi içinde tutarlı ol.
    Bu kısımda EA nerede hata yapmıştır ? Bu keyleri EA mı dağıtıyor. Elinde key olan kişiler bu yollar ile dağıtıyor keyleri EA ne yapsın ? Ayrıca senin dediğin işler testerlar tarafından yapılır. Bu saatten sonra yapılan geri bildirimlerin çıkacak bir patch dışında bir etkisi olmaz. Şöyle olmaz benim gibi 2-3 kişinin şurası yanlış olmuş burayı düzelt demesi bir anlam ifade etmez. Neyse zaten belliki ne yazarsam yazayım boş. Karşımda ne seviyeli şekilde tartışabilecek kapasitede biri var ne de düz mantık düşünmenin dışına çıkabilecek biri

• Allah belalarını versin ya nasıl maymun ediyorlar milleti. İnşallah korsan başlarına bela olur da satışları düşük olur Keyler bitti mi oynayamayacak mıyız betayı hiçbir şekilde?
  • Key bitmez, sadece üretimi durdururlar.
    Bence BETA'yı herkesin oynayamıyor olması gayet iyi, eğer ön-sipariş vermemiş olsaydım hiçbir forumda da key key diye yırtınmazdım, alt tarafı 1 ay kaldı çıkmasına. Bu kadar büyütülecek bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Key bitmez, sadece üretimi durdururlar.
    Bence BETA'yı herkesin oynayamıyor olması gayet iyi, eğer ön-sipariş vermemiş olsaydım hiçbir forumda da key key diye yırtınmazdım, alt tarafı 1 ay kaldı çıkmasına. Bu kadar büyütülecek bir şey değil.

Hoca gözüm devamlı yorumlarına takılıyor nerdeyse hepsinde negatif elektrik saçıyosun.Herkesin oynayamıyo olması neden daha iyi? Daha çok server olsa herkes girip oyunu deneyebilse (hem sistemini denese hemde oyunla ilgili kafasında soru işareti kalmasa) sana ne zararı dokunur?
    Sen bi şekilde key bulabilmişsin diye kendini ayrıcalıklı hissediyosun gibime geliyor.Oyunu sipariş etmek dert değil istesem 10 larcasını sipariş ederim.Tanrıya şükür durumum yerinde fakat laptopun gücünün yetip yetmiyeceği belli olmayan, oyunu beğenip beğenmeyeceğim garantisi olmayan, ayrıca firma stratejisi sonucunda en azından benim uyuz olmama neden olan bişeye neden para vereyim?

• Daha ne kadar server olacak, şu anda 2500e yakın server var.. hepsine 30 kişi desek 75000.
    Evet, ayrıcalıklı hissediyorum. 40 dolar verdim diye götüm kalktı. Hey allahım ya...
    Sanki ben herkesin key key diye yırtınmasına tav oluyorum arkadaş, beta açıklandığı günden beri aynı mevzuu, rezil bir durum. Oynama yani ne olacak, çıkıyor işte 1 ay sonra bu kadar mı sabırsızsın. Bir de firmaya saydıranlar olmuş, sanki adamlar herkese key vericez diye bir şey dedi de, onca kişiye key dağıtıyorlar aferin adamlar düşünüyor demiyorlar da hani lan bana key senin gibi firma olmaz olsun diyorlar. Pff..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Daha ne kadar server olacak, şu anda 2500e yakın server var.. hepsine 30 kişi desek 75000.
    Evet, ayrıcalıklı hissediyorum. 40 dolar verdim diye götüm kalktı. Hey allahım ya...
    Sanki ben herkesin key key diye yırtınmasına tav oluyorum arkadaş, beta açıklandığı günden beri aynı mevzuu, rezil bir durum. Oynama yani ne olacak, çıkıyor işte 1 ay sonra bu kadar mı sabırsızsın. Bir de firmaya saydıranlar olmuş, sanki adamlar herkese key vericez diye bir şey dedi de, onca kişiye key dağıtıyorlar aferin adamlar düşünüyor demiyorlar da hani lan bana key senin gibi firma olmaz olsun diyorlar. Pff..

+1 haklısın zaten surda gunler kaldı tam sürümünün çıkmasına zaten adamlar daha ne yapsın beta zaten sanslı kullanıcıların herkez alcak diye bi kaide yok burda alıncama yok ben elalelin gavur şirketini savunmuyom ama adamlar herşeyi kuralında yapıyor

• ozgur ve engin 285
    Şu an bu forumda oyunu Pre-Order yapmayıp eventlardan kazandıkları keylerle oynayan kişiler var.Bak ben de key bulamadım, ama hiç de mutsuz değilim.Sonuçta şimdi BETA'yı oynamak mı daha iyi,yoksa oyunun hataları düzeltilmiş Full versiyonunu mu oynamak daha iyi,1 ay sabırın sonucunda oyunu daha iyi bir şekilde oynamak daha mantıklı değil mi? Tabi herkesin düşüncesi farklıdır bu konuda hiçbir şey diyemem ancak burada tartışma başlatmadan önce iyice bi düşünüp taşının derim ben.

JCB
    Ben senin haklı olduğuna inanıyorum,ancak sinirlendiğim tek mevzu var,bir çok arkadaş i3D sitesinin dağıttığı keylerden alma fırsatı yakaladılar,sevindiler aldıklarında,ama oyuna girip Beta Keyleri denediklerinde "bu key kullanılmaktadır" hatasını görünce sinir krizine girdiler,ki bunlara ben de dahilim.Ben yine de bu işi kasıtlı olarak yapmadıklarına inanmak istiyorum ancak mantıklı bir olasılık bulamadım,dağıttıkları keylerin kullanılmış çıkmasının nasıl bir açıklaması olabilir bilmiyorum,eğer mantıklı bir düşüncesi olan varsa lütfen bizi de bilgilendirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Phermat0n

ozgur ve engin 285
    Şu an bu forumda oyunu Pre-Order yapmayıp eventlardan kazandıkları keylerle oynayan kişiler var.Bak ben de key bulamadım, ama hiç de mutsuz değilim.Sonuçta şimdi BETA'yı oynamak mı daha iyi,yoksa oyunun hataları düzeltilmiş Full versiyonunu mu oynamak daha iyi,1 ay sabırın sonucunda oyunu daha iyi bir şekilde oynamak daha mantıklı değil mi? Tabi herkesin düşüncesi farklıdır bu konuda hiçbir şey diyemem ancak burada tartışma başlatmadan önce iyice bi düşünüp taşının derim ben.

JCB
    Ben senin haklı olduğuna inanıyorum,ancak sinirlendiğim tek mevzu var,bir çok arkadaş i3D sitesinin dağıttığı keylerden alma fırsatı yakaladılar,sevindiler aldıklarında,ama oyuna girip Beta Keyleri denediklerinde "bu key kullanılmaktadır" hatasını görünce sinir krizine girdiler,ki bunlara ben de dahilim.Ben yine de bu işi kasıtlı olarak yapmadıklarına inanmak istiyorum ancak mantıklı bir olasılık bulamadım,dağıttıkları keylerin kullanılmış çıkmasının nasıl bir açıklaması olabilir bilmiyorum,eğer mantıklı bir düşüncesi olan varsa lütfen bizi de bilgilendirsin.

Ortak key falan umrumda değil aslında sinirlendiğim noktaya çok iyi değinmişsin.i3D sitesinde key dağıtıldığını duyunca girip nerden baksan 30dk bekleme neticesinde aldım keyi ama çoğu kişi gibi kullanılmış key olduğu ortaya çıktı.Ben zamanımı harcayıp vaad edilen şeyi almayı başardım fakat yaptıklarını gördün.Tartışma başlatmaya hiç niyetim yok zaten girmemde fakat konudan bir arkadaşın yorumları dikkatimi çekti ona cevap vermek istedim

• Pkermat0n

Haklısın, sende ne gibi sıkıntılarla karşılaştığını paylaşmışsın buradaki bir kaç kişinin anlamadığı mevzu, key alamayıp betayı oynayamadığıma üzülmüyorum, kızdığım şeyde bu değil zaten, ben baştan betayı oynamamayı göze almıştım kaybettiğim birşey yok, ancak adamların yaptığını görüyorsun key vereceğiz diyorlar hem eziyet eder gibi almak istiyorsan şunu yap bunu yap fakat aldığın keye bir bakıyorsun başkası kullanıyor, yani akılları sıra insanları salak yerine koyuyorlar, bizim kızdığımız noktalardan biri bu, diğerini yukarda dilim döndüğünce izah etmeye çalışmışım, ama bazı arkadaşlar çıkıpda yapılan muameleye tepki gösterenlere "oturun oturduğunuz yerde ağlamayın" gibi laflar edince kimsede kusura bakmasın onlarda bu tepkiden nasibini bir şekilde alırlar, sonuçda bir ay sonra oyun Türkiye'ye gelmiş olacak, giderim şimdiden oyunumu anlaşmalı olduğum bir mağazadan ayırttırırım oynarım sorun bu değil, sorun yapılan muamele ve bu muameleye tepki gösterenlere verilen ukalaca cevaplar, bunu anlamak bu kadar zorsa klavyemi boşuna eskitmişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin285 -- 2 Şubat 2010; 22:33:03 >

• Bence de başlarda key dağıtımı closed beta mantalitesinde başlasada, bazı siteler işi iyice cıvıttı. Resmen key arayanlarla dalga geçer gibi. Key sınırlıysa dersin, pre-order ya da subscribe üyelere dağıtacağız. Olur biter.
  • biz Murjuk ile konuşuyorduk ilk beta key dağıtımında, msn'den delirmişcesine "bfbc2 beta key dağıtılıyor, çabuk ol!" dedi..

ikimizde defalarca denedik o akşam. hatta ben firefox-ie-chrome olarak 3 ayrı browser kullanarak denedim. sonuç olarak 4 kişilik keyimizi aldık. (diğer 2si grup elemanlarımızdan offline olanlaraydı :D)

oyunu kısa sürede indirdikten sonra denedim, key'im sorunsuzca işe yaradı, diğer 3 key gibi.
    ancak oyunda çözülmesi gereken o kadar çok problem var ki... Mart ayını bekleyenler, sanırım bekleyiş biraz daha uzayacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

...Orjinal almakdan giderek soğuyorum BETA KEY alamayanlar hiç üzülmesin.Kaybettikleri hiçbişey yok

demiş arkadaş ama bende de aynı duygu başta oluşmuştu, sonradan ısınınca sabahları işe geç kalır oldum

sonuç:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MesutBY -- 3 Şubat 2010; 6:13:41 >

• selam olsun DH insanları...!!!

Konu ıle alakalı bır kac sorum olacak özellıkle key bulupta oynama sansına ulasmıs arkadaslara....
    İlk sorum oyunda takılmalar oldugu söylenıyor acaba ping ıle alakalımıdır onu ögrenmek ısterım eger degılde sistem yetersızlıgı ıse... takılan sıstemlerını paylasmalarını rica ederim...

Her oyunda oldugu gıbı min konfıgurasyon belırtıyorlar ama bu oyun ıle ılgılı herhangı konf. bılgısı bulamadım...

İkinci sorum ıse bu oyunu yuksek standartlarda akıcı oynayan arkadaslara olacak sıstemlerınızı paylasırsanız sevınırım...

Sonucta 60 dolar bayılıp oyunda takılmalar ve sorunlar yasamak istemıyorum...

Herkeze iyi oyunlar dilerim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1974

selam olsun DH insanları...!!!

Konu ıle alakalı bır kac sorum olacak özellıkle key bulupta oynama sansına ulasmıs arkadaslara....
    İlk sorum oyunda takılmalar oldugu söylenıyor acaba ping ıle alakalımıdır onu ögrenmek ısterım eger degılde sistem yetersızlıgı ıse... takılan sıstemlerını paylasmalarını rica ederim...

Her oyunda oldugu gıbı min konfıgurasyon belırtıyorlar ama bu oyun ıle ılgılı herhangı konf. bılgısı bulamadım...

İkinci sorum ıse bu oyunu yuksek standartlarda akıcı oynayan arkadaslara olacak sıstemlerınızı paylasırsanız sevınırım...

Sonucta 60 dolar bayılıp oyunda takılmalar ve sorunlar yasamak istemıyorum...

Herkeze iyi oyunlar dilerim....

Bu oyun son sürüm sanılıyor hala, değil arkadaşlar "beta". Yani bazı eksiklikleri var ve bu eksiklikler son sürümde de olacak diye bir zorunluluk yok.
    Şuan oyunda pingler baya düştü. 65'e kadar tabi, malum Türkiye. Ancak oyundan kaynaklanan bir sorun var, ping düşük olsa bile bazen sanki yüksekmişçesine "lag" olabiliyor. Şuan bunun düzeltilmesine çalışılıyor. Son sürümde düzelir.

Oyun için yeterli olacak sistemehttp://cyri.systemrequirementslab.com adresinden bakabilirsin, ben buraya yinede yazayım, yalnız şuan optimizasyon yapılmadığından çok iyi sistemlerde bile FPS düşmesi yaşanıyor, yani yeterli sistemde bile betada zorluk çekebilirsiniz. (Düşük ayarlarda tabiki oynanıyor 40 üzeri FPS ile, ancak sistemin yeterli olduğunu düşünüp son ayarlarda AA ve AF açanlar zaman zaman sorun yaşıyor.) Tabi son sürümde bu da düzeltilir. Sürücüler de yenilendikçe... Ayrıca son sürümde daha yüksek detaylı kaplamalar olacak. Görüntü kalitesinden hoşnut olmayanlar için söyleyelim.

Gerekli en düşük sistem özellikleri
    CPU: Core 2 Duo @ 2.0 GHz
    RAM: 2GB
    Ekran kartı: 256 MB Graphics card (NVIDIA GeForce 7800 GT + / ATI Radeon X1900 +)
    Sabit diskte 10-15 GB boş alan.

Tavsiye edilen sistem özellikleri
    CPU: Quad Core
    RAM: 2GB
    Ekran kartı: 512 MB Graphics card (NVIDIA GeForce GTX 260 + / ATI Radeon HD 4870 +)
    Sabit diskte 10-15 GB boş alan.

Eğer isterseniz Belgelerimdeki oyun klasöründe settings.ini dosyasını düzenleyerek oyunu 640x480 çözünürlüğünde bile çalıştırabilirsiniz. Daha düşüğünü denemedim.

640x480

800x600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murjuk -- 3 Şubat 2010; 15:17:16 >

• Elinde fazladan Beta key kalan olan benimle irtibata geçerse sevinirim
  • elinde fazladan keyi olupta vermeyenin
  • key dagıtımı başladı ama premium üyelik istiyor sitede sanırım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.