Arkadaşlar derdim sadece minecraft'da online server kurmakla alakalı ama denediğim yöntemler arasında PORT yönlendirme problemimin de olduğunu düşünüyorum.
MC Win10 editionda, Bir dünya başlattığınızda doğrudan XBOX Live ağı ile aynı zamanda multiplayer bir dünya olur, XBOX Live Arkadaşlarınız doğrudan internetten oyuna dahil olabilirler. Bundan 2-3 ay öncesine kadar hiçbir problem olmadan ben oyunu açıyordum ve arkadaşlarım giriyordu. Şimdi ise "dünyaya bağlanılamıyor" hatası alıyorlar ama ben onların oyunlarına dahil olabiliyorum. İşin komik tarafı ise sistemde ve oyunda herhangi birşey değiştirmemiş olmam. MC'ın Java sürümünde server için port açmam gerektiğini hatırladım ve WIN10Edit. 'ın portunu bulup modemden port açtım yine olmadı fakat internette PORTCHECKER şeklinde birkaç site buldum ve açtığım portu denetledim, hepsi de portun kapalı olduğunu söyledi. Superonline ya da Modemimde arıza vardır belki diyip, telefonun mobil internetini paylaştırdım ve oradan oyun kurdum yine aynı hatayı alıyorum XBOX Live ağını denetlediğim bölümde ise bazen Teredo hatası alıyorum hiçbirşeye dokunmadan yeniden test et diyorum herşey normale dönüyor.
Bütün bunların üzerine WIN10'u formatlayıp tekrar kurdum, hiçbirşey yüklemeden direkt Minecraft denedim yine olmadı.
Var mı fikri olan birisi? Şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme