Şimdi Ara

Bağırsak kurtlarım var mı doğal yoldan öğreniyorum (ss'li) - Deney tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
2.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler olduğunu düşünüyorum ve internette şöyle bir yazı ile karşılaştım
    Kabak: Kabak çekirdeği bağırsak kurtlarını felç edici etkilere sahiptir. Bunun için en az iki avuç dolusu balkabağı çekirdeği yemek gerekebilir. Kabak çekirdeği yendikten 3-4 saat sonra 30 – 40 gram kadar hintyağı içilerek felç olmuş parazitlerin dışarı atılması sağlanır. Hint yağı yerine müshil etkili başka bir bitki de kullanılabilir. Kabak çekirdeği özellikle şeritlerde etkilidir.

Hemen kabak çekirdeği buldum bakalım 3-4 saat sonra. Neler olucak devamı için bizden ayrılmayın

Bu kadar kabak çekirdeği yedim
     Bağırsak kurtlarım var mı doğal yoldan öğreniyorum (ss'li) - Deney tamamlandı

Sonuç
    Deney tamamlandı . Deney sonucunda dışkıda herhangi bir solucan/kurtçuk vs kısaca bir canlıya rastlanmamıştır. Bu deneyin sonucu pozitif çıkmıştır
    En azından psikolojik yönden rahatladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 10 Temmuz 2014; 20:04:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim bi arkadaş ta aynısını yaptıydı meğersem o kurtlar delikten çıkarken zebaniye dönüşüyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: wut

Bizim bi arkadaş ta aynısını yaptıydı meğersem o kurtlar delikten çıkarken zebaniye dönüşüyormuş

Artık zebani ile tanışma vaktim gelmişti zaten

• takipdeyim
  • Aynisini bizim arkadasta yaptiydi sonra ic organlarini micmis... Gecen gordum elinde bobregi tasiyordu.

• Sizin is yerinde olaylar vardi ne oldu?
  • Ben de şüpheliyim Deneyebilirim bunu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bekliyoruz
  • Merak ettim.
  • bildiğimiz kavrulmuş kabak çekirdeği mi yiyeceğiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettim
    Hint yağı mı ne onu içtin mi peki
  • içimde bir canlı var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Merak ettim
    Hint yağı mı ne onu içtin mi peki

Kabak çekirdeğinde var mış o yüzden yedim

• Katil olma bence.
  • afiyet olsun
  • Dostum merhaba,

Bu olaydan şüphelenip hastahaneye gitmiştim. Şunu unutma bağırsak kurtların var ise eğer kalçan,basenlerin inanılmaz derece bazı aralıklarda kaşınmaya başlıyor. Eğer bundan şikayetçi değilsen ki eğer var ise daha yeni yeni yaygınlaşıyorlardır. Lakin bağırsak kurtları kolay kolay vücutta oluşmazlar ki şunuda unutma insan vücudunda mutlaka kurt bulunur küçük veya büyük. Lakin bağırsak kurtları gibi kalıcı olmazlar.

Bak bu durum şakaya gelmez şüphelensen bile doğal yolları denemeden hastahaneye gitmelisin. Sana 1 kap verecekler ve dışkını içine koymanı isteyecekler. Biraz utanç verici bir durum olsada sağlık şakaya veya utanmaya gelmez. Dışkından yola çıkarak var mı yokmu anlayabiliyorlar.

Unutma ki eğer gitmez isen ve var ise onlar inanılmaz bir şekilde yaygınlaşır ve inanılmaz derecede büyürler. Bağırsakların dahil kurtlar tarafından yenmesini istemezsin herhalde ? En kötüsü ise tiksindirici bir durumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 10 Temmuz 2014; 14:29:31 >

• çıkış anını canlı yayınla vermelisin
  • biraz daha ye de garanti olsun
  • oruç?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.