Şimdi Ara

baff 2000 hd mi yoksa HIREMCO FX Turbo HD mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar.uydu alıcıdan inanın hiç anlamıyorum.ama almışken ileriye yönelik hem full hd hemde ccam gibi özellikleri olmasını istiyorum.
    sizce bu 2 modelden hangisini almalıyım ve neden almalıyım?söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim.zira harici bellek 500gb-1tb bağlanabiliyormu?mkx altyazı felam okuyabiliyormu?
    ilginiz ve bilginiz için teşekkürler.,
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avantajliurunler -- 4 Kasım 2010; 15:54:44 >

• YADA HIREMCO TitanX - HD MAX mı alsam? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: avantajliurunler

merhabalar arkadaşlar.uydu alıcıdan inanın hiç anlamıyorum.ama almışken ileriye yönelik hem full hd hemde ccam gibi özellikleri olmasını istiyorum.

sizce bu 2 modelden hangisini almalıyım ve neden almalıyım?söylerseniz ve yardımcı olursanız çok sevinirim.zira harici bellek 500gb-1tb bağlanabiliyormu? mkx altyazı felam okuyabiliyormu?ilginiz ve bilginiz için teşekkürler.,
    saygılarımla

Selam,

Alıntı'da mavi ile işaretlediğim;

İlk paragrafta belirlediğiniz kriteriniz için; ileriye yönelik bir cihaz olmadığıdır. Nedeni için
    geçmiş mesajlarımı inceleyiniz.

İkinci paragrafta belirlediğiniz kriteriniz için; altyazı, *.mkv gibi gelişmiş özellikleri kolayca
    kullanabilmek için Dreambox yada türevi altyapıyı barındıran marka cihazlardan birini
    edinmelisiniz.

Kolay gelsin.

• Atlanta Hdbox Tavsiye ederim baff ve diğerinden uzak dur bence kriterine en uygun cihaz ATLANTADIR HD GÖRÜNTÜ MÜKEMMEL FİYAT/PERFORMANS
  • yorumlarınız için teşekkür edwerim.
    peki dreambox usbden tğüm modelleri mkv altyazı gösteriyormu acama
    dm 500 s mesela.
    saygılaırmla
  • DM 500s HD cihaz değildir. İlaveten DM 500s'te USB girişi de bulunmamaktadır.

DM 800HD yada DM 500HD alırsanız, sahip olmayı düşündüğünüz işlevlerin tamamını
    rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

DM 500s HD cihaz değildir. İlaveten DM 500s'te USB girişi de bulunmamaktadır.

DM 800HD yada DM 500HD alırsanız, sahip olmayı düşündüğünüz işlevlerin tamamını
    rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kolay gelsin.

hocam yorumlaırn ve cevapların için teşekkür ederim.
    ankcak 500hd bile 750 tl.yani inanılmaz fiyatları yüksek.
    ben herhalde baff seoul hiremco veya fiyat olarak bunlara yakın bişey alıcam :((
    iyi günler
  • alıcak atlanta hd box al biz çok sattık başın agrımaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.