Şimdi Ara

Bagaj Kapağı değişmiş araba alınırmı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
49.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

Çok zenginiz hepimiz,bagaj kapağı değişince götürüp çöpe atmalı bence herkes arabasını.

Alıntıları Göster
    Neden değiştiğini gösteren bir resim varsa alınır.Diyelim adam geri geri gelirken sivri bir yere sürttü ve bagajı yırttı.Yada hafif bir çarpmadan dolayı göçtü bagaj kasko var diye değiştirdi.Bunda herhangi bir sakınca yok.

Aracı çekişletip yaptırmaktansa parça değişimi daha iyi.Yeterki orjinal parça olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Neden değiştiğini gösteren bir resim varsa alınır.Diyelim adam geri geri gelirken sivri bir yere sürttü ve bagajı yırttı.Yada hafif bir çarpmadan dolayı göçtü bagaj kasko var diye değiştirdi.Bunda herhangi bir sakınca yok.

Aracı çekişletip yaptırmaktansa parça değişimi daha iyi.Yeterki orjinal parça olsun

Alıntıları Göster
    Bende buna sinir oluyorum. Adam 10 yıllık bir araç alacak mesela. Bir tane buluyor. Araba tamamen orijinal. Hiç bir parçası değişmemiş. Boya bile görmemiş. fakat üzerindeki boya güneşte yanmış veya bir şekilde eskimiş. Alıcı vatandaş diyor ki: Bu araba boya istiyor. Boya masrafı var. Almam.

Aynı arabayı yeni boyanmış olarak başka bir vatandaş görse aynen şöyle der: Bu araba boyanmış. Orijinalliği gitmiş. Bu araba alınmaz.

O zaman 2. el arabaya binmeyeceksin arkadaş. Sıfır alacaksın. Takılmayın böyle kıldan tüyden şeylere yaa.

Benim şu anda kullandığım arabayı ilk sahibi trafikte önde giden kamyonete çarpmış. Bile bile aldım. Gayet te memnunum. Aşın bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Alıntıları Göster
    Bir başka şehirde bir araç için pazarlık ettim. Aracı 14 bin liraya alacaktım. 2001 model 2.0 focustu. Fotolardan birşey belli değildi. Gittim araca bir bir baktım ki kapılarda sağında solunda göcükler çizikler tamponlar bütün boyaları sıyrılmış. Bir kaç cam açma düğmeleri bozuk motorda bazı değişmesi gerekenler derken araca 6 bin lira masraf çıkardılar. Galerici adam hala daha benim aracım orijinal arkadaş o yüzden boyatmadım diye ısrar ediyor. Bu araca böle binilirmi deyince de diyor ki arkadaş sen istersen boyat sdiyor. Bende boyatırsam araç tavan hariç tamamen boyalı olacak senin aracın hala boyasız orijinal olduğuna inanıyormusun dedim. Adamı dövecektim nerdeyse. Az dişli çıkmasak servis masraflarınıda bana yıkaca. Bazı böle adamalr var aracımın orijinalliği bozulmasın diye araçlarına harita desenli biniyorlar. Benim içinde boya hiç önemli değildir. Değişenler ise yerine göre değişir bağaş kapağı falan hiç önemli değildir. Aracın şasisi iyi oldumu gerisi hikaye.

Öeneğin benim aracın hiç bir değişeni yok ama 4-5 parça boyası var. Alırken hesaplı aldım hemde aracımın boyası süper orijinaller gibi soluk çizik hiç bir yeri yok. Benim aracın çamurlukları plastik birisi fark etmeden gelip yaslansa ya da üstüne otursa hemen kırılır böyle bir durumda aracımı çöpemi atayım. Önemli olan şaside bir şey olamamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

benzin depo kapağı değişmiş arabayı bile almam.

Katılıyorum Laf olur, söz olur, el adama türkü yakar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

boyalı olsun farketmez değişeni olsun yine farketmez.
    çamurluk tampon hiç önemli değil.
    fakat açılır kapanır parçalarından bagaj kapağı kaput ve kapılardan herhangi biri değişmiş olsun benim için sorun teşkil eder.
    ne olursa olsun ilk fabrikadaki gibi montaja benzemez kanısındayım.
    benim olmazsa olmazım açılır kapanır parçası değişmeyecek

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaaagac

Bir başka şehirde bir araç için pazarlık ettim. Aracı 14 bin liraya alacaktım. 2001 model 2.0 focustu. Fotolardan birşey belli değildi. Gittim araca bir bir baktım ki kapılarda sağında solunda göcükler çizikler tamponlar bütün boyaları sıyrılmış. Bir kaç cam açma düğmeleri bozuk motorda bazı değişmesi gerekenler derken araca 6 bin lira masraf çıkardılar. Galerici adam hala daha benim aracım orijinal arkadaş o yüzden boyatmadım diye ısrar ediyor. Bu araca böle binilirmi deyince de diyor ki arkadaş sen istersen boyat sdiyor. Bende boyatırsam araç tavan hariç tamamen boyalı olacak senin aracın hala boyasız orijinal olduğuna inanıyormusun dedim. Adamı dövecektim nerdeyse. Az dişli çıkmasak servis masraflarınıda bana yıkaca. Bazı böle adamalr var aracımın orijinalliği bozulmasın diye araçlarına harita desenli biniyorlar. Benim içinde boya hiç önemli değildir. Değişenler ise yerine göre değişir bağaş kapağı falan hiç önemli değildir. Aracın şasisi iyi oldumu gerisi hikaye.

Öeneğin benim aracın hiç bir değişeni yok ama 4-5 parça boyası var. Alırken hesaplı aldım hemde aracımın boyası süper orijinaller gibi soluk çizik hiç bir yeri yok. Benim aracın çamurlukları plastik birisi fark etmeden gelip yaslansa ya da üstüne otursa hemen kırılır böyle bir durumda aracımı çöpemi atayım. Önemli olan şaside bir şey olamamasıdır.

Alıntıları Göster
    şasesi sağlam olsun arabanın her yeri değişebilir ve değişiklik sağlam şekilde yapılsın

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Yakında "silecek lastiği değişmiş otomobil alınır mı" şeklinde konular açılacak.

Bu kadar orjinallik takıntısı iyi değildir bence.
    Şasisine darbe gelmedikçe, o kadar büyük kaza geçirmemişse, küçük şeylere takılmayın.

+ 1907

Babamla annemde de var şu orjinallik takıntısı.2003 toyo yaris aracım var annemle ortak kullanıdğım.1 kere araba babamdayken sokak arasında hızlı giden anarşiler çarptı.SAğ ön çamurluk değişti lastik değişti , ön tampon değişti.Annem kaza yaptı bi kere ön tampon boyandı.MOtor kaputunu anahtarla teröristin biri harita yapmıştı orası boyandı.Arka tampon boyalı çiziikten dolayo.Bana benzin çıkışında yine anarşinin biri hızlı şkeilde carptı.Sol arka camurluk boyalı sol arka kapı 3 4 parmak kadar boyalı. Şİmdi de arka tamponun köşelerini park ederken annem sürtmüş , boyatalım diyorum orjinalliğini bozma arabanın diyolarlar Hala orjinallikten bahsediyorlar

Çamurluk değişmiş , tampon değişmiş , kapı boyalıymış banane arkadaş.Tavan boyalı olmadığı sürece , kapılar ve ön kaput değişmediği sürece , şaside eğilme , hasar olmadığı sürece , yürüyen aksamda soru nyoksa o aracı piyasası neyse o fiyatına gider alırım.NE aşağı ne yukarı. Nedir bu orj merakı anlamıyorum.Olacak o kadar , çok normal.SEn çarpmazsan gelir biri çarpar.NE yani yukarıda saydıklarım hariç ufak tefek hasarlı olan aracı çöpemi atmamız gerekiyor

tavanın boyalı olması ya da kapıların değişmesi neden önemli?

• quote:

sizin gibilere pert araçları giydiriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

quote:

Alıntıları Göster
    aracım park halindeyken, bir traktör pulluğunu bagaj kapağıma geçirdi. mecburen kapak değişti.
    ama tamponda çizik yok, cam kırılmadı. bir el kadar parça göçtü değişti.

napalım atalım mı çöpe arabayı. valla orjinallik isteyenler en orjinal araçlar galerilerde. hatta onlarda bile hatalar oluyor. diyelim fabrikadan çıkarken bir yerini vurdular napacaklar koca arabayı çöpe mi atacaklar.

birde ben parçayı değişmeseydim çekiçle-macunla düzelttirseydim daha mı iyi idi. ne güzel değişmiş işte jant değiştirmekten farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalworks -- 6 Kasım 2010; 12:49:58 >

• quote:

quote:

pert aracı herkese giydirebilirler.önemli olan aracı alırken kılına tüyüne kadar incelemek.kayıtlarını sorgulamak.
    ama şu da var ki benzin depo kapagı değişen bir aracı almam diyen birine pert araç satmak olasılığı daha düşüktür (bence)

• quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

quote:

pert aracı herkese giydirebilirler.önemli olan aracı alırken kılına tüyüne kadar incelemek.kayıtlarını sorgulamak.
    ama şu da var ki benzin depo kapagı değişen bir aracı almam diyen birine pert araç satmak olasılığı daha düşüktür (bence)

Alıntıları Göster
    ön tamponum,sağ çamurluğum ve kaputum boyalı.dersin ciddi kaza yaptı.hayır motosikletli çarptı kaputta sağlam çizikler vardı.sağ çamurlukta yamukluk ve ön tamponda hafif çatlaklar oldu.ha sisfarı kırıldı.o değişti.araca öyle binecek halimiz yok.yaptırdık.mis gibi de oldu.

ha biri gelip bana bu arabanın şurasında boya var,kazalı bu araba.fiyattan in derse kovalarım o herifi.

• quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

ön tamponum,sağ çamurluğum ve kaputum boyalı.dersin ciddi kaza yaptı.hayır motosikletli çarptı kaputta sağlam çizikler vardı.sağ çamurlukta yamukluk ve ön tamponda hafif çatlaklar oldu.ha sisfarı kırıldı.o değişti.araca öyle binecek halimiz yok.yaptırdık.mis gibi de oldu.

ha biri gelip bana bu arabanın şurasında boya var,kazalı bu araba.fiyattan in derse kovalarım o herifi.

sevgili dostum alacak kişi öyle düşünmüyor işte,
    daha temizi varken tamponu değişmemiş kaputu boyanmamış araç varken niye senin arabanı aynı değerden sayayım diye düşünüyor.
  • quote:

quote:

daha temizi varken tamponu değişmemiş kaputu boyanmamış araç varken niye senin arabanı aynı değerden sayayım diye düşünüyor.

Alıntıları Göster
    Özellikle istanbulda oturanlara sözüm. Bırakın kazasız, parçası değişmemiş araba aramayı. İstanbulda araba kullanıyorsanız mutlaka ufak ta olsa kazaya karışıyorsunuz. Benim arabam evin önünde duruyor. haftanın yedi günü durur. Hiç kullanmadığım halde aynasını değiştirmek zorunda kaldım. Sokaktaki çocuklar top oynarken kırmışlar. Buyurun işte. Ayna değişti. Fabrikanın taktığı ayna gitti. yerine başka ayna geldi. Arabanın değeri düşmüş mü oluyor şimdi. Benzin kapağı değişmiş arabayı bile almam diyenlere gülüyorum. Bırakın bu işleri. Geniş olun biraz. Ya da sıfır araba alın. Koyun garaja. Hiç kullanmayın. Hele İstanbulda iseniz sakın trafiğe çıkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Özellikle istanbulda oturanlara sözüm. Bırakın kazasız, parçası değişmemiş araba aramayı. İstanbulda araba kullanıyorsanız mutlaka ufak ta olsa kazaya karışıyorsunuz. Benim arabam evin önünde duruyor. haftanın yedi günü durur. Hiç kullanmadığım halde aynasını değiştirmek zorunda kaldım. Sokaktaki çocuklar top oynarken kırmışlar. Buyurun işte. Ayna değişti. Fabrikanın taktığı ayna gitti. yerine başka ayna geldi. Arabanın değeri düşmüş mü oluyor şimdi. Benzin kapağı değişmiş arabayı bile almam diyenlere gülüyorum. Bırakın bu işleri. Geniş olun biraz. Ya da sıfır araba alın. Koyun garaja. Hiç kullanmayın. Hele İstanbulda iseniz sakın trafiğe çıkmayın.

Alıntıları Göster
    kaput ile tavan değişmiş veya komple boyalı olmasın,
    motor-yürüyen düzgün olsun her araç alınır bence

• quote:

quote:

gitsin bulsun onu alsın o zaman.

• Aracınızı yaptırmada, boyatmadan önce mutlaka fotoğrafını çekin ki satarken sıkıntı yaşamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Aracınızı yaptırmada, boyatmadan önce mutlaka fotoğrafını çekin ki satarken sıkıntı yaşamayın.
    Abi, ölümlü dünya, 2004 model araç, takıldığın şeye bak. Motorunda yürüyen aksamında bir şey yoksa, al gitsin derim bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanokur

Abi, ölümlü dünya, 2004 model araç, takıldığın şeye bak. Motorunda yürüyen aksamında bir şey yoksa, al gitsin derim bence.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar arabayı mayıs ayında aldım şuanda kullanıyorum..hiç bir sorun yok rahat rahat geziyorum birde lpg var oh..
  • quote:

quote:

şahsi fikrim kaporta araçta o kadar önemli değildir varsın ön arka tamponu değişsin kaputu değişsin ama motoru çok iyi randımanda ve sağlam olacak araçta en önemli şey yürür aksam ve motordur diğerlerine bir çare bulunur elbet

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

arkadaşlar arabayı mayıs ayında aldım şuanda kullanıyorum..hiç bir sorun yok rahat rahat geziyorum birde lpg var oh..

hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.