Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 21.00 dekini beceremedim Eğer gelirse gönderirim, fakat biri bile gelicek gibi görünmüyor
  • Yok ya bunlar dalga geçiyo adamla keyi aldım anında mail adresine geldi fakat şimdi deniyorum bu key kullanılmaktadır diyor
  • Beyler ellerinde fazla key olanlar pm den ulaşırlarsa çok minnettar kalırım
  • Arkadaşlar Ben Oyuna Giriyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Yok ya bunlar dalga geçiyo adamla keyi aldım anında mail adresine geldi fakat şimdi deniyorum bu key kullanılmaktadır diyor

haydeeeee, indirmeye başladım oyunu inş indirdikten sonra aynı şeyle karşılaşmam
  • yaw birisi bana göndersin PLSSSSSSSS yalvarıyorum PM'den 1 tane KEYYYYYYYYYYYYY saliseyle kaçırdımm
  • bu 6. alışım daha da alıcam gıcıklığına :D
  • walla bnde 408 tane warken doldurdum sonra gönderdim ve gitmedi :S bi baktım kalmamış. sonra yenilemeye devam ettim tekrar 23 tane gördüm nasıl oldu bilmiyorum. tekrar denedim ve busefer aldım hehe. inş. sorun çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

bu 6. alışım daha da alıcam gıcıklığına :D

1 tane pmden yolla be kardeş yeni keyler yarın türkiye saatiyle 16da dağıtılacak..1 tane key istiyorum lütfennnn
  • oyun yüklü gözümün içine bakıyor 2 tane yolladım cevap gelmedi hala elinde fazla key olan arkadaşlar olmayanlara yardım ederse çok makbule geçer
  • Arkadaşlar adamlar resmen dalga geçiyorlar bizimle...Şuan Denedim Gelen Şifreyi;Kullanılıyor Diyor.
  • baslarım boyle işe dagıtılmaya baslandıgında site coktu 10 dk sonra girdigimdede key kalmamıs saka gibi 2 ssat basında bekledim
  • Tam üç kağıtçılar key ayağına siteye üye yapıyolar aynı keyi kaç kişiye yolladılar allah bilsin.Benimkinin son 8 hanesi 6HCN-9R8T bak bakalım belki aynıdır
  • Hayyydaaa key aldık almasınada oyuna giriyorum key used another user diyo dellendim ben şimdi mail atıyorum. Başka aynı problemi yaşayan varmı arkadaşlar
  • Aynı Şeklilde Sorunu Yaşıyorum Ben De...
  • beyler 6 tane aldım ama hepsi fake çıktı !!!!!!!!!!!!!!!
  • Yarın saat 16.00 da yeniden key dağıtımına başlıyacaklarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdm6 -- 29 Ocak 2010; 21:35:24 >
  • Başlasınlar başlamasına da fake vereceklerse...
  • layn oyunu indiriorum fake çıkıcak büyük ihtimal bende sövücem, nası iş lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

layn oyunu indiriorum fake çıkıcak büyük ihtimal bende sövücem, nası iş lan bu

Sen ver bakim bana keyi.Ben kontrol ederim fake mi değilmi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.