Şimdi Ara

bad company 2 yi hala oynayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bad company 2 yi hala clan veya arkadaş kitlesi ile oynayan var mı çünkü eskiden denk gelirdik şimdi türk bir arkadaşa bile denk gelemiyorum ,maalesef bf3 ve bf4 ün mpsi bunun kadar sarmıyor insanı ,hele bf3 itici bile geliyor insana birçok nedenden dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: grbzgrbz

bad company 2 yi hala clan veya arkadaş kitlesi ile oynayan var mı çünkü eskiden denk gelirdik şimdi türk bir arkadaşa bile denk gelemiyorum ,maalesef bf3 ve bf4 ün mpsi bunun kadar sarmıyor insanı ,hele bf3 itici bile geliyor insana birçok nedenden dolayı

BF3'ü alırken bunu da gördüm fiyatı acayip uygundu ama kaç yıllık oyun multi oynayan yoktur diye almadım.Oyuncu durumu nedir oyunun tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK KUZGUN

quote:

bad company 2 yi hala clan veya arkadaş kitlesi ile oynayan var mı çünkü eskiden denk gelirdik şimdi türk bir arkadaşa bile denk gelemiyorum ,maalesef bf3 ve bf4 ün mpsi bunun kadar sarmıyor insanı ,hele bf3 itici bile geliyor insana birçok nedenden dolayı

BF3'ü alırken bunu da gördüm fiyatı acayip uygundu ama kaç yıllık oyun multi oynayan yoktur diye almadım.Oyuncu durumu nedir oyunun tam olarak?

hocam bayağı oyuncu var ki bu da çok normal çünkü multilayer kısmı çok kaliteli,bf3 de oynadım 4 de medal of honor da hiçbirinin mp bu kadar sorunsuz ve zevkli değil level olayından haritaların orijinalliğine kadar herşeyçok güzel hocam , oyundaki türk sayısının azalması eksi olarak gösterilebilir tabi çoğu yeni oyunlara geçti herhalde .

• Ben oynuyorum.
  • originde var, arada giriyorum, oynayan var hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Ben oynuyorum.

hocam kullanıcı ismini yazarsan güzel olur,belki denk gelir aynı yere girip oynyabiliriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn~

Ben oynuyorum.

hocam kullanıcı ismini yazarsan güzel olur,belki denk gelir aynı yere girip oynyabiliriz

excited12
  • geçen girdim baya bir server var oyun kalitesini belli ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIWorldLifeII -- 22 Ağustos 2014; 17:22:53 >
  • Serverlar kapanmasaydı oynardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodenia7V -- 22 Ağustos 2014; 17:45:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIWorldLifeII

geçen girdim baya bir server var oyun kalitesini belli ediyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodenia7V

Serverlar kapanmasaydı oynardım..

türk serverlarını mı kastediyorsunuz hocam ?
  • grbzgrbz kullanıcısına yanıt
    Hayır genel olarak BC2 serverları kapatı- asssss doğru daha kapatılmadı la lan yoksa kapatıldı mı? Her neyse kapatılmadıysa da GameSpy sağolsun yakında kapanacak. :c
  • bad company 2 nin serverları kapansa çok sıkntı olmaz da bc3 ün hala çıkmamış olması cidden sıkıntı oldu .
  • çıksa nolur ea yine mıçacak seriye.Bf3 bf4 dinamiginde olursa oyun leş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada oynuyorum.Genelde WBKS Valparaiso server'da oynarım.O server da Türk arkadaşlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Arada oynuyorum.Genelde WBKS Valparaiso server'da oynarım.O server da Türk arkadaşlar da var.

ya hocam o server bayağı güzel ama no rockets on infantry kuralı yüzünden pek girmiyorum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _yusufaydin_

Arada oynuyorum.Genelde WBKS Valparaiso server'da oynarım.O server da Türk arkadaşlar da var.

ya hocam o server bayağı güzel ama no rockets on infantry kuralı yüzünden pek girmiyorum :)

Anladım.Oyun akışında hiç dikkatimi çekmedi.Kurallar çok sıkı değildir muhtemelen...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.