Şimdi Ara

Bagger Simulator 2008 (İnşaat Makinaları Simulasyonu) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
29.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Göker

Önce uça,k ardından tren, sonra gemi, şimdi de inşaat makineleri...

Yakında uzay mekiği simulasyonu da gelir...

Dediğin bu mu bilmiyorum
    Space Shuttle Simulator
  • Dandik gibi Gözüküyo
  • arkadaşlar biraz grafik olarak kötü ama olsun kıyıda köşede dursun bellimi olur belki lazım olur bide türkçe yama yokmu hala yaw :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eko_sol

arkadaşlar biraz grafik olarak kötü ama olsun kıyıda köşede dursun bellimi olur belki lazım olur bide türkçe yama yokmu hala yaw :)

türkçe yamaya gerek yok beenden çıkış demek en üsteki seçenek tonkayı çalıştırıyo ikincisi de kamyon kepçe vs yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: caadas

Bence firmanın diğer oyunlarına da göz atın. Vinç simülatörü filan da çıkarmışlar. Şimdiye kadar hadi canım olur mu denilecek bütün simülasyonları yapmışlar. Biçerdöverinden tutun da uzay mekiği simülasyonuna kadar her şey var.

az bi sınırsız netim olsa
  • Arkadaşlar ben Bagger Simulator 2008 alcam grafikleri iyimi kötümü bi yardım edseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtremee -- 13 Aralık 2009; 12:52:21 >
  • Grafik bekleme. En fazla yarım saat 45 dakka oynar, bıkarsın. Sürekli kepçeyle kamyonlara kum yüklüyorsun. Kamyon dolunca da depolama alanına yükü boşaltıp tekrar kepçe kepçe kum dolduruyorsun. Bu böyle sonsuz döngüyle devam ediyor. Oyunda herhangi bir görev yok.
  • Bagger-Simulator 2011 Çıktı.

Video
    http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=1589&pk=14743
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.