Şimdi Ara

Bafetimbi Gomis hakkında yorumlarınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya elde para yok. Alinmasi gereken en az 5-6 oyuncu var hala gunu kurtarmak icin yapiliyormusmus. 23-24 yasinda biri alinsa bu sefer de bu cocuk galatasarayin forveti mi diye cak cak konusacaksiniz.

15 ver baccayi al demis bir kaci da. 115 verip ronaldoyu alalim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığımız forvet değil arkadaşlar. Bize bireysel olarak fark yaratacak forvet lazım. Bizim orta saha onu besleyemez. Jackson Martinez ismi dönüyordu. O tarz bir adam bizi uçurur. Tabi maliyet ve sakatlık soz konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Tam bir günü kurtarma transferi olur. Olsun olmasina ama bu gerizekalilar gider her sene maasi artan, 4 yillik kontrat imzalarlar. Ondan korkuyorum.

Onu ünal aysal yapıyordu.Dursun piyasadaki çöp ve sakatları toplayıp maaşlarına %100-%150 zam yapıyor ama maaşları sabit.Oda bir başarı dursun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AİGUN -- 1 Haziran 2017; 1:10:10 >
  • Anadolu maçlarında iyi maçlar çıkarabilir ama büyük maçlarda kaybolur. Uyum sağlarsa mutlaka belli standartlarda iş yapar ama mevcut durumda çok zor. Beklentileri karşılar mı ?? umarım beni yanıltır...
  • İyi adam fakat 32 yasındaki adam icin konusulan bu paralar cok fazla.
  • Ergün, Fransa'da oyuncunun menajeri ile buluştu. Bonservisi Swansea’da bulunan Gomis, 3 yıllık sözleşme için 3.5 milyon euro maaş ve 1.5 milyon euro imza parası istedi. Üstüne de kabarık bir liste verdi.
    Bir süredir Bafetimbi Gomis ile anılan Galatasaray, bu transfer için ilk somut adımı attı. Sportif direktör Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek'in talimatıyla transferi bitirmek için Fransa'ya gitti. Oyuncunun menajeri Pierre Frelot ve Fransız oyuncuyla buluştu. Yapılan görüşmelerde, Gomis, sarı-kırmızılı takımda forma giymekten büyük mutluluk duyacağını belirtirken menajeri Frelot da Fransız golcünün isteklerini sıraladı.

SWANSEA SIRADA
    Cenk Ergün, Gomis'in istek listesini alıp İstanbul'a dönerken sarı-kırmızılı yönetim bu liste üzerinden pazarlıklarını sürdürecek. Özellikle yıllık ücretini ve imza parasını aşağıya çekmeye çalışacak. Ancak transfer sadece Gomis'e bağlı değil. Marsilya'da kiralık forma giyen 31 yaşındaki
    oyuncunun, Swansea ile bir yıllık sözleşmesi bulunuyor. İngilizlerin de en az 3 milyon euro isteyeceği belirtiliyor.

TATİL ŞARTI KOYDU
    Tüm bu şartların dışında Bafetimbi Gomis'in bir başka talebi ise Avrupa Ligi oldu. Galatasaray, ligi 4. bitirirse UEFA Avrupa Ligi için sezonu erken açmak zorunda kalacak. Bu konuda görüşmelerde gündeme gelirken Gomis'in bir ay tatil yapmadan takımla idmanlara çıkmayı düşünmediğini de iletti

HAVUZLU VİLLA VE ÖZEL ARAÇ
    İşte 3.5 milyon euro'luk maaştan uçak biletlerine uzanan ve Galatasaray'ı oldukça terletecek olan liste:

-3.5 milyon euro net maaş.
    -3 yıllık sözleşme.
    -3 yılda ödenmek kaydıyla 1.5 milyon euro imza parası.
    -Yılda 200 bin euro imaj hakkı. 100 bin euro sadakat bonusu.
    -90 gün maaş ödemesi geçilmesi durumunda yüzde 18 faiz artı serbest kalma hakkı.
    -Masrafları kulüp tarafından karşılanacak havuzlu villa ve özel araç.
    -Yılda 6 kez Fransa'ya gidiş dönüş birinci sınıf uçak bileti.
    -Resmi maçlarda atacağı her 10 gol için 150 bin euro bonus
    -Şampiyonluk durumunda 150 bin euro bonus.
    -Şampiyonlar Ligi'ne katılım olursa 100 bin euro bonus.
    -UEFA Avrupa Ligi'nde 100 bin euro çeyrek final bonusu.

-fotomaç-

• quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

İyi adam fakat 32 yasındaki adam icin konusulan bu paralar cok fazla.

Yaşa çokta takılmayalım drogba daha fazlaydı. Bıraksan 40 yaşında bile takımın en çok koşanı olurdu.

• O paraya öküz alırız.

• Abi istisnalar kaideyi bozmaz tabi de Drogba abi o
  • 3 yıllık sözleşme , senede 3 milyon € maaş + bonservis = çöp transfer.
  • Ben ne katkı vereceğini kestiremiyorum ancak maliyeti açısından yorumlarsak bana mantıklı transfer gibi gelmedi.

• Kanatlardan beslenen oyuncu.kanatlarda is yoksa is yapmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tip forvetlerin beyin biraz çalışmıyo fizik olarak iyi de tutarsa 20+ atar

• Mükemmel transfer
  • seneye veliahtı alınmalı.

o veliahta gomisten eğitim almalı.
    gomisten en fazla 3 sezon yararlanırız

ama müthiş oynuyor.

drogbadan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

seneye veliahtı alınmalı.

ama müthiş oynuyor.

drogbadan daha iyi

bu maç bi cacığını görmedim ben :) düz ve sert bir vurş yaptı o kadar, nedir drogbadan daha iyi yapan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

ama müthiş oynuyor.

drogbadan daha iyi

bu maç bi cacığını görmedim ben :) düz ve sert bir vurş yaptı o kadar, nedir drogbadan daha iyi yapan ?

gomisin bitiriciliği, presleri daha iyi.

topsuz alanda tekniği falan drogbanın daha iyi de fiyat performans da önemli.

.
  • enerjiyi iyi kullanması lazım 2. yarı bitti resmen bence ereni daha erken bile almalıydı hoca.
  • quote:

ama müthiş oynuyor.

drogbadan daha iyi

tamam iyi de abartma

• quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

marsilya'da 4-5 maçını izledim. eren+burak karışımı, işin kötü yanı ikisinin de leş özelliklerini almış. ileride durur, oyun içinde kaybolur, koşmaz, vuruşlar kötü ve burak gibi balı da yok, kısaca çöp.

Acilen futbol izlemeyi bırakmalısın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.