Şimdi Ara

Bağımsız 2 - İlk Bölüm (Yeni Yılda Yeni Konsept) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vallahi şu site 3 sene önce nasıldı şimdi ne hallere geldi.Her geçen gün kendinizi adım adım dahada geliştiriyorsunuz.Programın yeni konsepti süper olmuş.Herbir oyunu tanıtırken harcadığınız zamanlama ve sondaki Talha VS Gökhan kısmı... Oyum The Stomping Land'e :)
  • Stomping Land'ın daha önce bağış sayfasında görmüştüm. Çok hoşuma gitmişti. Kesinle şahane bir oyun. Minecrafttan vaz geçirebilecek derecede neredeyse. Hele ki şu inşaa işini biraz daha detaylı yaparlarsa daha minecrafta lüzum kalmaz bence.

• Gökhan yılmaz'ın seçtiği oyun gerçekten muazzam vaad edileni yapabilirse gerçekten alınabilir bir oyun.Arkadaşlarınızla zevkle oynayabileceğini bir oyun tabiki kaç dolar'dan satılacağıda önemli bir konu 10$ 15$ aralığında olursa alınabilir bir oyun olur.

Oyum Gökhan Yılmaz'ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crynet -- 5 Ocak 2014; 23:09:02 >
  • Jenerik ve program içindeki emek gerçekten takdire şayan.. Gökhan gerçekten işini iyi yapıyor,görsel efekt konusunda.. Anket konusunda ise, Framed'i izlerken çok iyimiş ya buna oy verilir dedim ama Stomping Land'de fena değil, geliştirilirse ve oynayacak adam da bulabilirsek tadında yenmez.. Tablet kullanıcısı olmadığım için Stomping Land'e oyum Ama kesinlikle framed in kötü olduğunu göstermiyor bu,çok iyi,dişe diş iki rakip seçilmiş bence..
  • Müthiş bir bölüm hazırlamışsınız gerçekten. Özellikle son bölümde gülmekten ev halkını başıma topladım. Hele hele Grand Theft Dinazor esprisinde yıkıldım. Çok başarılı bir program olmuş. Hep bu çizgide devam edersiniz umarım.

Benim oyum The Stomping Land'e. Atmosferi çok harika. Ve benim için en büyük artısı ise PC'ye çıkacak olması. Framed de güzel ama hem iOS'a özel hem de bir adım geride. The Stomping Land farkla alır.

• çok arada kaldım ancak mobil ve singleplayer oyunları çok sevmediğim için oyumu stomping land'e verdim. iki oyun da çok güzel. ger

• İki oyun da çok güzel ama Stomping Lande verdim oyumu.

• çizgiroman sever olarak Framed
    Dinozor sever olarak Stomping Land
    Yalnız Stomping Land tam da kafamda "keşke spore'da tribal stage böyle olsaymış" dediğim tarzda (büyük ihtimal biraz esinlenmişler spore'dan).
    Sanırım Stomping Land diyecem
  • framed'i de çok başarılı buldum cidden, ama the stomping land daha sağlam duruyo, tamamiyle yeni bir düşünce değil ama yeterince eğlenceli ve güzel :) ama bu yeni konsept ve açılış videosu çok güzel olmuş takdir ve teşekkür ettim. inşaallah böyle devam eder, eğlenceliydi :D
  • gökhanın oyunu daha iyi talha google dan aratıp bulmuş :p

• Talha aynacı sevdiğimden oyu sana verdim ama gökhan yılmazsın oyunu daha başarılı buldum :)

• The Stomping Land efsane olarak geliyor oy vermekle yetinemedim :)

Bu arada steam os diye bişey çıktı BSC olarak bir inceleme gibi nedir ne değildir bir video olaydı iyiydi

• talha <3 sevdiğimden oyu sana verdim ama gökhan yılmaz ın oyun daha iyi :P
  • Tabiki Gökhan'ın oyunu The Stomping Land...
  • framed i neden bulamiyorum ben ?
  • Valla The Stomping Land o kadar güzel gözüküyor ki Talha Abi bile dayanamayıp oyunu buna vermiştir

• bagımsız için burdayım bitti gidiyorum çok mükemmeldi yeni yılın 1. bölümü ve kapışma işi çok iyi olmuş :D

• iki oyunda süper ötesi ama Dinazorlar alır :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

The Stomping Land aşırı hoşuma gitti, özellikle survival tarzı oyunları ve dinazorları seven biri olarak, eğer gerçekten vaat ettiklerini gerçekleştirebilirlerse uzun saatler oynayabilirim gibi duruyor.Ki yine olursa bi <b>Oyundayız</b> iyi gider gibi bu The Stomping Land'a. Framed de iyi bi oyun gibi duruyor, ayrıca orjinal bi yapısı var ama o kadar etkilemedi beni.Zaten iOS kullanıcısı da değilim.No Man's Sky da ilgimi aşırı şekilde çekti, bi de Pixel Piracy de iyi gibi duruyor listeden.Yeni konseptte bence çok iyi olmuş.

+1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.