Şimdi Ara

Badeleme nedir? 'Şehvetiye Tarikatı' ve Cinsel organını cennete aracı kılanlar - İsmail Saymaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Niye olmadıklarına dair bu konuyla ilgili yorum yapacaktım da neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Yav sacmalik bu ya

Cidden inanan var mi bu sacmaliklara?

Bu kitabida goklere cikardilar 118 sayfa miymis sadece

Bana hic inandirici gelmedi bu iddialar adli kanıt falan var mı? Olacak sey değil çünkü
    Sizinkiler böyle inanin buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Sizinkiler böyle inanin buna.

Alıntıları Göster
    Sizinkiler derken? Ben kimseden değilim ki hele irticacı hic degilim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarikatların temel kuralı cinsel maddelerle kurulu galiba.Nerde bi cemaat skandal skandal cinsel olaylar sorsan cehape din düşmanı dine zarar veriyor İslam dinine SÜSLÜMANLAR kadar zarar veren yok ALLAH cehapeden önce bunları yakacaktır.

• Zamanında böyle bir tarikat duymuştum. Sahte tarikat şeyhini yakalıyorlar. Şeyh yakalndı diye mürüdi olan badelenmiş kadınlar bunalıma giriyordu. Manevi yükselişi mi artık herneyse devlet şeyhi yakalayınca ona engel oluyormuş şeyh hapse giererse ne yaparız biz diye bunalıyorları kendi kendilerine.

Hatta sadece kadınları değil erkekleri vs. tuttuğunu badelemişti adam.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi anne babaları için üzülmezler şeyhleri yokken ne yapacaklarmış bak sen bak bak ey ALLAH'ım hadi bunlara fındık kadar beyin koymadın sınav tamam da niye bizim ülkeye yolladın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Şaka gibi anne babaları için üzülmezler şeyhleri yokken ne yapacaklarmış bak sen bak bak ey ALLAH'ım hadi bunlara fındık kadar beyin koymadın sınav tamam da niye bizim ülkeye yolladın.
    Ben inanmıyorum ya böyle bir şeye. Hiç bir insan böyle bir saçmalığa inanmaz.

O zamanlar o bunalan kadın ile röportaj yapmışlardı. Nasıl bir ilişkiniz var tarikat lideri ile. Kadın diyor ki inancım yeterli değildi sürekli süpheye düşüyordum sonra işte x hoca beni bir kaç kez badeledikten sonra gönül gözüm açıldı ..

Yani bu açıklama bildiğin dalga geçmek.. Bir iki kere sevildim kendime geldim diyor kadın resmen.
    www.hurriyet.com.tr
    Badeci Şeyh’in ‘sır odası’nda yaşananlar
    http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/badeci-seyhin-sir-odasinda-yasananlar-41252156

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Ben inanmıyorum ya böyle bir şeye. Hiç bir insan böyle bir saçmalığa inanmaz.

O zamanlar o bunalan kadın ile röportaj yapmışlardı. Nasıl bir ilişkiniz var tarikat lideri ile. Kadın diyor ki inancım yeterli değildi sürekli süpheye düşüyordum sonra işte x hoca beni bir kaç kez badeledikten sonra gönül gözüm açıldı ..

Yani bu açıklama bildiğin dalga geçmek.. Bir iki kere sevildim kendime geldim diyor kadın resmen.
    http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-pazar/badeci-seyhin-sir-odasinda-yasananlar-41252156

Alıntıları Göster
    Şeyh denilen dallama itiraf etmiş, dava dosyası ortada, Savcılık ve Mahkemede verdiği ifadeler Ayan Beyan ortada,,.

Bu da halen inanmıyorum diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dışarıda sevgilini öpsen linç edilirsin. İceride neler çeviriyorlar!

• quote:

Zamanında böyle bir tarikat duymuştum. Sahte tarikat şeyhini yakalıyorlar. Şeyh yakalndı diye mürüdi olan badelenmiş kadınlar bunalıma giriyordu. Manevi yükselişi mi artık herneyse devlet şeyhi yakalayınca ona engel oluyormuş şeyh hapse giererse ne yaparız biz diye bunalıyorları kendi kendilerine.

Şahte şeyh... Gerçeği nasıl oluyor bunların

• Bursa'daki olay yeni değil yav. (geçen sene patlak verdi)

Hatta forumda konusu falan da açılmıştı.Bu ilk vaka da değil

Google'a "sapkın tarikatlar" yazınca, bu şekilde pek çok vaka çıkıyor

Bu tür olaylara bakınca, Atatürk'ün ne kadar ileri görüşlü bir insan olduğu tekrardan ortaya çıkıyor.

"Dinimizi yaşayamadık, sayesinde dinsiz kuşaklar yetişti" diyenlere, canlı demo örnekler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 22 Eylül 2019; 10:4:54 >
  • quote:

Zamanında böyle bir tarikat duymuştum. Sahte tarikat şeyhini yakalıyorlar. Şeyh yakalndı diye mürüdi olan badelenmiş kadınlar bunalıma giriyordu. Manevi yükselişi mi artık herneyse devlet şeyhi yakalayınca ona engel oluyormuş şeyh hapse giererse ne yaparız biz diye bunalıyorları kendi kendilerine.

Dertleri şurdaki atılma gibi sebebi heralde

Badeleme nedir? 'Şehvetiye Tarikatı' ve Cinsel organını cennete aracı kılanlar - İsmail Saymaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 22 Eylül 2019; 10:53:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Şahte şeyh... Gerçeği nasıl oluyor bunların

Alıntıları Göster
    Bende bilmiyorum o kısmını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.