Şimdi Ara

Bagaj Kapısına Sıkışan iPhone 5S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşündüm de zor bir işi başarmışsın kardeşim,Apple Store gideceğin yer olsun sana en iyi şartları ne gibi çözümler olabileceği konusunda yardımcı olacaklardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazda kucuk bi hasar olsa neyse de,pert olmus durumda,arkadasta belki teselli duymak icin bile acmis olabilir.actigi konuda beni teselli edin diyecek hali yok ya..sacma bi sebepten acmis olsa, mesela gecen gun zoom yapinca gozuken ipadteki cizik icin konu acan gibi,anlarim bi tepkileri de burda neden bu kadar tepki verdiniz anlamiyorum.ayrica yil muhabbeti de donmus ama ne 6-7 yillik uyeler gordum bos bos yorum atip dururlar,ayrica yeni uye olmus bi arkadas vardi (daha onceden uyemiydi bilmiyorum) adam ip4 icin shsh kayitsiz downgrade konusu acti ki bence buyuk bi yardim konusu oldu.yani her uye ayni degil.her insanda ayni degil.gercekten laf olsun diye yazilmis yorumlar disinda biraz hosgurulu olmakta fayda var.forumun tartismaya degil yardimlasmaya ihtiyaci var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Les Rychla Klingonska kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın bu cihazı ne yapacak çöpe mi attı cüzzi bir fiyata satabilir mi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Les Rychla Klingonska

Olay geçen gün oldu arkadaşlar iPhone 5S' in Durumu bu.

Not: Telefon Arkadaşımın

Fotograf için Tıkla

Yorumlarınızı Bekliyorum..

dene cihazı ondan sonra bak çaresine yakınsan gel deniyelım kurtulacak bır yolu varsa bakarız çaresine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 17 Haziran 2014; 12:58:59 >
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaC07

Metal kasa neden bu kadar kolay yamulmuş? Geçmiş olsun hocam.. Kılıfsız mıydı cihaz?

saolun hocam kılıfsızdı. bizde anlamadık bu kadar kolay yamulmasını .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Arkadaşın bu cihazı ne yapacak çöpe mi attı cüzzi bir fiyata satabilir mi bana

Sanırım 2. el Telefoncu ya sattı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Konu olağan fakat yorumlar değişik. Forum bura isteyen istediği konuyu açar bizede destek olmak düşer, her konuya zıplayan köstek olanlar var onları boşverin

Büyük geçmiş olsun fakat o telefonu adam etmek zor be abicim. O telefon 48 yerinden bıçaklanan biri gibi birşey olmuş, ümitsiz vaka.

Saolun. Yaptıgınız benzetme cok iyiydi :) telefonun saglam yeri kalmadı. biraz zor adam olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: P4n1cRoom

bence konuyu acman iyi olmus.zaten bu karsi cikanlarin bekledigi topicler belli ; apple bolumunde "iphone 5s mi alsam yoksa galaxy s5 mi" gibi topicler adamlarin ilgilerini cekiyo sen takma kardes.

Edit:Kelime duzeltildi.

eyv kardeş saolasın.. takmıyorum zaten ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Cihazda kucuk bi hasar olsa neyse de,pert olmus durumda,arkadasta belki teselli duymak icin bile acmis olabilir.actigi konuda beni teselli edin diyecek hali yok ya..sacma bi sebepten acmis olsa, mesela gecen gun zoom yapinca gozuken ipadteki cizik icin konu acan gibi,anlarim bi tepkileri de burda neden bu kadar tepki verdiniz anlamiyorum.ayrica yil muhabbeti de donmus ama ne 6-7 yillik uyeler gordum bos bos yorum atip dururlar,ayrica yeni uye olmus bi arkadas vardi (daha onceden uyemiydi bilmiyorum) adam ip4 icin shsh kayitsiz downgrade konusu acti ki bence buyuk bi yardim konusu oldu.yani her uye ayni degil.her insanda ayni degil.gercekten laf olsun diye yazilmis yorumlar disinda biraz hosgurulu olmakta fayda var.forumun tartismaya degil yardimlasmaya ihtiyaci var.

İpad konusunu ben açmıştım
    Ama içim gitti ya çizildi diye
    Ama arkadaşınki daha vahim pert olmuş direk o cihazı morg'a verin.

• O telefondan bir halt olmaz zaten artık. Çöp tenekesine atıp çöpüde bir an önce dökün.
  • Bayandan kulanılmış temız 5s :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCr7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

quote:

quote:

Nasıl oluyor ki bu Geçmiş Olsun 😕

Saolun. valla bizde anlamadık. bi anlık dikkatsizlik :(

Ana kart kırılmadıysa çok bir para tutmaz kenbu nickli arkadaşa pm at sana yardımcı olacaktır.

Teşekkür Ederim Yardımınız için

Bence Apple 'a götürün yenisini 750 TL 'ye veriyorlardı diye biliyorum çünkü dışarıda yapılınca hem garantisi gidicek hemde 400-500 yine alıcaklar önce Apple Store götürün bence

kaskoluysa mı gerçekleşiyor bu durum? 750 liraya yenisi alma durumu yaani...

• quote:

Orijinalden alıntı: Japalian

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl oluyor ki bu Geçmiş Olsun 😕

Saolun. valla bizde anlamadık. bi anlık dikkatsizlik :(

Ana kart kırılmadıysa çok bir para tutmaz kenbu nickli arkadaşa pm at sana yardımcı olacaktır.

Teşekkür Ederim Yardımınız için

Bence Apple 'a götürün yenisini 750 TL 'ye veriyorlardı diye biliyorum çünkü dışarıda yapılınca hem garantisi gidicek hemde 400-500 yine alıcaklar önce Apple Store götürün bence

kaskoluysa mı gerçekleşiyor bu durum? 750 liraya yenisi alma durumu yaani...

Onu bilmiyorum amahttps://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do bu siteden garantisine bakın orda bilgi bulabilirsiniz garanti gözüküyorsa değişirler diye biliyorum 750 TL fiyatı ise bi değiştiren arkadaşdan duydum bu fiyat düşebilirde çıkabilirde onu bilemiyorum ama kaskosu varsa değişirler diye biliyorum Samsung S4 vardı kaskolu onu Samsung bayisine yanları soyuldu diye sormuştuk evet kasayı değiştiririz demişti herşeyi karşılıyor demişlerdi bilgim bu inşALLAH işinize yarar 😀

• Cihaza pamuk tıkadınızmı?

• quote:

Cihaza pamuk tıkadınızmı?

defnettik bile :Dahaahah
  • Hayir anlamiyorum. Niye gereksiz bir sey yuzunden ortami geriyorsunuz ki.

Adam gelmis burda konusunu acmis. Hakki acar acmaz sanane

• Legen_dary L kullanıcısına yanıt
    2 kişinin tartışmasından sana ne?

• quote:

Cihaza pamuk tıkadınızmı?

Ben yıkadım

• Amma gereksizce uzamış konu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.