Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fileplayden alınan key kullanılmış çıktı haydaa
  • aldığınız keyleri denediniz mi? ben gece denerim artık. her ihtimale karşı 5 tane key aldım
  • Valla ben aldığım 2 tanesini arklara verdim. Üye yaptırdım saat başı kendilerine de alsınlar diye. Artık kendilerine kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

aldığınız keyleri denediniz mi? ben gece denerim artık. her ihtimale karşı 5 tane key aldım

Sorması ayıp 5 tanesini ne yapacaksın? Fazla olanları buradan dağıt bari. Millet o kadar uğraştı.
  • O kadar yöntem veriliyor. Bir zahmet yapın siz de alırsınız. Vatandaşın birine dedim tam saat 7.00 gir alacaksın kesin. 2 dk sonra giriyor "alamadım, olmadı". Ee olmaz tabi tam dediğim saatte girmezsen. Uğraşmayıp sonra da key key demeyin artık...
  • quote:

Your key for BF: Bad Company 2 Beta

Commiserations, Moonday2000!

Unfortunately you have not been accepted onto the BF: Bad Company 2 Beta programme.

Reason: You must be a member of the Subscriber group to access this programme.

You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page.

Subscriber grubuna üye olmadan key mey yok arkadaşım diyor. Sizde çık tı mı bu uyarı, ne yapmam gerek..
  • az önce ben de aldım arkadaşlar.birkaç kez basın 25 kere f5 e bastıktan sonra key alabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murjuk

quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

aldığınız keyleri denediniz mi? ben gece denerim artık. her ihtimale karşı 5 tane key aldım

Sorması ayıp 5 tanesini ne yapacaksın? Fazla olanları buradan dağıt bari. Millet o kadar uğraştı.

merak etmeyin. bencil değilim. bu key olayını daha önceden takip etseydim çok key alırdım ve ihtiyacı olana dağıtırdım. şimdi veririm ama önce kendi pcmde oyunu aktif hale getireyim. gece 12den sonra da elimdeki kalan 4 keyi de ihtiyacı olana vereceğim. söz veriyorum.

• 1. mert ayan
    2. optimist
    3.
    4.

bu arkadaşlara key göndericem artık gece gönderirim. listedeki arkadaşlar eğer bu zaman içinde key alırsa lütfen söylesin listeye başkasını ekleyelim.

lütfen suistimal olmasın. ve lütfen keyi olan başkası için bile olsa key istemesin. geceye kadar 10 key almaya çalışacağım. arkadaşın dediğine göre aldığı

key kullanılmış çıkmış. o yüzden şimdi hepsini verip madur olmak istemiyorum. gece elimdeki kalan keyleri listeye göre dağıtacağım.
  • sky banide yazarsan o listeye minnettar kalırım pm atmıştım zaten
  • neredeyse 40 kere sayfa yeilememe ragmen mu insanı deli eden yazıyla karşılaşıyorum

Commiserations, tahanna!

Unfortunately you have not been accepted onto the BF: Bad Company 2 Beta programme.

Reason: You must be a member of the Subscriber group to access this programme.

You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page.
  • sky dostum son sıraya da beni yazar mısın???
  • godfather dur bi daha beni yazmadı :D

şaka bi yanada şu oyun da key almak için uraştıgım kadar hiç bi oyun için uraştıgımı hatırlamıyorum.
  • 1. mert ayan
    2. optimist
    3. 1mpossible
    4. godfather
    5. bir arkadaşıma
    6. ise kendime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 4 Şubat 2010; 21:15:13 >
  • Ne yapayım çok uğraştım olmuyo. Zaten şu an şehir dışındayım bugün öğrendim key alındığını ama bi türlü alamadım

Çok sağol sky inş. kullanılmış falan çıkmaz... neyse bekliyorum p.m. ni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Verbundwerkstoffe -- 4 Şubat 2010; 21:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

az önce ben de aldım arkadaşlar.birkaç kez basın 25 kere f5 e bastıktan sonra key alabildim

kardeşim tam olarak hangi sayfada f5 yapıyorsun onuda sölede bizde alalım.

arkadaşlar elinde fazladan key olan varsa banada verin lütfen
  • sky görmemişlik gibi olmasında kaç ta pm atarsın ona göre hazılanıcam yemegimi yiyicem banyamu yapıcam sabaha kadar oynıyacamda :D
  • Bi biz alamadık dsenize :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

sky görmemişlik gibi olmasında kaç ta pm atarsın ona göre hazılanıcam yemegimi yiyicem banyamu yapıcam sabaha kadar oynıyacamda :D

Bi oyun için fazla değil mi bu hazırlık???
  • listedeki arkadaşlardan bana pm atmayanlar boş pm atsın direkt cevaplayacağım ve keyleri göndereceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.