Şimdi Ara

Bağlantı hızı eşitleyici?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bir sorunum var size sormak istedim başlık biraz garip oldu ama...
    İnterneti 2 kisi kullaniyoruz.Ben masaüstü pcden,arkadas wireless sayesinde bağlaniyor.Bağlantı hızımız da 1 mbit.Sorunum şu ben ethernet sayesinde bağlanmama rağmen rapidshare veyahut baska bir siteden dosya indirirken 10 kb/sn bile göremiyorum çünkü wireless kullanan arkadaşta limewire tüm gün açık ve limewire bağlantığı inanılmaz sömürüyor.Benim ethernette sorun olduğunu düşünmüyorum cünkü ben limewireyi açtığımda toplamda 40-45 kb/sn görebiliyorum.Sorum şu 2 kişi kullandığımız interneti eşit şekilde paylaştırabileceğimiz program var mı?Veya başka bir yolu var mı?Çünkü normal olarak bir siteden dosya indiremiyorum.Bunu nasil yapabiliriz?

• Benim de böyle bir sorunum var. Yurtta kalıyorum ve kablolu ağ var yurtta. Bazıları interneti sömürüyor ve benim bilg.da dosya indirme hızı çok düşük. Bunu belirleyen şey ne?Önce başlayan mı hızı alıyor yoksa başka bir durum mu var?
  • en basit yol arkadaşının fişin içek kendin takıl internette.Bildiğim kadarıyla böyle bir program yok.
    Bağlantıyı neden o sömürüyor ? benimde downloadlarım açık diyorsan bu konudada tahminim onun bağlı oldugu kaynaklar daha iyi veya daha hızlı; seninkine göre.

internette biraz araştır birşeyler bulursun belki

edit:2 bilgisayarada netlimiter kurup bişeyler yapabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 7 Mart 2009; 9:21:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.