Şimdi Ara

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
0
Favori
31.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hangi siteden keyi aldınız lütfen bende oynamak istiyorum yada fazla keyi olan versin
    lütfen nolur ya çok önemli 2 gündür key alamadım sitesini bilmiom keyin siz şimdi nerden aldınız bide bu ne iş key neymiş direk account alıp girsekya adamı sinire boğuyolar
    cevap verin nolur
  • bende deniyorum şimdi ama adamda heves falan bırakmadılar.Şu saate kadar oynayamadım yarında nöbetciyim
  • 1den fazla alabilen var mı bu arada?
  • hala çalışmıyor key
  • Aradan süre geçtikten sonra çalışır diye dua edeceğim,oyunu farklı yerden indireceğim ve yarınki çekilişe tekrar katılacağım.
  • ya beyler bilmiyorum pingim mi yüksek ama tab a basınca felan ping yazmıyor 1 kere t ye basarak yazı yazdım sonra bidaha yazamadım olayı bi türlü anlayamadım çok kasıyor bu sistemle crysis mw2 mass effect 2 dragon age origins hepsini full detay oynuyorum :S
  • yarında key dağıtılacakmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro_73

yarında key dağıtılacakmı

cevaplarsanız sevinirim yani yarın dağıtılacaksa bilgi verebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ya beyler bilmiyorum pingim mi yüksek ama tab a basınca felan ping yazmıyor 1 kere t ye basarak yazı yazdım sonra bidaha yazamadım olayı bi türlü anlayamadım çok kasıyor bu sistemle crysis mw2 mass effect 2 dragon age origins hepsini full detay oynuyorum :S

Windows 7 kullanıyorsan "Belgeler/BFBC2Beta/settings.ini" dosyasını açıp "DxVersion=Auto" yazan yeri "DxVersion=9" olarak değiştir.
  • cevaplarsanız sevinirim yani yarın dağıtılacaksa bilgi verebilirmisiniz
    lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: zrosse

quote:

Orijinalden alıntı: stabwound

ya beyler bilmiyorum pingim mi yüksek ama tab a basınca felan ping yazmıyor 1 kere t ye basarak yazı yazdım sonra bidaha yazamadım olayı bi türlü anlayamadım çok kasıyor bu sistemle crysis mw2 mass effect 2 dragon age origins hepsini full detay oynuyorum :S

Windows 7 kullanıyorsan "Belgeler/BFBC2Beta/settings.ini" dosyasını açıp "DxVersion=Auto" yazan yeri "DxVersion=9" olarak değiştir.

süpersin aklıma hiç gelmemişti otomatik olarak dx10 da açacağı şimdi oyuna güncelleme yaptım dediğinide yaptım girip denicem
  • quote:

quote:

http://www.i3d.net/bf-bc2-beta-keys-signup.php
    Sitedede yazdığı gibi yarın oranın saatiyle 15:00 da yeni keyler hazır olacak mış.Buranın saatiyle 16:00 ya mı denk gelir artık bilmiyorum !

• quote:

quote:

Tamam cevaplıyoruz yarın da dağıtılacak ama biraz yukarıları okursan bu siteden dağıtılanların genel olarak fake veya kullanılmış keyler olduğunu anlarsın. Dağıtılan site filan hepsi bu başlıkta yazıyor azıcık oku da öğren.
  • pardon arkadaş bende biliodum cumartesi dioda arkadaş bende bugün cumartesi sanıodum daha kafam karıştı yoksa en az 50 kez gördüm cumartesi 15 bilmem ne dio 2 güne kadar kafa bırakmadı bad company 2
  • zrosse çok saol dostum şuan hiç takılmadan oynuyorum. biara grafik ayarlarını değiştirirken oyundan attı ama şuan sorun yok. beta için seçtikleri bu harita çok dandik hiç hoşuma gitmedi

print screen de çalıştı buydun

Bad Company 2 PC beta key ister misiniz? (Beta Bitti)

selam ben stabwound yazdım pek okunmuyor resim küçüldü buraya koyunca gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 29 Ocak 2010; 23:38:28 >
  • evet arkadaşlar bu kadar bencil olmayın biz bi tane key bulamadık millet turşusunu kurmuş bizde nasiplenelim dağıtın lütfen şunları.
  • arkadaşlar elinde fazla key olan arkadaşlar olmayanlara verebilirmi pm atıpta

rica ediyorum
  • quote:

zrosse çok saol dostum şuan hiç takılmadan oynuyorum. biara grafik ayarlarını değiştirirken oyundan attı ama şuan sorun yok. beta için seçtikleri bu harita çok dandik hiç hoşuma gitmedi

print screen de çalıştı buydun

selam ben stabwound yazdım pek okunmuyor resim küçüldü buraya koyunca gerçi

Oyunun grafiklerini beğenmedim.Grafiklerinin kötü olmasının sebebi oyunun beta olmasımıdır yoksa 4 martta çıkacak olan oyunun grafikleride mi böyle?
  • bu arada fazladan key olanlar bana ulaşırsa sevinirim.sonuçta 1 kişiye 1 tane key yeterli
  • fazla keyi olan arkadaşlar yollayabilirse memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.