Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet premium üyelik istiyor yalan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pred4tor_

key dagıtımı başladı ama premium üyelik istiyor sitede sanırım

aynen öyle
  • aldım be
  • Herkeze açıldı yardırın
  • storm24 nsl aldın
  • quote:

storm24 nsl aldın

hocam Get your subscriber BETA keys here! yazısına tıklıyordum devamlı hata veriyordu sonra bir daha tıklayım dedim bir tıkladım direk beta key kodu sayfada gorundu
  • ben de deniyorum ama hep subsribe :S

fazla key alan varsa lüten......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 4 Şubat 2010; 12:41:01 >
  • public cd key den alıcaz keyleri ama yine kalmamıs. tekrar vericekler sanırım
  • quote:

public cd key den alıcaz keyleri ama yine kalmamıs. tekrar vericekler sanırım

ama ne zaman?
  • acıldı hücum. aldım ben
  • Bende aldım tek tıkla Ama bağlanamıyorum serverlar gözükmemekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 4 Şubat 2010; 14:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _FaCeS_

Bende aldım tek tıkla Ama bağlanamıyorum serverlar gözükmemekte

ikinci kez mi açıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky_sun

quote:

Bende aldım tek tıkla Ama bağlanamıyorum serverlar gözükmemekte

ikinci kez mi açıldı?

2.mi değilmi bilmiyorum key dağıtılıyor yazısını okudum üye oldum tek tıkla aldım.

http://www.fileplay.net sitesine üye olun ve siteye giriş yapın.Sonrahttp://www.fileplay.net/keys adresini açın. Subscriber Bad Company 2 BETA keys Get your key here! "here" yazan yere tıklayın key sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 4 Şubat 2010; 14:35:10 >

• Commiserations,
    Unfortunately you have not been accepted onto the BF: Bad Company 2 Beta programme.

Reason: You must be a member of the Subscriber group to access this programme.

You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page

premiumlar için diyo
  • quote:

Commiserations,
    Unfortunately you have not been accepted onto the BF: Bad Company 2 Beta programme.

You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page

premiumlar için diyo

Senin için baştan üye oldum ancak kapanmış sanırım.Ben tıklayıp almıştım aralıklarla tıkla tekrar açılcaktır.Ben alırsam eğer özel mesajla yollarım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FA5T -- 4 Şubat 2010; 15:31:06 >
  • Faces Söylediğin yere girdim böyle bir yazı çıkıyor.Acaba post mu kasmamız gerekiyor forumda yoksa premium üyelikmi gerekiyor.

Commiserations, sava33!
    You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Faces Söylediğin yere girdim böyle bir yazı çıkıyor.Acaba post mu kasmamız gerekiyor forumda yoksa premium üyelikmi gerekiyor.

Commiserations, sava33!
    You can view other keys you've already been allocated on your Keys & Serials page.

Ben dün açmıştım üyeliği hiç post falan atmadım.Yukardada yazdığım gibi baştan üye oldum ama başarısız :( Üzgünüm arkadaşlar.
  • quote:

quote:

Commiserations,

premiumlar için diyo

Senin için baştan üye oldum ancak sanırım kapanmış sanırım.Ben tıklayıp almıştım aralıklarla tıkla tekrar açılcaktır.Ben alırsam eğer özel mesajla yollarım sana

teşekkür ederim

• fileplay saat başı veriyor. Demin denedim. Link geldi ama account`umda zaten key olduğu için key gelmedi. Zaten 15sn sonra key kalmadı dedi

Biraz önce yeni account`la arkadaş için aldım. Saat başı yoklayın. Site hata vermeden hızlı açılıyor zaten. Tam saat başı girerseniz, "get you key here" linkine tıklayın. Açılan yerde, sağ altta "request key" var. Ona tıklayın. Key`inizi verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 4 Şubat 2010; 18:03:57 >
  • neyse aldım ne yaparsanız 1. ve 4. dakikalar arasında alıyorsunuz. 5. dakikada bitmiş oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.