Şimdi Ara

Bağlama nereden alınmalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden veya kayseride bir yerden almak istiyorum . Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Bir de kısa sap mi uzun sap mı başlangıç için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şunu hiç vicdan azabı çekmeden söyleyebilirim. Ankara sönmez müzik ten bağlama alınmaz. En başta yüzüne bakmıyorlar. Paraya bakıyorlar. Bundan dört yıl önce hocam vasıtasıyla bağlama aldım şu an o bağlamalar bir buçuk milyar civarı. Bağlamanın sapı tam dört kez attı yani sağa sola çalıştı. Üç kere de yaptırdım buna rağmen hala aynı sıkıntı var en son olarak başka bir bağlama ustasına yeni sap yaptırttim. Adamlar bağlamalrına sahip çıkmıyor. Bir dünya para veriyoruz dört beş ay sonra bağlamada sıkıntı çıkıyor elimizde kalakalıyor. Ankara sönmez müzikten o yüzden bağlama almayın. Alacağınız

Ürününe sahip çıkan yerler olsun.

• Bence ikisinde de bambaşka güzellikler var. Başlangıç için de uzun rahat olur. Esasen yeni ogrenenler için fark etmez. Ben uzun ile başladım hemen bir buçuk ay sonra kısa ile beraber devam ettim.şunu fark ettim uzun da ilk zamanlar tek tel olduğu için daha kolay.

• Kastamonu Tekeli Saz Evi var youtube den izle Hacı rahmetli oldu ama oğulları devam ediyor bizim arkadaşa aldık fiyat performans iyi.bende yeniyim hem kısa sap hem de uzun sap var bende, kısa sapta parmaklarını iyi geliştirmen lazım ben uzun sapı daha çok seviyorum yeterli egzersizle bence uzun sap daha güzel başlangıçta parmakları baya zorluyor bu iş sabır işi çalıştıkça birşeyler çaldıkça devamı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @RİF_D -- 28 Şubat 2015; 23:57:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi PC alınmalı öneri
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.