Şimdi Ara

Bağımlılık Yapan Yabancı Dizi Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bu benim ilk konum yanlış birşey yaptıysam affola. Başlıkta yazdığı gibi saran bağımlı yapan yabancı dizi arıyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
    Beni en çok içine çeken diziler: PRISON BREAK, CHUCK, THE LAST SHİP, SHERLOCK, BAND OF THE BROTHERS,DEXTER vs...
    aynen bu diziler gibi içine çeken ve dizilerdeki karakterler ile iç içe hissettiğiniz bir dizi arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Agent -- 11 Ocak 2016; 0:42:38 >

• Person of Interest ve Shameless
  • Lost
    Breaking Bad
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Lost
    Breaking Bad
    Spartacus kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik33

Spartacus kesinlikle

Alıntıları Göster
    Stargate serisi
    Supernatural
    Alias
    Fringe
  • Lost
    Fringe
    Person of Interest
    Heroes
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Lost
    Fringe
    Person of Interest
    Heroes
    lost, friends, rick and morty, supernatural
  • Game of thrones,friends,dexter,lost,breaking bad,fargo bunlar yeter
  • Tesekkurler, Braking bad ve fringenin 3-4 bolumunu izlemistim nedense pek sarmadi devam edemedim belkide prison break'ten sonra asiri yuksek citada bisey bekledigimdende olabilir. Person of interest veya lost olabilir guzel konulari var gibi. Yeni dizilerden limitless ve mr. robot u arkadaslarim tavsiye ediyor siz ne dusunuyorsunuz bunlar hakkinda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Agent

Tesekkurler, Braking bad ve fringenin 3-4 bolumunu izlemistim nedense pek sarmadi devam edemedim belkide prison break'ten sonra asiri yuksek citada bisey bekledigimdende olabilir. Person of interest veya lost olabilir guzel konulari var gibi. Yeni dizilerden limitless ve mr. robot u arkadaslarim tavsiye ediyor siz ne dusunuyorsunuz bunlar hakkinda?
    the wire, the shield, narcos. bu 3 üne bi gözat hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

the wire, the shield, narcos. bu 3 üne bi gözat hocam:)

Alıntıları Göster
    The Walking Dead
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

The Walking Dead

Alıntıları Göster
    Çok önyargılı yaklaşılabiliyor ancak Desperate Housewives diyebiliyorum. Son 7 sezonunu 7 hafta içinde bitirmiştim. Yapacağım işleri aksatmıştım, o kadar sarmıştı ki. Hatta çok uzun olmasına rağmen ikinci defa başlayıp bitirdim. Olay ev kadınlarının aşk meşk sorunlarına deyinmiyor. Cinayet, gizem, soru işaretleri, olayların akıcılığı, ama aynı zamanda olayların komik yönleri. Çok güzel bir birleşim olduğunu düşünüyorum. Sırf IMDb'de 10 puan vermek için IMDb üyeliği aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Çok önyargılı yaklaşılabiliyor ancak Desperate Housewives diyebiliyorum. Son 7 sezonunu 7 hafta içinde bitirmiştim. Yapacağım işleri aksatmıştım, o kadar sarmıştı ki. Hatta çok uzun olmasına rağmen ikinci defa başlayıp bitirdim. Olay ev kadınlarının aşk meşk sorunlarına deyinmiyor. Cinayet, gizem, soru işaretleri, olayların akıcılığı, ama aynı zamanda olayların komik yönleri. Çok güzel bir birleşim olduğunu düşünüyorum. Sırf IMDb'de 10 puan vermek için IMDb üyeliği aldım.

Alıntıları Göster
    Person of Interest

• quote:

Orijinalden alıntı: craftix

Person of Interest

Alıntıları Göster
    Shameless
    Banshee
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar bu benim ilk konum yanlış birşey yaptıysam affola. Başlıkta yazdığı gibi saran bağımlı yapan yabancı dizi arıyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
    Beni en çok içine çeken diziler: PRISON BREAK, CHUCK, THE LAST SHİP, SHERLOCK, BAND OF THE BROTHERS,DEXTER vs...
    aynen bu diziler gibi içine çeken ve dizilerdeki karakterler ile iç içe hissettiğiniz bir dizi arıyorum.

Friends
    Sons of Anarchy
    Shameless
    Blue Mountain State
    Lost
  • Cevaplar icin tesekkurler hepsini inceliyorum
  • quote:

Cevaplar icin tesekkurler hepsini inceliyorum
    Breaking Bad diyebilirim ama sürükleyici değil bazı sezonları aksiyon ve bağımlılık dersen Prison Break tek geçerim
  • Fringe
    Lost
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Fringe
    Lost
    lost
    prison break
    spartacus
    dexter
    person of interest
  • Spartacusu izlemeden olme
    Ardindan rome ve vikings
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.