Şimdi Ara

Bagaj Kapısına Sıkışan iPhone 5S (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Gözüme çarpan üç noktadan bahsedeyim.

1) Eyvallah konuyu aç. Ancak ne istediğini belirt. Yorumlarınızı bekliyorum da ne ile ilgili bekliyorum? Yeni telefon mu alayım? Garanti bakar mı? Ana kart satan var mı?

2) Yahu 750 liraya yenisini alırsınız diyenler olmuş. Hiç mi akıl yok mantık yok? Apple Store açıldı diğe cılkını mı çıkaralım illa ki? Kullanıcı hatalarında değişim meğişim yok arkadaşım. Haa Türkiye'deki bağzı firmalarda kasko olayı var. Ben electro world e 550 lira karşılığı 1 yıl hırsızlığa ve kırılmaya karşı kasko yaptırmıştım. Yarın öbürgün benim cihaz bu hala gelse Apple Store'a mı götürcem ne alaka? Kaskoyu sağlayan şirkete götüreceğim. Üstelik senin kaskon falan da yok. O 750 liraya değişir diğer arkadaşlar çok konuşmasın.

3) Galatasaray Liv Hospital yine çaktı be.

Saygılar..

Ne saçmalamışsın beee zevkle okudum

• Evlat acısı gibi.
  • Ah be kardesim yazik .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

Gözüme çarpan üç noktadan bahsedeyim.

1) Eyvallah konuyu aç. Ancak ne istediğini belirt. Yorumlarınızı bekliyorum da ne ile ilgili bekliyorum? Yeni telefon mu alayım? Garanti bakar mı? Ana kart satan var mı?

2) Yahu 750 liraya yenisini alırsınız diyenler olmuş. Hiç mi akıl yok mantık yok? Apple Store açıldı diğe cılkını mı çıkaralım illa ki? Kullanıcı hatalarında değişim meğişim yok arkadaşım. Haa Türkiye'deki bağzı firmalarda kasko olayı var. Ben electro world e 550 lira karşılığı 1 yıl hırsızlığa ve kırılmaya karşı kasko yaptırmıştım. Yarın öbürgün benim cihaz bu hala gelse Apple Store'a mı götürcem ne alaka? Kaskoyu sağlayan şirkete götüreceğim. Üstelik senin kaskon falan da yok. O 750 liraya değişir diğer arkadaşlar çok konuşmasın.

3) Galatasaray Liv Hospital yine çaktı be.

Saygılar..

Ne saçmalamışsın beee zevkle okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Evlat acısı gibi.

hiç sorma
  • Çok gereksiz Konuşmalar var. Kimse Başına gelmesini istemez geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: TSwift

Çok gereksiz Konuşmalar var. Kimse Başına gelmesini istemez geçmiş olsun

hiç sorma ya konuyu baska yerlere cektiler.. saolun
  • mami9686 kullanıcısına yanıt
    Bu cok iyiydi

• X-Slim kullanıcısına yanıt
    :)
  • Gold bu halde ki bir 5s i kasko lu olduğu için 1250 liraya Aldı gözümün önünde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pritt31 -- 28 Kasım 2014; 18:18:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritt31

Gold bu halde ki bir 5s i kasko lu olduğu için 1250 liraya Aldı gözümün önünde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Zimba gibi cakmis birisi bagaj kapagini. Kolay kolay bukulmez oyle.

aynen usta zımba gibi cakmıslar..
  • Geçmiş olsun kardeşim valla kötü bi durum...
    Benim telefonun da ekranında hafif bi esneme oldu valla kara kara düşünüyorum garanti sıkıntı çıkarır mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Geçmiş olsun kardeşim valla kötü bi durum...
    Benim telefonun da ekranında hafif bi esneme oldu valla kara kara düşünüyorum garanti sıkıntı çıkarır mı diye

Eyvallah çok sagol... umarım senin sorunun kısa zamanda halolur
  • Konu elek olmuş be . Bu arada büyük geçmiş olsun da telefon uçağın bağaj kapısına mı sıkıştı öyle bildiğin l olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim iyi güzelde napalım yani bizden istegin nedir? Telefonunuzu kapıya sıkıştırmayın falanmı demek istiyosun? He öyleyse eger merak etme kimse o kadar sorunlu degil :D

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.