Bildirim
bağlantı hızını agresif olarak artırmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arttiramazsin. -
Bağlantı hızı, ne kadar agresif olsan da, abonesi olduğun servis sağlayıcının tarifesindeki kadardır. İşletim sistemi ile ilgili olduğu fikrine nerden kapıldın?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istedigim olay aslında ağı kontrol edip kendime bağlamaktı, örn. aynı ağda oldugum birisi 1080p video izleyebiliyor rahatlıkla, ben tam randıman alamıyorum. kendi önceliğimi modem ayarlarına girmeden konsolda halledebilirim diye düşünmüştüm. windows'ta bununla ilgili ingilizce makaleler vardı onların faydasını görmüştüm, linux'ta var mıdır diye merak ediyordum -
yerel ağ teknolojilerindeki son gelişmeleri bilmiyorum, tahminim paket boyutunu maksimize edecek ayarlar yapman lazım, bilen varsa gelip anlatsın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X