Arkadaşlar merhaba. Yılbaşından önce bir e-reader almak istiyorum.
Sanırım bu işi en iyi yapanar Kindle ve Kobo markaları.
Bunları biraz araştırdım ve açıkçası gözüm fazlasıyla "Kindle Paperwhite 5" takıldı.
Fakat kafamı kurcalayan birkaç nokta oldu.
- Reklamlı olan versiyonlarından kaçınmak gerekir mi? Reklamları cihaz hacklenmeden kolaylıkla kaldırılabiliyormuş sanırım, bu durum hakkında fikiri olan var mı?
- Fiziksel mağazalarda bu cihazı bulamadım, o yüzden ekranı hakkında bir fikrim yok, göz yormayan ve neredeyse gerçek kağıt hissi veren bir ekran yapısına mı sahip?
- Bu husus bilhassa benim için çok önemli. Ben kitaplarımı GooglePlay'den alıyorum, sanırım convert edip bu cihaza atma şansım varmış. Doğru mudur?
Bu durumda aksayan ya da hatalı çalışan bir şey oluyor mu?
Aslında özetle, ekranı göz yormayan ve sanki kağıtmış gibi hissettiren ve googleplay kitaplarımı okuyabileceğim taşırken de yormayacak bir cihaz arıyorum.
Önerilerinize ve yönlendirmelerinize açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
Kasa İçin m2.SSD Takabileceğim Aparat Arıyorum
Merhaba arkadaşlar, hazır sistem kasa aldım. Bu kasadan kendi içinde m2.ssd ile geldi.
Daha önce kullandığım kasada da aynı türden bir depolamaya sahiptim.
Şimdi ikisini birden kullanmak istiyorum fakat anakartın üzerinde tek giriş var.
Sanırım benim için en hızlı ve doğru çözüm SATA'dan bağlanabilecek bir dönüştürücü kart olacak diye düşündüm
Öncelikli olarak sizden, aşağıda iki tane örnek olarak koyduğum ürünlere alternatif, kaliteli ve tam istendiği gibi çalışacak ürünler varsa benimle paylaşmanız olacak.
Bu üründe sıkıntılı olarak gördüğüm, kasanın dışına giden metal ayak. Bazı zamanlarda bunların kasa-anakart oranlarının tam oturmadığı için montajını çok zor yaptığımı hatırlıyorum.
(ayrıca dışa bağlantı vermeyeceği için de gerek yok diye düşünüyorum)
İkinci ürün, tam istediğim gibi ama Alfais güvenilir bir marka mı? Aktarım hızları donanımımın altında kalırsa ve düşük kapasitede çalışırsa diye korkuyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
ANAKARTIM ÜSTTE LİNKİNİ BIRAKTIĞIM MODEL.
Arkadaşlar merahaba. Eskiden TV reklamlarında Polyphonic olarak Mavi Boncuk zil sesi çalan bir telefon vardı. O'nu bir türlü hatırlayamadım.
Sanırım SAMSUNG'un bir telefonuydu.
Hatırlayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Kasadaki Sabit Disk Lambası Yandıkça Seste Parazit Oluyor
Herkese merhaba.
Kasamın üzerinde bir lamba var bunun sabit disk lambası olduğunu düşünüyorum.
ara-ara yanıp sönüyor ve o'nun yanıp sanmasıyla eşlenik olarak seste cızırdamalar oluyor. Bir şey sürtüyor gibi ses geliyor ve bu çok oluyor.
Benim kasamda 3 tane SSD var sadece Harddisk kullanmıyorum.
Bu sorun, 2.monitörü taktıktan sonra oldu. 2. monitörü kullanmam gerekiyor ve problemi olmadığına eminim. Zaten ses sadece monitörden değil, kulaklık taktığımda da geliyor.
Önerileriniz varsa çok sevinirim.
Ses Kaydında Sürekli Dip Ses ve Topraksız Hat Sorunu
|
MINECRAFT Server ve Port Yönlendirme Problemi
|
Ultra Slow Motion'ı Olan bir Telefon Arıyorum.
|
Yabancı Bir Şarkı Arıyorum
|
Karanlıkta Parlayan Misina Arıyorum
|
FIFA17 Kapağı Bulabilir miyiz?
|
Meslek: Grafik Tasarım
İlgi Alanları: resim
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 18.306 (Bu ay: 448)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 278 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun