Şimdi Ara

Yardım! iPhone modeme bağlanınca diğerlerinin interneti kopuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: By_MaviSh

aynı sorun malesef bende de var. iphone 7plus kullanıyorum telefonu wifi ye bağladığım zaman google bile açılamaz hale geliyor

Aynı sorunu 7 Plus'ta ben de yaşıyorum, teleon wifi'a bağlıyken bir siteye gireceğimde açılmıyor telefonun bağlantısını kestiğim anda açılıyor. Yedekleme kapalı yine aynı sorun var. Çözüm bulabildiniz mi ?
  • Benim 2 yıl ömrümü yedi 1 yıl sıkıntı olmadı eve Huawei modem aldım başladı sıkıntı telefon bire bir değişti yine aynı oldu ip sabitledim pc ve telefona ayrı ip verdim telefonu sayısız restore ettim formatladım aklınız ne geldiyse yaptım çözüm wifi kapatıp öyle kullanmak bir insan evinde wifi kullanamaz mı? :( İnternet paketi dayanmaz oldu... Wifi ben bağlandığımda internet kopuyor nasıl oldu anlamadım eskiden yoktu böyle sıkıntı..
  • ip 7 plus ile zyxel modemde aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabilen var mı ?
  • OnurD7 kullanıcısına yanıt
    İphone 7 plus kullanıyorum. Bu problem bende de var.. deliricem.

Çözüm bulan oldu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence wifi ile otomatik yedekleme falan yaptırıyorsanız onla ilgili olabilir.
  • İphone 7 plus ile zyxel marka modemde yaşadığım sıkıntıyı çözdüm. Modemin şifrelemesini , WBA2 yerine wep yaptım ve sorun çözüldü arkadaşlar.
  • iPhone 7 plusta bende bu sorunu yaşıyorum. neden acaaba
  • ZyXEL VMG3312-B10B modem de wifi kopma sorunu yaşayanlar aşağıda ki yeri değiştirsinler sorun çözülecektir.

Yardım! iPhone modeme bağlanınca diğerlerinin interneti kopuyor
  • Superonline kullanıyorum. Ek olarak Tp-Link Re210 Ac750 Wifi Menzil Genişletici kullanıyorum. Tahminim sebebi bu olabilir ama ayarı falan yok mu bunun çok saçma sürekli wifi anlık kopuyor tekrar bağlanıyor. Kaç cihazın bağlı olduğununda bir önemi yok tek benim i7 bağlıykende aynı.

Bu işten anlayan biri yardımcı olursa minnettar olacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

Superonline kullanıyorum. Ek olarak Tp-Link Re210 Ac750 Wifi Menzil Genişletici kullanıyorum. Tahminim sebebi bu olabilir ama ayarı falan yok mu bunun çok saçma sürekli wifi anlık kopuyor tekrar bağlanıyor. Kaç cihazın bağlı olduğununda bir önemi yok tek benim i7 bağlıykende aynı.

Bu işten anlayan biri yardımcı olursa minnettar olacağım
    Yukarda ki ayara benzer yer var ise dene bi istersen hocam
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    O ayarı yaptım bu seferde bağlantı hızım 14-15’lere düştü. (Normalde 50 iken)

• quote:

Orijinalden alıntı: TedMosby

O ayarı yaptım bu seferde bağlantı hızım 14-15’lere düştü. (Normalde 50 iken)
    Kanal ayarı filan yaptın mı hocam yoksa otomatikte mi ya da /g değil de /n yap öyle dene kpma olacak mı. Bazı sitelerde /n yapın düzelir demiş bende düzelmedi /g yaptım düzeldi. Hızımda değişiklikte olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DarthVader_ -- 6 Kasım 2018; 14:3:54 >
  • _DarthVader_ kullanıcısına yanıt
    g/n ikisi birlikte olan haldeydi hocam yine öyle yaptım.

Kanal tercihi otomatikte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.