Şimdi Ara

Bağımlılık Yapan Yabancı Dizi Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
1.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SoA ve Lost senin aradığın diziler hocam SoA da hele tam bir karakter patlaması var Lostta aynı şekilde bi de daha başlayamadım ama Oz da bu karakter derinliğine girer rahat çeteler falan filan ona da bakabilirsin
  • true detective bence 1 sezonunda 8 bolum var gece basladim sabaha bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daredevil
    mr robot
    vikings

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla gecen gece 4-5 bölüm art arda game of thrones'u izledim. bayağı bağımlılık yaptı açıkçası biraz erotik sahnesi bol ama işte....
  • The Agent kullanıcısına yanıt
    Limitless güzeldir mr robot seni sıkabilir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

Lost
    Breaking Bad

Ben de bu ikisi diyorum.
  • Glee
    The Flash

• fringe

dizi öteki dizilerden çok farklı bence.karakterler ailenden biri gibi oluyor sanki.

walter bishop bir dede
    peter bir baba
    olivia bir abla gibi oluyor diziyi izlerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnAficaL

true detective bence 1 sezonunda 8 bolum var gece basladim sabaha bitti

ben de gece başladım sabah bitirdim ama garip bir şey oldu benimkinde. sabah saat 6 da ankara'ya uçağım vardı. bu manyak rust cohle un söylediği sözler, konuşmaları filan aklımı başından aldı. unuttum ben uçağı muçağı; sonra sezon bitti sabah saat 10 buçuk gibi aniden hass.ktir uçak kaçtı ya la derken buldum kendimi. ama pişman değilim müptelası oldum rustin cohle abinin:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanugur -- 13 Ocak 2016; 9:37:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mollyket

Çok önyargılı yaklaşılabiliyor ancak Desperate Housewives diyebiliyorum. Son 7 sezonunu 7 hafta içinde bitirmiştim. Yapacağım işleri aksatmıştım, o kadar sarmıştı ki. Hatta çok uzun olmasına rağmen ikinci defa başlayıp bitirdim. Olay ev kadınlarının aşk meşk sorunlarına deyinmiyor. Cinayet, gizem, soru işaretleri, olayların akıcılığı, ama aynı zamanda olayların komik yönleri. Çok güzel bir birleşim olduğunu düşünüyorum. Sırf IMDb'de 10 puan vermek için IMDb üyeliği aldım.

Katılıyorum. Dizi tarihinin en iyi birkaç dramasından biridir. Kesinlikle izlenmeli.
    Ayrıca Person of Interest ile Limitless'tan da uzak dur. Zaman kaybıdırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

quote:

ben de gece başladım sabah bitirdim ama garip bir şey oldu benimkinde. sabah saat 6 da ankara'ya uçağım vardı. bu manyak rust cohle un söylediği sözler, konuşmaları filan aklımı başından aldı. unuttum ben uçağı muçağı; sonra sezon bitti sabah saat 10 buçuk gibi aniden hass.ktir uçak kaçtı ya la derken buldum kendimi. ama pişman değilim müptelası oldum rustin cohle abinin:)

adam insani sigaraya baslatcak o nasil sigara icmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnifical -- 13 Ocak 2016; 11:07:14 >

• Ben biraya başladım ama rust abi gibi bira kutusundan çöp adam yapamıyorum

• Game of thrones
    The big bang theory
    Belki biraz da flash.

• quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

quote:

bende dün bitirdim true detective'in ilk sezonunu 2 günde .. 2. sezona bugün bir baktım ama rust ile martin reyizlerden sonra yeni adamlarla sarmadı nedense, colin farrell olsada başrolde... ayrıca rust yüzünden 2 aydır satın almadığım sigarayı soğukkanlılıkla mahalle marketinden gece yarısı aldım

• bu arada öneriler için teşekkürler hepsini sırayla izleycem galiba

• Bende prison break izledikten sonra hiç bir dizi beni sarmaz diyordum.
    O mu bu mu derken breaking bad izlemeye başladım.
    İyiki de başlamışım. Sanada öncelikli tavsiyem breaking bad
  • Murat006 kullanıcısına yanıt
    3-4 bölümünü izledim ama dizi akmıyordu be usta laf atanlar olabilir ama öyle yani heycanlandırmadı beni nedense
  • Sons Of anarchy kesinlikle izlenmesi gereken bir dizidir. Tam tarfinize uyuyor. Karakterler çok iyi.

• uzun tatiller girince izlediğim tüm dizilerden soguyorum. bu noel tatilinde game of thrones e basladım. iyi de oldu
    bir de Marco Polo yu izliyorum. Kubilay Han ın yaşamını anlatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.