Şimdi Ara

Bada 2.0 Wave 525 için geçerlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bada 2.0 çıktı bu sürümü samsung wave 525 [s5253] telefonuma yükleyebilirmiyim lütfen yardım edin....

• Lütfeeen yardımmm.....????

• bende wave 525 kullanıcısıyım 2.0 ı bilmem ama 1.2 asla 525 e gelmicekmiş rus samsung faceden yazmış. bide senin tel nasıl ben garantiye vercem.
  • Tel nasıl derken?
  • Gelmeyecek.
  • Bu samsung çok şerefsz yaaa.... Telefonlarına hiç sahip çıkmıyor......

• Diğer modellere çıkmayacaktı ama Samsung hata yaptığını anladı galiba ve tüm Bada'lı cihazlara Bada 2.0 yüklenebileceğini duyurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 12 Eylül 2011; 15:16:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n
  • Keşke bada almasaydım... Ah şimdiki kafam o zamanda olsaydııı Androitli Galaxy lerden alırdım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçukkaya
    Keşke bada almasaydım... Ah şimdiki kafam o zamanda olsaydııı Androitli Galaxy lerden alırdım....
    Bada iyi ama eğer ki Wave-Wave II-Wave 3 ise.

• Tabii yaa..... Öğrendim ama iş işten geçti Ah bu kafam
  • bada nın en alt seviyeye kadar kurulması lazım bada 3 çıktıgındada bunun böyle olması lazım android'in karşısına sistem çıkartıyorsan tutulmasını istiyorsan özellikleri kırparak da olsa bada 3 ü bile en alt cihaza kadar çıkartacaksın samsung bunu yapmazsa çok büyük bir hata olur
  • çıkacak bada tüm wavelere çıkacak diye bi haber var onu bi oku istersen ama wave ve wave 2 ninkinden eksikleri olacak olması da normal çünkü biri 1ghz diğeri 312mhz
  • o güncellemeler sadece s8500 ve 8530 için.
  • Başlarda çıkmayacak yazmıştım ama; geçen gördüğüm bir resimde coming soon for yazıp yanında da tüm badalı cihazların resmi vardı kafam karıştı şimdi
  • Bütün Bada'lı cihazlar 2.0 güncellemesi alacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar
    Bütün Bada'lı cihazlar 2.0 güncellemesi alacaklar.
    Dostum bu Wave 3'ün bataryası ile Wave-Wave II'ninki aynı. Şuradan batarya ömürlerini kıyasla (Wave-Wave 3). Wave 3'ünki çook düşük.
    Ya yeni batarya çıkarmaları gerekiyor ya da yeni bir Bada'lı telefon gerek. Sence Wave 3'ün halefi olabilecek nitelikteki yeni bir Bada'lı telefon ne zaman çıkar/tanıtılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 12 Eylül 2011; 15:46:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Bütün Bada'lı cihazlar 2.0 güncellemesi alacaklar.
    Dostum bu Wave 3'ün bataryası ile Wave-Wave II'ninki aynı. Şuradan batarya ömürlerini kıyasla (Wave-Wave 3). Wave 3'ün çook düşük.
    Ya yeni batarya çıkarmaları gerekiyor ya da yeni bir Bada'lı telefon gerek. Sence Wave 3'ün halefi olabilecek nitelikteki yeni bir Bada'lı telefon ne zaman çıkar/tanıtılır?

MWC'de. %70 yeni badalı telefon gelecek MWC'de çünkü Bada 2 ile hız gelecek badaya. Batarya değerleri normal aslında ama 1650 mAh olsa fena olmazdı. 4" ekran sAMOLED olsa da enerji tüketimi 3.2" lik sAMOLED'e göre daha fazla olur.

• quote:

MWC'de. %70 yeni badalı telefon gelecek MWC'de çünkü Bada 2 ile hız gelecek badaya. Batarya değerleri normal aslında ama 1650 mAh olsa fena olmazdı. 4" ekran sAMOLED olsa da enerji tüketimi 3.2" lik sAMOLED'e göre daha fazla olur.
    Ne zaman oluyor MWC?
    O zaman Wave 4 de, daha Wave 3 çıkmadan yolda diyebiliriz. Çünkü Wave 3, beklenen özelliklerde olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Ne zaman oluyor MWC?
    O zaman Wave 4 de, daha Wave 3 çıkmadan yolda diyebiliriz. Çünkü Wave 3, beklenen özelliklerde olmadı.

Evet haklısın. Daha önce de belirttiğim gibi ara model kıvamında oldu. Şubat ayında oluyor MWC.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.