Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orijinalden alıntı: secretsong

MultiLoader (fw atacağımız program)
    http://www.multiupload.com/GE362GBZL8
    LİNK açılmıyor acil please....

http://www.mediafire.com/?fhb1pfgoqu02at3

Teşekkürler hocam linki alternatif olarak ilk sayfaya ekliyorum

• acil yardım arkadaşlar yükledim telefona hiçbişey değişmedi oyunlar bile duruyo
  • yurtdışı kayıtlı telefonlara yüklenmesinde sorun olur mu
  • sorunsuz yukledim guzelmis konuyu acan arkadasa resekkur ederim
    sosyal hub suresi doldu uyarini nasil asarim
  • "SOCIAL HUB PUSH" servisi suresi doldu.Abonelik yenilensin mi diye uyari geliyor. bu uyarıyı alan var mı?
    dedeefendi_nin söylediği sürümü yükledim benim bildiğim onda olmuyordu bunun çözümünü bilen birileri var mı?

düzenleme:daha önceki sayfalarda bı sorunu alan arkadaşlara italya fw si tavsiye edilmiş.benim yeniden soruş amacım ondan sonra deneyen veya sorunu çözen var mı?soruyu güncelledim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipa -- 26 Şubat 2012; 12:06:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teofilo

yurtdışı kayıtlı telefonlara yüklenmesinde sorun olur mu

Hayır olmaz.Telefonun imei numarasını değiştirici bir işlem değildir yazılım yüklemek.
  • usta telefonu dün aldım yükseltmek istiyorum 2.01 çek versiyonumu tavsiye edersin 2.0 italyamı?
  • arkadaslar konuda emeği geçen herkese teşekkürler bada türkiyenın yardımı da tabi yok sayılamaz ıyı eglenceler samsung sen vermezsen bada2.0 biz alırız :D NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

usta telefonu dün aldım yükseltmek istiyorum 2.01 çek versiyonumu tavsiye edersin 2.0 italyamı?

Ben en son romanya yükledim bir problem yok 2.0.1, ama ingilizce kullanıyorum çok hızlı sadece operator ayarlarını yapmak gerekiyor.
    Music hub vede social hub çalışmıyor
  • Tavsiyeler, uyarılar ve KURULUM

1- telefonunuzun orjinal olması tavsiye olunur. Klon IMEI veya yurt dışı diye satılan toplama cihazlarda sorunlar çıkabiliyor.

işte benim tel yurtdışı kayıtlı...riske giremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihcaliskan71

usta telefonu dün aldım yükseltmek istiyorum 2.01 çek versiyonumu tavsiye edersin 2.0 italyamı?

İtalya yükledim turkçe var.Fena degil.2 kere reset attı arada bir web tarayıcıdan çıkıyor.Wifi çekimi de fena degil idare ediyor.

Sosyal hub çalışıyor.Muzik hub bu ulkede desteklenmiyor diyor.Chaton a kayıt olmak lazım samy kaydım var ama hesap güncellemeyi yapamadım

posta codunda sorun çıkardı.

2.0 ile Telefon acayip değişiyor.Süper oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teofilo

Tavsiyeler, uyarılar ve KURULUM

1- telefonunuzun orjinal olması tavsiye olunur. Klon IMEI veya yurt dışı diye satılan toplama cihazlarda sorunlar çıkabiliyor.

işte benim tel yurtdışı kayıtlı...riske giremiyorum

1-) Telefonun Yut dışı olmasında sorun yok. Orjinal ise yükleyebilirsiniz. Bu telefonların çakma veya toplama olanları da var orada onları kast ettim.

2-) Telefon orjinal fakat Klon IMEI varsa; normalde Samsunglarda rom IMEI klon bölgesine değişiklik yapmadığı için yükleyebilirsiniz. En kötü ihtimal telefon orjinal IMEI ye düşer tekrar klon attırmak zorunda kalırsınız.

Tabi ki her durumda risk sizindir

• Social HUB konusunda açıklama yapmıştık. Music HUB ise zaten bölgesel ve geleceğe yönelik olarak konulmuş bir pilot müzik paylaşım uygulaması. Hiç bir FW de ülkemiz için çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

Social HUB konusunda açıklama yapmıştık. Music HUB ise zaten bölgesel ve geleceğe yönelik olarak konulmuş bir pilot müzik paylaşım uygulaması. Hiç bir FW de ülkemiz için çalışmıyor.

Arkadaşım

sayende bende italya fw attım iyikide yüklemişim.

Flaş videoları oynatamadım. flaş açık, html5 açık ama gazete sayfalarında video oynatmadı.

Cevabın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Social HUB konusunda açıklama yapmıştık. Music HUB ise zaten bölgesel ve geleceğe yönelik olarak konulmuş bir pilot müzik paylaşım uygulaması. Hiç bir FW de ülkemiz için çalışmıyor.

Arkadaşım

Flaş videoları oynatamadım. flaş açık, html5 açık ama gazete sayfalarında video oynatmadı.

Hayırlı olsun hocam, ne yazık ki falsh sayfaları açmakla beraber çoğu sitedeki flash vidoları oynatmakta başarız kalıyor. Bada 2 de flash lite sürümü var bir de versiyonu düşük, videoları oyantamasının nedeni bu. Belki ileri de daha iyi bir flash yayınlarlar.
    Ama eskiye göre yine de iyi sayılır. Eskiden sadece youtube açılıyordu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Arkadaşım

Hayırlı olsun hocam, ne yazık ki falsh sayfaları açmakla beraber çoğu sitedeki flash vidoları oynatmakta başarız kalıyor. Bada 2 de flash lite sürümü var bir de versiyonu düşük, videoları oyantamasının nedeni bu. Belki ileri de daha iyi bir flash yayınlarlar.
    Ama eskiye göre yine de iyi sayılır. Eskiden sadece youtube açılıyordu..

Teşekkur ederim.

• Bende Bada 2.0 Fw yükledim. Social Hub tıkladığımda telefon reset atıyor. Sizde de böyle bir sorun varmı?? Yoksa sebebi nedir yardımcı olurmusunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinjujiX

Bende Bada 2.0 Fw yükledim. Social Hub tıkladığımda telefon reset atıyor. Sizde de böyle bir sorun varmı?? Yoksa sebebi nedir yardımcı olurmusunuz..

Onun açıklaması yapılmıştı evvela operator ayarlarını yapacaksınız, sonrada ayarlar > şebeke> uygulama profillerinden mms haricindekileri işte ayarladığın interneti seçeceksin, daha sonrada ayarlar > hesaplardan bir facebook hesabı ekleyeceksin social hub bir müddet düzelir sonra iptal oluyor ama e-maileri 30 dk da bir alabiliyorsun push etmiyor
  • Uygulamasını yaptım düzeldi. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starforces

quote:

Orijinalden alıntı: ShinjujiX

Bende Bada 2.0 Fw yükledim. Social Hub tıkladığımda telefon reset atıyor. Sizde de böyle bir sorun varmı?? Yoksa sebebi nedir yardımcı olurmusunuz..

Onun açıklaması yapılmıştı evvela operator ayarlarını yapacaksınız, sonrada ayarlar > şebeke> uygulama profillerinden mms haricindekileri işte ayarladığın interneti seçeceksin, daha sonrada ayarlar > hesaplardan bir facebook hesabı ekleyeceksin social hub bir müddet düzelir sonra iptal oluyor ama e-maileri 30 dk da bir alabiliyorsun push etmiyor

Evet sadece internet yapılandırması ve bir hesap ekleme sorunu çözüyor. İlginç olan ben anlık push maillleri alabiliyorum zaten telefonu iş telefonu olarak kullandığım için maillerde sorun yaşanmaması benim için çok önemli. Şimdiye kadar kurduğum tüm fwlerde de push süresiyle ilgili bir hata da almadım. 1. ci telefondaki Çek FW sini kuralı 2-3 ay oluyor bahsedilen konuda hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedeefendi_ -- 28 Şubat 2012; 13:05:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.