Şimdi Ara

Turkcel VINN Bağlantı kesiliyor ve tekrar bağlanıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben turkcell vınn'ımı kullanırken hep bağlanıtıyı kesiyor ama yoğun günlerde bunu yapıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ve VINN'ımda nasıl bağlantı kesmeyi engelleyebilirim? ama bağlantı kesilince/kopunca ve bağlı kalmayı durdurunca turkcell vınn'ın ışığı yanıp sönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerzan Dibu -- 13 Nisan 2016; 15:10:51 >

• Allah'ın rizası için nolur hala vınn bağlanıtıyı kesmeye devam ediyor lütfen yardım ama bağlanıtının kesilmesini ve tekrar bağlanmasını nasıl engelleyebilirim? ama vınn'ın ışığı yanıp sönmeye başlıyor yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerzan Dibu -- 13 Nisan 2016; 15:24:35 >
  • vınn bağlantı kesiyor ama yaa, lütfen bana cevap versenize, çıldıracam ama, ilk günlerde yapmıştı yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerzan Dibu -- 13 Nisan 2016; 15:33:09 >
  • vınn ama hep gün bunu tekrarlıyor ya, yardım istiyorum lütfen ama bağlantıyı kesmesini,vınn'ın ışığı yanıp sönmesini ve tekrar bağlanmasını nasıl engelleyeceğiz yav. yoksa vınn'ımı kıracam vallaha.
  • lütfen bana cevap verin yaa.
  • Lerzan Dibu L kullanıcısına yanıt
    bende bi aralar vınn kullanıyordum böyle dandirik hatalar veriyordu ss atabilirmisin acaba hatayı tam hatırlamıyorum çünkü ?
  • Turkcell VINN, bilgisayarı çok açık bıraktığımda (25-26 saate kadar) bunu her zaman yapıyor bunu 15 gb bilgisayara yüklendiğinde turkcell vınn hala bağlantı kesmeye devam ediyor, bu sorunun sebebi nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim ve bunu nasıl engelleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerzan Dibu -- 25 Nisan 2016; 16:07:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanım Haber Forum'da mesaj gönderdiğimde ve düzenlediğimde turkcell vınn bunu yapıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim ve sebebini bilen? ama artık düzeldi bir daha bunu yapacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lerzan Dibu -- 25 Nisan 2016; 16:10:02 >
  • turkcell vınn iki kez bunu yaptı ama turkcell vınn'ın ışığı yanıp sönmeye devam ediyor, Allah'ın rizazı için nolur lütfen bana çözüm bulsun ve sebebini hatırlatsın lütfen ama.
  • ss attım ama hatırlıyorum ki ama vınn her gün bağlantı kesmeye devam ediyor ve ışığı yanıp sönmeye devam ediyor.
  • turkcell vınn 1sn ve 1dk aralarında kopma yapıyor ama donanım Haber'de bir şey yazarken.
  • mouse'da imleç'de 1sn yeşil dönen daire çıkıyor ve bağlantı kesmesini istiyor ve bunu yapıyor bana lütfen cevap verin.

• işte bu son mesajım: yine yapıyor yaa.
  • Yes - Evet.
  • Arkadaşlar Mega Man Legacy Collection'u mega.com'dan indirmeyi denediğimde turkcell vınn bağlantıyı kesiyor ve vınn'ın ışığı flaş gibi yanıp sönüyor. lütfen yardım edin.
  • Lerzan Dibu L kullanıcısına yanıt
    Vpn kullanıp indirin halen sorun devam ediyorsa yüksek veri olduğu için kendi bağlatısını kesiyor olabilir.
    Avast SecureLine deneme sürümü ile hızlıca indirebilirsiniz.
    Ekstra olarak Türkcell müşteri hizmetlerinden teknoloji uzmanlarına sorununuzu iletin gerekirse modemi Türkcell Tim götürmenizi veya garantiye vermenizi söyleyebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.