Şimdi Ara

BADA 2 Ayrıntılı Kurulum Rehberi ve Önemli Bilgiler - S8500 ve S8530 Wave II için (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
4
Favori
59.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bipa

uygulama yükleyememe sorunu herkeste devam ediyor sanırım.Bir kaç uygulama yükledim ve hafıza kartında yer yok bazı uygulamaları silin dedi.Hafıza karını yeni biçimlendirdim ve 6.95 GB yeterli alan görünüyor.
    869 MB sabitlenmesi hiç iyi olmamış.

ayarlar>genel>yükleme konumu>hafıza kartı seçili olduğundan emin olun öyle bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

uygulama yükleyememe sorunu herkeste devam ediyor sanırım.Bir kaç uygulama yükledim ve hafıza kartında yer yok bazı uygulamaları silin dedi.Hafıza karını yeni biçimlendirdim ve 6.95 GB yeterli alan görünüyor.

ayarlar>genel>yükleme konumu>hafıza kartı seçili olduğundan emin olun öyle bir problem yok.

evet hafıza kartı seçili hatta hemen hemen bütün ayarlarımda hafıza kartını seçmeye çalışıyorum 4-5 uygulama yükledim bu sorun çıktı.
    sadece bende mi var.
    ne yapsak ki.

• quote:

quote:

quote:

evet hafıza kartı seçili hatta hemen hemen bütün ayarlarımda hafıza kartını seçmeye çalışıyorum 4-5 uygulama yükledim bu sorun çıktı.
    sadece bende mi var.
    ne yapsak ki.

uygulamaları bilgisayar üzerinden yüklemeyi deneyin,usb yi bağladıktan sonra da hafıza kartı seçili olduğuna emin olun.30dan fazla uygulama var şu anda hiçbir hafıza sorunum yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

sadece bende mi var.
    ne yapsak ki.

uygulamaları bilgisayar üzerinden yüklemeyi deneyin,usb yi bağladıktan sonra da hafıza kartı seçili olduğuna emin olun.30dan fazla uygulama var şu anda hiçbir hafıza sorunum yok.

bilgisayardan yüklemeyi denememiştim wireless üzerinden yüklüyordum asphalt 6 ve 1-2 tane haber sitesi uygulaması yüklüyordum ki bu uyarıyı aldım.can sıkıcı bilgisayardan da deneyeyim inş bir problem olmaz.
    tamam uygulama veya oyun bağımlısı değilim ama dilediğim kadar yükleyebilmeliyim.
    Türk çözümü olarak bi kapatıp açtım ama bakalım ne olur:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece bende mi var.
    ne yapsak ki.

bilgisayardan yüklemeyi denememiştim wireless üzerinden yüklüyordum asphalt 6 ve 1-2 tane haber sitesi uygulaması yüklüyordum ki bu uyarıyı aldım.can sıkıcı bilgisayardan da deneyeyim inş bir problem olmaz.
    tamam uygulama veya oyun bağımlısı değilim ama dilediğim kadar yükleyebilmeliyim.

40 tan fazla uygulama var şuanda. Bunların içinde navigasyon ve asphalt 6 gibi büüyk boyutlular da var. Hiç hafıza sorunu almadım.

• Asphalt 6'yı nasıl yüklediniz acaba?
    Ben telefonu bağlamayıp, wave 3'ü seçip yükledim kiesten ama telefona atamadım uyumlu değil dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedeefendi_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sadece bende mi var.
    ne yapsak ki.

40 tan fazla uygulama var şuanda. Bunların içinde navigasyon ve asphalt 6 gibi büüyk boyutlular da var. Hiç hafıza sorunu almadım.

Bi navigasyon programi nasil yuklenir bir anlatirsaniz bende yukleyeyim o kisim eksik kaldi.

• dede efendi sizin söylediğiniz temayı o isimde bulamadım
    globe final bada 2
    hareketli tema ismi bilen arkadaşlar söyleyebilirler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

dede efendi sizin söylediğiniz temayı o isimde bulamadım
    globe final bada 2

samsung apps dan indirebilecegin honeycomb ve ıcs var
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

quote:

globe final bada 2

hocam teşekkür ederim
    bana 2.0 için uygun olan temaları kolaylıkla nasıl ayırt ederim diyordum apps ta tema bölümünde ki temaların küçük resimlerin sağ alt köşelerinde theme yazıyor
    benim gibi arayan varsa yardımcı olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

globe final bada 2

hocam teşekkür ederim
    bana 2.0 için uygun olan temaları kolaylıkla nasıl ayırt ederim diyordum apps ta tema bölümünde ki temaların küçük resimlerin sağ alt köşelerinde theme yazıyor
    benim gibi arayan varsa yardımcı olur belki

rica ederim...

• ben de bugün yükledim 2 saatkadar önce tarifleri takip ederek anlamadığım halde korka korka yaptım bence çokgüzel 1.2 ye göre çok başarılı herkese teşekkür ediyorum
  • MultiLoader (fw atacağımız program)
    http://www.multiupload.com/GE362GBZL8
    LİNK açılmıyor acil please....
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretsong

MultiLoader (fw atacağımız program)
    http://www.multiupload.com/GE362GBZL8
    LİNK açılmıyor acil please....

http://www.mediafire.com/?fhb1pfgoqu02at3
  • aynen bende korka korka yapmıştım:D bir taraftan yüklerken diğer tarafdan felakket teorileri üretiyorum kafamdan.ya biri kabloyu gelip çekerse aniden falan filen:D kazasız belasız atlattım.dediğin gibi çok güzel ve yeni telefon almış gibiyim:D
  • quote:

aynen bende korka korka yapmıştım:D bir taraftan yüklerken diğer tarafdan felakket teorileri üretiyorum kafamdan.ya biri kabloyu gelip çekerse aniden falan filen:D kazasız belasız atlattım.dediğin gibi çok güzel ve yeni telefon almış gibiyim:D

boot files yüklenip,telefon kendini yeniden başlatıp,diğer dosyalar yüklenmeye başladığında bi hata oluşursa,kablo çıkarsa,elektrikler giderse vs,aynı işlemi tekrar yaparak yeniden yükleyebilirsiniz sorun olmaz.önemli olan boot kısmında hata olmaması.
  • Arkadaşlar herkese selam .. ben samsung S8500 WAVE ayrıca GALAXY S2 sahibiyim GALAXY S2 yi aldığımdan beri Wave i kullanmıyorum.. şu an kutusunda duruyor.. bu yüzden bir süredir bada daki gelişmeleri tam takip edemiyorum.. en son kies üzerinden bada 1.2 ye güncellemiştim.. bilgisi olan arkadaşlardan ricam.. sorum şu..:) şu an kies üzerinde Türkiye için resmi bada 2.0 güncellemesi görünüyormu..?? yani kiesten bada 2.0 a güncelleyebilirmiyim s8500 ü..?
    bana bu konuda anlatılan yöntem riskli ve zor geliyor.. bü yüzden yine kies ten yapmak istiyorum 2.0 yükseltme işlemini..:) birde tr için olmayan başka ülke yazılımları yüklemekte istemiyorum.. kieste bir kaç sorun olsada tekrar tekrar inad ederek her seferinde yüklemeyi başardım ben önceki sürümleri..:)

değerli yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkürler..

SEVGİLER-SAYGILAR..

• quote:

Orijinalden alıntı: piyanistxl

Arkadaşlar herkese selam .. ben samsung S8500 WAVE ayrıca GALAXY S2 sahibiyim GALAXY S2 yi aldığımdan beri Wave i kullanmıyorum.. şu an kutusunda duruyor.. bu yüzden bir süredir bada daki gelişmeleri tam takip edemiyorum.. en son kies üzerinden bada 1.2 ye güncellemiştim.. bilgisi olan arkadaşlardan ricam.. sorum şu..:) şu an kies üzerinde Türkiye için resmi bada 2.0 güncellemesi görünüyormu..?? yani kiesten bada 2.0 a güncelleyebilirmiyim s8500 ü..?
    bana bu konuda anlatılan yöntem riskli ve zor geliyor.. bü yüzden yine kies ten yapmak istiyorum 2.0 yükseltme işlemini..:) birde tr için olmayan başka ülke yazılımları yüklemekte istemiyorum.. kieste bir kaç sorun olsada tekrar tekrar inad ederek her seferinde yüklemeyi başardım ben önceki sürümleri..:)

değerli yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkürler..

SEVGİLER-SAYGILAR..

kies üzerinden 2.0 verilmedi henüz.ne zaman geliceği konusunda da net bir tarih yok hala ne yazık ki.

• ok çok teşekkürler ilginiz için.. kiese düşmesini bekliycez o zaman..
  • quote:

globe final bada 2

Tema ismi doğrudur, ne yazıkki bu temalar şifreli olduğu için paylaşılamıyor. Aslında artık o temaları kullanmıyorum. Hareketli temalar telefonu kasıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: LeonarT

Asphalt 6'yı nasıl yüklediniz acaba?
    Ben telefonu bağlamayıp, wave 3'ü seçip yükledim kiesten ama telefona atamadım uyumlu değil dedi.

Ben test app açıkken yüklemiştim. En son W3 için olan uygulamalar açıktı. Bir arada Asphalt 5 bedava veriliyordu. Takip etmek gerekiyor. W3 uygulamaları yüklemek için ayrı bir yöntem var. Telefonu kiese W3 gibi gösteriyorsunuz. Bir nevi aldatmaca yapıyorsunuz yani. Ondan sonra yükleyebiliyorsunuz. Bunun için XDA da özel bir tool bile yapmışlardı. Aslında küçük bir editleme yapılıyor. Ancak şuan çalışıyor mu denemedim. Netten bulabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: Starforces
    Bi navigasyon programi nasil yuklenir bir anlatirsaniz bende yukleyeyim o kisim eksik kaldi.

Hocam bunun için yüklenecek uygulama ve versiyona göre birkaç değişik yöntem var. Biraz zahmetli ama yüklenebiliyor. Samsunglara genelde Ndrive popüler. Bir ara ispanya mağazasında promosyon bedava veriliyordu. Oradan hesap açarak programı kurup sonrasında üzerine Türkiye haritası atılıyordu. Hala yükleyemediyseniz güncel yönetimi bulup linkini size atarım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.