Şimdi Ara

Bagaj kapağı açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
30.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam hiç yoluna güme gitti herhalde...

“Ben 10 dk’da açarım... Anahtarı alayım..”
    “Buyur”

...vınnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli arkadaşlar 3 haftadır gitmediğim servis usta kalmadı bagajı açtıramadım. Bu gün karayollarında çalışan bir arkadaş 2 dakikada açtı. Abartmıyorum 5 dakika bir şeyler sordu. Plakanın altından çok küçük bir delik delmeme izin verirsen açarım dedi. Di del dedim. İşe başlamasıyla bagajı açması 2 dakika sürmedi. Açtıktan sonra bir kablonun koptuğunu söyleyip kısa sürede tamir etti. Çok düşük de bir bedel aldı. İlgilenen herkese teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan025 S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Bazen çok kompleks görünen şeyler çok kolay çözülebiliyor. Şanslıymışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

1998 model T22 Toyota Avensis 2,0 benzinli aracımın bagaj kilidine sanırım fazla WD40 sıktım. Bagaj kapağını kapattım bir daha açılmadı. Bagaj kapağını anahtarla denediğimde kilitlendiğini ve kilidin açıldığını hissediyorum. Fakat bagaj kapağı açılmıyor. Sanırım sıktığım yağ bagaj kilidinde elektriksel bir temassızlığa sebep oldu. Ya da kısa devre yaptı.

Bağajda koltuk arkasında tüp tankı olduğundan içeriden bagaja ulaşamıyorum.

İçeriden merkezi kilitle kapıları açma kapama yapabiliyorum. Anahtardan kumanda ile merkezi kilit kapıları açabiliyorum. Fakat anahtarla kumandadan kapılar kilitlenmiyor. Her iki durumda da (araç içinde kapıdan merkezi kilit ve ya anahtarla kumandadan) açma işlemini yapsamda bagaj kapağı açılmıyor.

Bagaj kapağını nasıl açabilirim? Bagaj kapağını açmanın bir yöntemi var mı? Merkezi kilit sigortası atmış olabilir mi? Merkezi kilidi resetlemek sorunu çözer mi? Nasıl resetleyebilirim?

Bilgi ve önerilerinizi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mep3211 -- 18 Temmuz 2024; 10:27:48 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.