arkadaşlar 2 gündür bu sorunla ugraşıyorum.. modemden vs hiç bir şey anlamadıgım için sizden yardım alabilcegimi düşündüm.. Aynı sorunları yasayan arkadaşlardan hat değerlerini istemişsiniz bende onları zorda olsa buldum :) evet arkadaşlar resimdeki gibi hat değerlerim, acilinden yardım ederseniz sevinirim.. Bu arada Allah kimseyi ttnet müşteri hizmetlerinin eline düşürmesin..
güncel
Bendede öyleydi..
Düzeldi bakalım hızım felan geri yerine geldi..
Ya alt yapı çalışması yapıyodur yada bozmuşlardır santrali
Bi kaç sokak aşagıda ögrenci arkadaşlarımız var onlarda böyle sorun yok inş senin dediğin gibi geçicidir, yoksa kafayı yiycem sonunda
senin hızı 4mbite sabitlemişler, arayıp sor bence biraz fırça at nedeni ortaya çıkar
quote:
Orijinalden alıntı: sinand99
senin hızı 4mbite sabitlemişler, arayıp sor bence biraz fırça at nedeni ortaya çıkar
Hızı hiç bi zaman sabitlemezler.. hattın santralde tanımlıdır zaten kac mb oldugu.. o anlık o hızı veremezler geçiçi olarak sabitlerler.. 20gündür 6mbit alamıyorken bugunden itibaren düzeldi 8e sabitlendi hızım sorun santral arızası
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam
quote:
Hızı hiç bi zaman sabitlemezler.. hattın santralde tanımlıdır zaten kac mb oldugu.. o anlık o hızı veremezler geçiçi olarak sabitlerler.. 20gündür 6mbit alamıyorken bugunden itibaren düzeldi 8e sabitlendi hızım sorun santral arızası
müşteri hizmetlerini ara bak nası sabitliyolar, hatta arıza olmasa bile sınır koyabiliyolar. Önce arıza nedenli sabitliyorlar sonra arıza düzelse bile unutuyorlar bazen hız hep o seviyede kalıyor telefon edince düzeltiyolar, başıma çok geldi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ateşşiz Adam
quote:
müşteri hizmetlerini ara bak nası sabitliyolar, hatta arıza olmasa bile sınır koyabiliyolar. Önce arıza nedenli sabitliyorlar sonra arıza düzelse bile unutuyorlar bazen hız hep o seviyede kalıyor telefon edince düzeltiyolar, başıma çok geldi
Valla ben bi ayda 30 kere santralı aradıgım için tanımadıgım santralist kalmadı
Adamlar auto hallediyor artık
Bende sınır koyuldugunu görmedim bi kere hat baglantısı yüzünden 7ye sabitlendiydi aradım 8e ayarladılar bidahada görmedim..
ha anca şöyle şeylero ldu arızalar olduugunda hızı sabitliyorlar 5 6ya net gidip geliyor yükseliyor 6,5 7mpbs sonra gene git gel 8de kalıyor
adil mi adlimi neyse işte :D öyle bi kota varya o dolmus benim, hızımı sabitlemişler demekki.. ama sorun o deil bnde kopma ya .. isterse 1 mgbt olsun oyundan düşmiyim yeter.. ama neden düştügümü bulamadım bi türlü.. Virüs de olabilir pcde, C ye format attım ama yine düştüm.. bn interneti zorlayana kadar evde kimse düşmüyo ama oyuna girim indirme yapim net kopuyo herkes düşüyo .. bn sorunun bnden kaynaklandıgınıda düşünüyorum ama dediğim gibi format attım pc ye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme