Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni indirime girmiş oyunlardan ufak bir liste daha yaptım.

Stranded Deep: Long Dark, Subnautica tarzı hayatta kalma temalı oyunları sevenlere öneririm. Fiyatıyla doğru orantılı , beklentiyi çok yüksek tutmadan şans verilebilir. Grafikleri iyi lakin oynanış olarak biraz hantal kalmış. Türü sevene öneriyorum.
    (62₺)

Wreckfest: Drive Hard. Die Last. : Her ne kadar İndie olmasa da , konsolda yarış oyunu kıtlığı yaşandığı için listeye eklemek istedim. Oldukça güzel fizikleri ve hasar dinamikleriyle, denenmesi gereken bir yapım. Burnout , FlatOut tarzı oyunları sevenlere öneririm.
    (107₺)

Graveyard Keeper: Stardew Valley tarzı komplike yapımları sevenlere öneririm. Tatlı çizimleri, ve fena olmayan bir hikayeye sahip. Bu fiyata kesinlikle değer.
    (31₺)

Genesis Alpha One: Rogue-like FPS olarak geçiyor. Arkadaşlarınızla beraber oynamak isterseniz deneyebilirsiniz. Dip fiyata düşmüş.
    (53₺)

I Am The Hero: Beat 'em up türünde bir yapım, kısa süresi ve keyifli oynanışıyla denemeye değer.
    (20₺)

Gorogoa: Bana göre indirimlerdeki en iyi İndie budur. El çizimi tasarımlar ve özgün bulmacalarla denenmeyi hakeden bir yapım.
    Gris vb oyunlara ön ayak olmuştur.
    (27₺)

Rad Rodgers: Son derece keyifli bir oynanışa ve kaliteli mizaha sahip bir yapım. Side Scroll türündedir. Rayman Legends tarzı oyunları sevenlere öneririm.
    (42₺)

Party Hard: Hotline Miami tarzı oyunları sevenlere öneririm. Pisman olmazsınız.
    (20₺)

Superhot: Çok özgün bir Fps'dir. Bu konuyu takip eden herkesin denemesini öneririm. Hem çok özgün hem çok eğlencelidir. Tek eksisi biraz kısa sürüyor.
    (57₺)

İmla hataları olduysa kusura bakmayın. Listeyi telefondan oluşturdum. Ayrıntılı sorularınız olursa konu içinden yahut, PM atarak sorabilirsiniz.

Listeye eklemediğim bazı oyunlar var. Odin Sphere gibi, bu oyun her ne kadar oynadığım en iyi İndie olsa da daha öncesinde dip fiyatı görmüştü. O yüzden şimdilik listeye eklemiyorum. Dileyen yine de alabilir. 100₺ civarına düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 10 Haziran 2020; 16:36:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Agony de var. Şuanda en düşük fiyat 21 TL. Üstelik oyun Türkçe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 10 Haziran 2020; 15:48:43 >

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Değmez hocam, ben zamanında ön sipariş almıştım. Oynadığım en kötü 10 oyun arasına rahatlıkla alırım. Türkçe olması dışında çekilebilir tek bir meziyeti dahi yok. Çağ dışı kontroller, göz kanatan grafikler(Kötü demiyorum, tasarım olarak berbatlar) test edilmeden çıkan bir yapım. Firma oyuncuları hiç sallamamış.

• Ben oyunun başını oynamıştım. Fakat oyuna henüz başlamadım. Oyunun tarzı ve mekanlar hoşuma gidiyor.
  • Arkadaşlar burada daha çok konsol oyuncuları var ama yine de paylaşmaya değer buldum. Gündemdeki ırkçılık konusuyla ilgili itch.io sitesi bir bundle kampanyası başlattı, çok ilgi gördü ve bundle içerisinde yer alan oyun sayısı çok ciddi artış gösterdi. Şu an 1400 civarında oyun drm free olarak 5 dolara satılıyor. İçlerinde celeste ve a short hike gibi yapımlar da var. Linki buraya bırakıyorum.

Bundle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oyunlara böyle şeyler söylemekten imtina ederim ama agony iğrenç bir oyun.
  • Prison architect dip fiyat kaçmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superhot önerebilirim. Farklı bir oyun yapısı var, taktiksel bir oyun. Bir oturuşta bitirdim yaklaşık 2-2.5 saatlik oynanışı var.

• Son indirimlerde ilgimi çeken oyunlar:

NECROPOLIS: A Diabolical Dungeon Delve = 22 tl
    Legend of the Skyfish = 16 tl
    Mekabolt = 9 tl
    Super Wiloo Demake = 9 tl
    Riddled Corpses EX = 8,80 tl

Yukarıda belirttiğim oyunlarla ilgili oynamış olanlardan fikir bildirmelerini rica ederim.

İndirimlerde Cengizhanın belirttiği oyunların dışında benim oynamış olduğum ve önerebileceğim;

Streets of Rogue : Dip fiyattan 40,05 tl. 4 kişiye kadar oynanabilir izometrik, eğlenceli bir oyundur. Arkadaşımla güle eğlene oynamıştım, hernekadar pixelart oyunlarına kolay ısınamasam bile. Hatta indirim bitmeden yukardaki oyunlardan tatmin olacağım kadar tavsiye almazsam büyük ihtimalle hesabıma alırım.

FullBlast : 11 tl. Kafa dağıtmak için oynamayı sevdiğim oyun türüdür. Tür ile Ataride galaxy isimli bir oyunla tanışmıştım. İsmini yanlış hatırlıyor olabilirim. dikkat gerektiren oyunların arasına sıkıştırmayı seviyorum ve bu oyun türünün hakkını veriyor. Sine Mora isimli benzer oyun da var şuan indirimde hatta ama şahsi kanaatim bu daha iyi.

Tembo The Badass Elephant : 22,04 tl. Dip fiyat değil ama 2018 veya öncesinde görmüş sanırım dip fiyatı, platform türünde , içinde biraz komedi barındıran (grafiklerle alakalı) şahsi kanaatimce zevkli bir oyundur. Türün severleri değerlendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hugo_Zero -- 11 Haziran 2020; 2:20:40 >

• Foreclosed oyunu duyurulmuş. Çizgi roman grafik tarzında. Oynanış ve vuruş hissi biraz değişik geldi. O yönden bende biraz soru işareti var. Yine de paylaşalım.

-----

Görsel olarak çok hoş duruyor hocam 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tribes of Midgard'ı aşırı beğendim.

-----

• Little Devil Inside - Showcase Trailer | PS5

Akşam tanıtılan Platformer oyunlardan en çok bu hoşuma gitti. Little Big Planet ise Mario Odyssey gibi olmuş. Sabırsızlıkla bekliyorum.

• Enteresan bir çevre detayı var bu oyunda. Çok uğraşılmış. İlk hali böyle değildi. Bu açıdan da çok beğendim.
  • Dünkü sunumda bir kediyi kontrol ettiğiniz Stray benim hoşuma gitti baya.Bekliyorum merakla.

• Beyond Blue

Simulasyon sevenlerin ilgisini çekebilir.
    Bu oyunu çok beğendim , hatta dünün en gözdesi bana sorarsanız. Büyük veya küçük herkesin sevebileceği türden, PS4'e gelir mi bilmiyorum ama şuanki durumda PS5 almak beni zorlamasaydı ilk paramı yatıracağım oyun olurdu.
  • Hugo_Zero kullanıcısına yanıt
    PS4’e de gelecek. Zaten ilk önce PS4’e duyurulmuştu. PS5’e ise dün duyuruldu.

• Yes Your Grace 26 Haziran'da Switch ve Xbox'a çıkıyormuş. Beklediğim bir oyundu, yarın ön sipariş geçicem.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.