Şimdi Ara

Yardım! iPhone modeme bağlanınca diğerlerinin interneti kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim 5s imde uzun zamandır olan biseyi soracaktım. Ben ne zaman bi modeme bağlansam diğer cihazların interneti kopuyor ya da yavaşlıyor. Ve bu bağlandığım tüm modemlerde oluyor . Yani tek bi modemde değil sadece. Şöyle ki, arkadaşlarımla olduğum bi ortamda onlar online oyun oynarken ping 80 civarında oluyor. Ne zaman ben modeme bağlanırsam ping 150-160 lara çıkıyor. Bide bisey download edersem ya internetleri kopuyor ya da 250-300 lere çıkıyor ping. Ve bu sadece benim telefonumda oluyor. Yani ben ortama girmeden önce hepsinin telefonları , pc leri modeme bağlı oluyor ama bi sıkıntı çıkmıyor. Ne zaman iphone u modeme bağlasam sonuç böyle oluyor. 2-3 farklı modemde denedik sonuç değişmedi.
    Sony, htc cihazlarıyla aynı modeme bağlı video izlerken bile ping max 90 a çıkıyor, benim iPhone bağlandığı zaman hepsi bana cins cins bakmaya başlıyorlar. O kadar ki artik internet yavaslasa bile gözleri direk beni arıyor.
    Bu sorunu çözmenin bi yolu var mı acaba ? Başına gelen var mı ya da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlat hemen o wifiyi kapat şaka bir yana telefonu sıfırlamayı veya restoreyi denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Evlat hemen o wifiyi kapat şaka bir yana telefonu sıfırlamayı veya restoreyi denediniz mi?

:D
    Denemem mi usta. Telefonu o kadar restore ediyorum ki arkadaşlar irzina girdin diyolar artik:D her gelen güncellemeyi temiz kurulumla yüklüyorum. Zaten telefonda önemli şeyler yok , yedek bile almıyorum ama nafile. Hiç bi sonuç alamadım şu ana kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

quote:

Evlat hemen o wifiyi kapat şaka bir yana telefonu sıfırlamayı veya restoreyi denediniz mi?

:D
    Denemem mi usta. Telefonu o kadar restore ediyorum ki arkadaşlar irzina girdin diyolar artik:D her gelen güncellemeyi temiz kurulumla yüklüyorum. Zaten telefonda önemli şeyler yok , yedek bile almıyorum ama nafile. Hiç bi sonuç alamadım şu ana kadar

Alıntıları Göster
    otomatik güncellemeler etkin mi?
    veya arka planda çalışan uygulamalar olabilir

• Leame kullanıcısına yanıt
    İlginç böle bir durumu ilk defa senden duydum belki girdiğin modemlerin ayarlarında wifi sınırlaması yani şöyle söyliyim sınırlıdır mesela 4 taneye kadar wifi ile bağlanılıyorsa 4. Olarak sen girdiğinde atıyordur internet hızı çok düşük olduğu zamanda atabilir benim arkadaşımın modemindede öle bişey vardı değiştirince sorun kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: RASP

otomatik güncellemeler etkin mi?
    veya arka planda çalışan uygulamalar olabilir

Yok hocam. internettede araştırdım hep otomatik güncellemeleri kapatarak çözülmüş sizin dediğiniz gibi. Ama maalesef bende ise yaramadı. Bundan Sonuç alamayınca konu açtım zaten

• quote:

İlginç böle bir durumu ilk defa senden duydum belki girdiğin modemlerin ayarlarında wifi sınırlaması yani şöyle söyliyim sınırlıdır mesela 4 taneye kadar wifi ile bağlanılıyorsa 4. Olarak sen girdiğinde atıyordur internet hızı çok düşük olduğu zamanda atabilir benim arkadaşımın modemindede öle bişey vardı değiştirince sorun kalktı

Şöyle ki, hep aynı sayıda cihaz olmuyor :) yani mesela evde tek pc açıkken bile iphone modeme bağlanınca googleda aramayı bile zar zor yapıyor pc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leame kullanıcısına yanıt
    İlginç sorununuzu apple desteğe anlatırsanız çözüm sunabileceklerine inanıyorum en kötü ihtimal cihaz değişikliği olabilir

• telefonun ismini ne yaptın basit bir isim koymayı denedin mi ? Misal ahmet koy

• quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

telefonun ismini ne yaptın basit bir isim koymayı denedin mi ? Misal ahmet koy

İsmi iphone 5s hocam . Değiştirmeyi denerim hiç denemedim çünkü öyle bisey

• quote:

İlginç sorununuzu apple desteğe anlatırsanız çözüm sunabileceklerine inanıyorum en kötü ihtimal cihaz değişikliği olabilir

Telefonum çok bencil tüm interneti kendine cekiyor diye bi sorun bildirirsem komik olur biraz sanki :D
    Son çare olarak apple desteği deneyecegim ama teşekkürler

• Anladığım kadarıyla ağda problem var. Bağlı olan cihazlara bakabilir misin ip Atama yapılmış mı diye ? Ayrıca modem ayarlarından bakabilir misin belirli ip leri mi veriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Anladığım kadarıyla ağda problem var. Bağlı olan cihazlara bakabilir misin ip Atama yapılmış mı diye ? Ayrıca modem ayarlarından bakabilir misin belirli ip leri mi veriyor ?

Hocam sıkıntı şu ki tek bi ağda yapmıyor bunu. Yani evde normal interneti olan her agda aynı şey oluyor. Misafirliğe gittiğimde bile ben modeme bağlanınca ayy internet neden bu kadar yavaşladı sesleri duyuyorum. Bende mecburen gizliden wifi yi kapatıyorum.
    Sadece interneti çok güçlü olan yerlerde( üniversite, internet kafeler vb) bi sorun çıkmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Anladığım kadarıyla ağda problem var. Bağlı olan cihazlara bakabilir misin ip Atama yapılmış mı diye ? Ayrıca modem ayarlarından bakabilir misin belirli ip leri mi veriyor ?

Hocam sıkıntı şu ki tek bi ağda yapmıyor bunu. Yani evde normal interneti olan her agda aynı şey oluyor. Misafirliğe gittiğimde bile ben modeme bağlanınca ayy internet neden bu kadar yavaşladı sesleri duyuyorum. Bende mecburen gizliden wifi yi kapatıyorum.
    Sadece interneti çok güçlü olan yerlerde( üniversite, internet kafeler vb) bi sorun çıkmıyor

Çok ilginçmiş Allah yardımcın olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Leame

quote:

Telefonum çok bencil tüm interneti kendine cekiyor diye bi sorun bildirirsem komik olur biraz sanki :D
    Son çare olarak apple desteği deneyecegim ama teşekkürler

• icloud yedeklemeyi kapatmayı deneyin

• Benimkindede benzer bir sorun var. İnternetim normal iphone um hariç her cihazda olması gereken hızda. İphone u evdeki wifi ye bağlıyorum 10 mb 30 dk ya ancak iniyor. Diğer cihazlarda vöyle bişey olmuyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkCck

Benimkindede benzer bir sorun var. İnternetim normal iphone um hariç her cihazda olması gereken hızda. İphone u evdeki wifi ye bağlıyorum 10 mb 30 dk ya ancak iniyor. Diğer cihazlarda vöyle bişey olmuyor ama

Hocam bende de tam tersi. İphone hızlı diğer cihazlar yavaş.
    Forumda bi ara bi arkadaş farklı dns ler atayabilirsin falan demişti, belki konuyu görürde yardımcı olur demiştimde sanırım görmedi henüz. İsmini , nasıl yaptığını falanda unuttum çünkü

• aynı sorun malesef bende de var. iphone 7plus kullanıyorum telefonu wifi ye bağladığım zaman google bile açılamaz hale geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

icloud yedeklemeyi kapatmayı deneyin

Dediğinizi yapınca düzeldi tşkler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.