Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Indie oyun tabiri aslında aynı zamanda düşük bütçeli yapımlar için de kullanılıyor.
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Bu oyun da süper. Geçen gün rasgele denk gelmiştim. Oynanacaklar listeme eklemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Bu oyun da süper. Geçen gün rasgele denk gelmiştim. Oynanacaklar listeme eklemiştim.
    Hangi oyun dostum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Door Kickers: Action Squad
  • quote:

Door Kickers: Action Squad
    Coop arkadaş arıyorum oynamak istersen aldığında oynarız isterseniz. Boyutu ufak ederi pahalı ben sevdiğim tarz olduğundan çıktığı gün aldım.

Çok fazla oyun biriktiği için indirime girince alırım büyük ihtimal. Yalnız oyun çok hoşuma gitti. Vuruş hissi çok tatlı. Biraz Hotlime Miami'ye benziyor
  • Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]

Son zamanlarda oynadığım en iyi İndie (Huntdown) oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Haziran 2020; 22:14:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok fazla oyun biriktiği için indirime girince alırım büyük ihtimal. Yalnız oyun çok hoşuma gitti. Vuruş hissi çok tatlı. Biraz Hotlime Miami'ye benziyor
    Çok keyifli opetörler levrl atlıyo ailahları geliştirme var. Tam bir platform operasyon oyunu. Taktiksel yapısı mod ve bölüm çokluğuda doyurucu.

• Arkadaslar fanatical da indie oyunlar icin bir bundle duzenlenmis, fiyati 2.49$ olarak geciyor. Goz atmanizi oneririm guzel oyunlar var.

Oyunlar:
    OPUS: The Day We Found Earth
    TRI: Of Friendship and Madness
    Brawlout
    Dead Age
    Beholder
    Distrust
    Donuts'n'Justice
    Crimsonland

• 23 Haziran'da çıkacak... Kullanıcı yorumlarında hikayesinin çok iyi olduğu söyleniyor.

-----

Tower of Time | Release Trailer | PS4, Xb1 & Switch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Haziran 2020; 3:0:9 >
  • The Last Faith'i Kickstarter'daki sayfası aracılığıyla gördüm. Son dönemde çıkan bağımsız oyunlardan özellikle Blasphemous'a tasarım anlamında çok benziyor. Şuan Kickstarter'da hala destek almaya devam ediyor ama gereken miktara çoktan ulaşılmış. Fragmanını beğendim gerçekten, takip listeme de ekledim oyunu. Gotik tarz ve metroidvania türünü sevenler için güzel bir oyun gelecek gibi görünüyor.

Creaks'e Steam'de denk geldim, tasarımlarıyla ve tarzıyla bana öncü bağımsızlardan Braid'i bir hayli anımsattı. Aynı Braid gibi Creaks'de bir bulmaca oyunu, kısa bir oynanış videosuna denk geldim, yaratıcı bulmacalara sahip bir oyun olacağa benziyor. Steam sayfasında çıkış yılı olarak 2020 verilmiş, konsollar ve PC için çıkış yapması planlanıyor. Steam'de desteklenen diller arasında Türkçe de bulunuyor.

Death Trash'i bir süredir takip ediyorum, bu sene erken erişim olarak Steam'e çıkış yapması planlanıyor. Erken erişim'den çıkınca konsollara da gelmesi planlanıyor. Oyunun sayfasında cyberpunk, kara fantezi, korku, post apokaliptik gibi birçok temadan ögenin oyunda bulunduğundan bahsedilmiş. Tür olarak bir RPG oyunu ve dediklerine göre yarı açık bir dünyaya sahip, yaratılan dünyanın el yapımı bölümlerle doldurulduğunu söylüyorlar. Oyunda yakın dövüş, gizlilik gibi farklı oynanış tarzlarının, bir RPG'de olmazsa olmaz çoklu diyalogların ve karakter yaratmanın bulunacağını söylüyorlar. Ayrıca oyunda aynı ekranda oynanabilen 2 kişilik co-op modu olacağı da söylenmiş.

Disjunction cyberpunk temalı bir gizlilik-aksiyon RPG oyunu, denilene göre 2048'in New York'unda geçiyor. Oyunda 3 farklı karakter olacakmış. Her bir karakterin farklı becerileri, cybernetic geliştirmeleri ve yetenekleri olacakmış. 30'un üzerinde el yapımı ve çizgisel olmayan bölüm olacağını söylüyorlar. Oynanış olarak Hotline Miami'yi anımsatıyor fakat oyunda gizlilik de aktif bir rol oynuyor. Aynı şekilde bu oyunun da 2020'de çıkış yapması bekleniyor, konsollar ve PC'ye çıkış yapacak. Merak edenler varsa Steam'de demosu mevcut.

Konuda da bahsi geçen Figment'in ikinci oyunu Figment: Creed Valley bu sene çıkış yapacak. İlk oyun gibi kendine münhasır bir atmosferi olacağı kesin. Türkçe ilk oyunda olduğu gibi yine desteklenen diller arasında. Konsollar ve PC için çıkması planlanıyor.

SteamDolls'u da Kickstarter aracılığıyla gördüm. Aynı şekilde bu oyun da bir metroidvania fakat Steampunk bir dünyada geçiyor. Ana karakteri seslendiren MGS serisinden Solid Snake'i de seslendirmiş olan David Hayter'mış. Çıkış tarihi olarak 2021 senesini vermişler, konsollar ve PC'ye çıkması planlanıyor. Merak edenler varsa Steam'de yayınlanmış bir demosu mevcut.

Minute of Islands tasarım tarzı ve çizimleriyle ilgimi çekti. Özellikle dünya ve karakter tasarımları dikkat çekiyor. Creaks gibi bu oyun da bir bulmaca oyunu. Steam sayfasında yazana göre oyunda bir zamanlar gizemli devlerin yaşadığı bir takımada'da yaşayan Mo isimli bir kızı kontrol ediyorsunuz. Çıkış tarihi olarak 2020 belirtmiş, konsollara ve PC'ye çıkış yapacak.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık hocam.

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Figment: Creed Valley
    Minute of Islands

bu iki oyunu takibe aldim. figmentin ilk oyunu çok güzeldi 2. oyunuda merakla bekliyorum 2020 kış olarak gözüküyor çıkış tarihi. Minute of islands da güzele benziyor ilgimi çekti Q2 olarak belirtilmiş çıkış tarihi bu ay çıkması lazim

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Figment'i birlikte alırız. :)

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Bugun ilk oyununa basladim. Epic bedava vermisti deneyeyim dedim. Boyle oyunlar pc den ziyade ps veya mobile icin daha uygun gibi geliyor bana nedense. Ama oyun merak uyandirmadi degil. Bakalim vakit bulursam bitiririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Project Warlock | Çıkış Fragmanı | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Haziran 2020; 6:20:29 >
  • Takip ettiğim oyunlardan ikisi olan Eldest Souls'un gameplay yayını olacak 19 Haziran'da, 17 Haziran'da da Röki gameplay yayını olacak, yayınlar ile birlikte ön sipariş ya da demo gibi bir duyuru olabilir.

Oyunun fragmanı ve ilgili paylaşım aşağıda arkadaşlar.

Eldest Souls

Röki

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott Storch -- 10 Haziran 2020; 11:47:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Eldest Souls radarıma girdi.

• Konudaki tavsiye üzerine unutmadan hazır indirime girmişken Enter the gungeon aldım

Exit the gungeon hakkında görüşleriniz neler ilki kadar güzel mi? Bugün başlamayı düşünüyorum Enter'a

Aslında Yakuza 0 Kiwami 1-2 indirmiştim fakat onlara vakit ayıramadığımdan bu tarz oyunlar ciddi anlamda nimet
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Exit The Gungeon henüz oynamadım. Enter The Gungeon ise oldukça başarılı Rogue-like türünde bir oyundur. Biraz zor olmasının yanında eğer kaptırılırsa uzun saatler harcanabilir.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.