Şimdi Ara

Bağırsak kurtlarım var mı doğal yoldan öğreniyorum (ss'li) - Deney tamamlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
4
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sakalsız mümin

oruç?

Bunu yazıcaktım.Boş boş işlerle uğraşıcağına gitsin oruç tutsun.
  • Arkadaşım özel bir nedenim var ki tutmuyorum peh Allahım ya sabah sabah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Temmuz 2014; 15:27:51 >
  • Balkabağının içindeki çekirdeği kurutup tuzlaman gerekliydi.Direk bakkaldan aldıysan yanlış yaptın bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Balkabağının içindeki çekirdeği kurutup tuzlaman gerekliydi.Direk bakkaldan aldıysan yanlış yaptın bro

Boşver artık haftaya doktora giderim orda belli olur herşey bakalım neler çıkacak içimizden

• quote:

Orijinalden alıntı: No More Sorrow

quote:

Orijinalden alıntı: Lopster

Balkabağının içindeki çekirdeği kurutup tuzlaman gerekliydi.Direk bakkaldan aldıysan yanlış yaptın bro

Boşver artık haftaya doktora giderim orda belli olur herşey bakalım neler çıkacak içimizden

Bendede var. Parazit belirtilerini okudum. Birebir aynı. Uğraşmak istemiyorum

• oo kabak çekirdeği alırım bi dal
  • Lopster kullanıcısına yanıt
    O değil de dışkı örneği falan alcaklarmış hastanede mi halletcez yoksa kabı vercekler ev de mi doldurcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

aynen kabak çekirdeği ye.

bu arada gece uyurken ağzından salya akarsa genelde bağırsak kurdunun göstergesidir.

Kışın değilde yazın oluyor hocam. Bİrde sürekli yazın sabahları uyandığım zaman tükürük oluyor ağzımda hep.

o zaman kurt olduğunu pek sanmıyorum olsun sen yinede kabak çekirdeği ye bir kase şikayetin geçerse vardır

bildiğimiz kavrulmuş kabak çekirdeği mi yiyeceğiz?

aynen bu işte

Bağırsak kurtlarım var mı doğal yoldan öğreniyorum (ss'li) - Deney tamamlandı

Peki hocam ayıptır sorması bunu yedikten sonra hep düşüyorlar mı etrafa falan?Birde aç karına yicez herhalde?

bilmiyorum ama aç karnına ye ardından lifli şeyler ye

öyle patır patır dökülceğini sanmıyorum

• hocam bana da haber versenize sonuç alınca cevaplayın mümkünse.
  • Daha kolayı var. Ben de bir aralar şüpeleniyordum. Bir doktorun yazısında su dolu bir kaba mıç 1-2 gün sonra orada kurtlar suda yüzerken görülürmüş. Denedim mi? Hayır. Eczaneye gittim hap aldım. Sonra kaşıntı geçti.

• Deney tamamlandı . Deney sonucunda dışkıda herhangi bir solucan/kurtçuk vs kısaca bir canlıya rastlanmamıştır. Bu deneyin sonucu pozitif

Bu arada baya inceledim ayıptır söylemesi

• quote:

Neler olucak devamı için bizden ayrılmayın

sonucu ssli paylaşmazsan iyi olur, hani sssiz anlat anladığımız kadarını dinleyelim ama POK LA BU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagirsak kurdu yikanmamis sebze vb yiyeceklerden birde taharet muslugu suyu pisse oradan olabiliyor diye biliyorum baska turlu olusuyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hint yağı veya müsil kullanmasak işe yarar mı ? Yani kabak çekirdeği yiyip direk mıçsak ?
  • Bendede var tamda onun için kabak çekirdeği çitliyordum. Konuyu gördüm. Ben doktora gittim kontil verdi işe yaramadı , gittim eczaneden sitraks şurup aldım dün içtim hemen etki vermıyormuş sanırım bende şuan o şuruba yardımcı olsun diye kabak çekirdeği çitliyorum.
  • ben de kilo alamıyorum diye bir baharatçıdan ilaç istemiştim ( macun vs) ilk önce kurtlar için kabak çekirdeği yağı verdi. yani seninkisi ile aynı yöntem sen çekirdek yiyip yağ içiyorsun ben direk kabak çekirdeği yağı içtim iğrenç bir tadı vardı 30dk içinde 5-10 kes lavaboya çıktım ( adam da böyle olacağını söylemişti) artık bir şeyler attım mı dışarı bilmiyorum

ama o günden sonra iştah biraz daha güzeldi gibi.
  • quote:

O değil de dışkı örneği falan alcaklarmış hastanede mi halletcez yoksa kabı vercekler ev de mi doldurcaz

Büyük ihtimal lağman verip orada isterler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Dostum merhaba,

Bu olaydan şüphelenip hastahaneye gitmiştim. Şunu unutma bağırsak kurtların var ise eğer kalçan,basenlerin inanılmaz derece bazı aralıklarda kaşınmaya başlıyor. Eğer bundan şikayetçi değilsen ki eğer var ise daha yeni yeni yaygınlaşıyorlardır. Lakin bağırsak kurtları kolay kolay vücutta oluşmazlar ki şunuda unutma insan vücudunda mutlaka kurt bulunur küçük veya büyük. Lakin bağırsak kurtları gibi kalıcı olmazlar.

Bak bu durum şakaya gelmez şüphelensen bile doğal yolları denemeden hastahaneye gitmelisin. Sana 1 kap verecekler ve dışkını içine koymanı isteyecekler. Biraz utanç verici bir durum olsada sağlık şakaya veya utanmaya gelmez. Dışkından yola çıkarak var mı yokmu anlayabiliyorlar.

Unutma ki eğer gitmez isen ve var ise onlar inanılmaz bir şekilde yaygınlaşır ve inanılmaz derecede büyürler. Bağırsakların dahil kurtlar tarafından yenmesini istemezsin herhalde ? En kötüsü ise tiksindirici bir durumdur.

Bende yaptırmıştım bu testi küçükken ve pozitif çıkmıştı ama ilaçlarla kurtuldum çocuktum

• quote:

Deney tamamlandı . Deney sonucunda dışkıda herhangi bir solucan/kurtçuk vs kısaca bir canlıya rastlanmamıştır. Bu deneyin sonucu pozitif

Bu arada baya inceledim ayıptır söylemesi

Eyw :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.